Ani, nagyon szupi lett a szülinapos táblicsek! Ebben a hónapban egyszerűbb, ha minden nap azzal kezdem: boldog szülinapot!!
Krixta, mit vettél apának? És a Joy kuponnal mire jutottál??
Nibcsike, ti mikor rendezitek be Gergő szobáját? Vagy veletek lesz egy szobában??
Tündi, mindjárt bemásolom ide, mit (nem) lehet enni-inni szoptatás alatt. Lesz benne ellentmondás, mert van, ahol azt írják, hogy lehet, a másik pedig, hogy nem. Ja, és van olyan orvos, aki azt írta, bármit lehet enni mértékkel. Van, akinek semmi nem jó, van, akinek semmi baja semmitől.
Rólunk: nem voltak unalmasak a napjaink... Még kb. 2 hete észrevettem, hogy Geri füle mögött, meg a nyakán jobb oldalon meg vannak duzzadva nyirokcsomók. (mivel para-anya vagyok, ezért nem voltam benne biztos, hogy nyirokcsomók...) Rákérdeztem a dokinőnknél, ő akkor nem érezte. Most szerdán felhívtam, hogy most jobban érzem őket, elvittük hozzá, megnézte, azt mondta, szerinte nem kóros, de elküldi vérvételre, amit úgyis csinálnánk nemsokára... (vagy csak én értettem félre?
csinálnak ilyen pici babáknak vérvételt?)
Felhívott a kórházban egy gyermekorvost, elmentünk hozzá, ő is megnézte, véleménye ugyanaz. De akkor már menjünk vérvételre... Ott levették. A drnő mondta, hogy az ilyen piciknek a fejéből szoktak vért venni.... Tudnotok kell, hogy én amúgy is irtózom a vérvételtől, és, hogy az én pici, egyetlen kisfiamat "bántsák", az meg végképp kiakasztott... Szóval a kiscsaj kijött (vérvételnél), Katika azonnal elkezdett sírni, hogy nagyon finoman bánjon a drágámmal...
Pedig nem akartam sírni, de jött. Aztán bevitte Gerit, mondta, hogy anyuka nem is kell neki, majd hozza, ha végeztek. Na, bent aztán pár pillanat után Geri bent sír, anyukája kint zokog, hogy bántják a kisfiát. Amikor kihozták, bújt hozzám a drágám, én meg csak szorítottam magamhoz
A lényeg, a bilirubinja magas, a sárgaság miatt van, mert még mindig kicsit sárga, meg picikét vérszegény, de amúgy rendben van. Még egy eredménye csak jövő pénteken lesz meg.
A másik dolog, kb. 1 hete semmit nem adok neki hasfájásra, és (így???????????) hasfájás sincs. Viszont 4,5 napig kaki sem volt. Nem fájt neki semmi, de pukkantgatott sokat. (mint mindig
) Szóval 4,5 nap után tegnap este adtunk neki egy negyed kúpot. Szerencsére sikerült is produkálnia....
Ne tudjátok meg, amikor a kezemben fogtam, akkor jött nagy robajjal a kaki... apával egymásra néztünk, és rettentő boldogok voltunk. Háát, sosem hittem, hogy valaha ennyire fogunk örülni egy darab sz.......
(bocs, ezt nem hagyhattam ki)
A dokinál meg is mérték Tökit: 5.14 kg. (3,66-tal hoztuk el a kórházból, és 3.92-vel született)
Na, ezt most megint elküldöm