Új privát üzeneted érkezett!

:shock: huh. aszem akkor megszívtuk.... és minden gondolom olcsóbb.... akkor érdemesebb lenne oda ellátogatni :roll:
magdolnam

Magdolnam!Nagyon sok minden van olcsón de persze drága dolgok is vannak! Mi már hetek óta vándorolgatunk boltról boltra és csak apránként vásárolgatunk! Ebbe a garnitúrába konkrétan mindketten bele szerettünk!
Vendég

az elfáni bababoltot megnézhetitek a neten is. és igy el lehet dönteni érdemes-e ellátogatni, ha messziről mentek.

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt mindenkinek!

Timi! Nagy gratula a "szégyenlős" fiacskádhoz! Azt megmutatta, de a pofiját nem?! Ilyet!? :lol:

Andi! én sem kívánom a szexet. Nem azért mert félek, hogy megsérülhet a baba, csak egyszerűen nem kívánom. És olyan rossz látni a páromon a csalódottságot, de mindig megoldom, hogy neki legalább jó legyen.

Tegnap voltak anyukámék, hoztak házi hurkát, megsütöttük ebédre. Nagyon jól esett, főleg hogy nem volt annyira nagyon befűszerezve.

Képzeljétek, úgy jártam már háromszor is, hogy tök jól voltam, nem volt semmi bajom, és egyszer csak rámtört ilyen remegés és a vágy, hogy nekem most márpedig ennem kell, különben kő kövön nem marad!
Olyankor eszek egy jókora adagot, és az a szép benne, hogy utánna nem érzem hogy bármit is ettem volna, :shock: de elmúlik a remegés és megnyugszik a lelkem.
Utánnakérdeztem laborosoktól, azt mondták, hogy ez azért van, mert hirtelen leesik a vércukrom. Úgyhogy mindig legyen kéznél kis csoki.
Na de ennyire? Mellesleg nem érzem azt hogy megvonnám magamtól a cukrot, sőt, mostanában egyre nagyobb vágyat érzek a nassolásra. :shock: Sütit ide, de rögtön! :twisted: Vagy ez pont annak a jele? :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Timi! Grat. Bencéhez! A képeket a dvdről én egy Fraps nevű képlopó programmal loptam ki. Ha gondolod le tudod tölteni a szoftverbázisról ingyen. Miközben nézed a videót, amikor úgy gondolod megnyomod azt hiszem az F10 bill-t és kimenti a képet egy könyvtárba. Így tudsz még képeket lopni a videóról. Meg persze ami képeket ő kimentett, azokat is ki tudod így szedni.
A babakocsival mi is így jártunk. Mi is csak néztük és közben megvettük. Várjuk a képeket!

Kép
szly27

most ne gondoljatok semmi rosszra, de orulok, hogy elokerult a szex tema.
Nem egyszeru kerdes. mInden magazin kismama konyv leirja a masodik harmadban a no fokozottan kivanja a szexet, sot meg jobban is elvezi....Hat ennek az elso 12 hetben olvasva igen orultemmert akkor ha csak kozel kerultem a ferjemhez rosszul lettem- pusztan az illatatol, amitol amugy megorulok, ugy szeretem-no aztan ennek vege lett, de akkor 1 honapig egymastol tavol voltunk- o irorszag, en itthon:(- utana meg jott a tiltas. Nem konkretan no sex, csak a hazaselet lehetoseg szerinti kerulese( ilyen szepen fogalmazott a doki). es ez a mondat nekem eleg volt ahhoz, hogy minden kedv es szexualitas elparologjon. Volt hogy ejjszakakat bogtem e miatt, hogy en mar nem vagyok kepes szexelni sem... A ferjem meg nem gyozott nyugtatgatni, hogy majd triplan bepotoljuk, es ot ez nem zavarja, es ne higyjem azt, hogy emiatt o majd felrelep, vagy mashogy nez ram....
Es erdekes igy hogy a tema jo idore elult, eltunt gondolom en a frusztracio, es mar kivanom:) Persze azert csak lightos uzemmodban , meg taktikakkal- mert azert bennem van a gondolat biztos nem veletlen mondta a doki amit mondott, bar lekopogom egy esetben sem lettek gorcseim, sot, mint ahogy a menstruacis gorcsoknel is, most is inkabb segit a gorcsokon a szex-de mukodik.
Igaz azert szoktunk beszelni rola, hogy na majd 4-5 honap mulva.... De valahogy attol meg inkabb felek. Hogy a gyermekagy utan mikor leszek ujra kesz a szexre, mind lelkileg mind fizikalisan. Meg tuti akkor is ujjitasra lesz szukseg, mert hogy egy szobaba leszunk a babaval. Es hat ok, hogy o csecsemo, es kulonben is alszik....de szerintem ez is frusztralni fog.
Olyan furcs hogy elvileg ezek termeszetes dolgok, es megis a noi mivoltot ugy befolyasolja- legalabbis bennem: mint ahogy az is hogy nem tudok mindent es minden mennyisegben csinalni, en valahogy ezt tanultammeg legnehezebben ebben a mas allapotban.
Es igen igen halas vagyok, hogy ilyen megerto es turelmes ferjem van, mert azert jo par "hisztit" levagtam az elmult 6 honapban:)

na olvasok am meg vissza, de tenyleg ugy megorultem, hogy masnak is vannak ilyen aggodalmai, erzesei. Mert ugye a magazinok a szexi kismama kepet omlesztik...
Vendég

100 nap:)
unnepelnunk kell ma:)
Vendég

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép

Kép
timi1982

1. kép: egy fél durci pofi :D

2. kép: Fütyike :D

3. kép: Lábikó :D

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk!
Gratula a 100 naphoz! :D

Lányok kérdés :roll: :

ez a kedvezmény érvényes már az első babára is? Vagy csak a 3. gyermeknél?

"
Mikortól érvényesíthető a családi adókedvezmény a magzat után?

Családi adókedvezmény igénybevételére jogosít a magzat a fogantatás 91. napjától. A terhesgondozást végző orvos igazolása alapján a kedvezményt a várandós nő vagy házastársa veheti igénybe."

Kép
kimma

Timi!

de jók lettek a képek :lol:
mi mikor voltunk Győrbe 4D-n, ugyanúgy nem akarta mutatni az arcocskáját, de a nő nem mondta volna még fél szájjal sem hogy sétáljunk egyet meg miegymás, aztán még próbáljuk kukkintani, hanem a 15 perc-sőt inkább 10- gyorsan kizavart :evil:
eszméletlen azért mekkora különbség van a rendelők között hozzáálás szempontjából...

Kép
kimma

Kimma! Én úgy tudom, hogy ez a magzati adókedvezmény már nem jár. De azért nézz utána. Még én anno Rolival kaptam, de a munkatársam, aki 3 nappal volt fiatalabb terhes, már nem kaphatta meg. Mert akkor törölték el.

Kép
szly27

Ja igen! Azt hiszem hogy módosították és csak 3. gyerekre jár.

Timi! Jók lettek a képek! Kis husis pofija van! :lol:

Kép
szly27

Timi! Nagyon jók lettek a képek! :D
Vendég

Timi!

Nagyon jók lettek a képek!
A fiúcskához pedig külön gratulálok!

Kimma!
Te hol laksz?
Csak Győr miatt kérdezem...
Mi tarthatnánk ezek szerint külön topic-talit?
Mi is voltunk ott 4D-n, és én is kiakadtam!
10 perc alatt lezavart, és drágább volt, mint a 4D Genesisben... :roll:
Utána ezért is mentünk oda.

Andi!
A szex nálunk is gyatrán működik...
Először el voltam tiltva, utána a doki szerint lehetne...
Hááát....
Tétova próbálkozások vannak.

Nem egyszerű a középutat megtalálni...
A szülés utáni állapot pedig szerintem szülés- és egyénfüggő.
Az első után nehezen ment, a másodiknál nem volt gond.
Ez már most nekem is folyamatos dilemmát okoz.
Mert most ha neked nem is lehet, meg lehet oldani...
De szülés után egy síró csecsemővel....
Nem egyszerű. De több párnak sikerült már megoldani...
:wink:
Viszont apukáról nem szabad semmiképpen megfeledkezni!!!
Ezt mindíg szem előtt kell tartani!
Nehogy kirekesztve érezze magát!

Az adókedvezmény szerintem is 3. gyerekre jár.

lépek, mert már 2-kor elindulunk, mert a tesómék visznek minket színház előtt valami flancos helyre..... :roll:
Vendég

De jó nektek Marcsi! Jó szórakozást kívánok!

Kép
szly27

Sziasztok!
Köszi szépen a szexel kapcsolatos válaszokat. Jó, hogy nem csak én vagyok vele így. Ahogy anyjuk1 is írta, nekem is a 2. harmadban mint a nyulak, de most már nem megy. Félek egy kicsit, mert ugyen görcsölgetek rendesen, de annak ellenére kívánom, csak éppen nem jön össze. Természetesen apuciról nem felejtkezünk el, és ő is nagyon rendes, megértő. Nyugtat, de attól rossz érzés, hogy nem jön össze. De majd meglátjuk, mi lesz később.

Marcsika! Olyan jó nektek, hogy mentek ma színházba. Érezzétek jól magatokat!
Én meg itt vagyok egyedül, mert a párocskám dolgozik. Este 7 meg nagyon messze van még.

Timi! Tündéri a csepp fiatok! Az arcocskája tényleg olyan durcis. Látni rajta, hogy nem tetszik neki a fotózás. :lol:

Megyek csinálok valami ebédnek valót. Éhezem :D

sz.andi

Sziasztok csajok!

Nekem ma k.r.a sz@r napom van!
Apa egész de. a konyhában pörgött,hogy fini ebédet csináljon,én meg addig kimostam,takarítottam,hogy holnap ne kelljen,már ép rám akart szólni,hogy ne pörögjek már annyit!
Hát!!!!!!!!!!
Lehet nem kellett volna!
Elmentem pisilni és sírva jöttem ki,mert valami rózsaszín váladék :oops: bocsi!! jött barna darabkákkal!
Pánik megvan!!!
Sírva ugyan de megebédeltem!
Áronbaba persze nem mozdult,na ettől még jobban kiakadtam!
Aztán beindult a kis édi!
Felhívtam a dokimat,Magne B6 megy tovább és FEKVÉS!!!!!!!
Ha fokozódna be kell menni a kórházba,ha nem kedden találkozunk!
Hát készvagyok!
Azóta nem jött semmi,remélem ennyi volt!
Holnap ugrott a szülésfelkészítő,a mai séta,a vacsi és minden!
De nem éredekel csak minden rendben legyen!
Szorítsatok,hogy ne legyen semmi!

Szép napot mindenkinek!

Megyek,mert Apa már mérges,hogy nem fekszem!!!!

Sziasztok

WERA???????????????????

Kép

Kép
ibm

Ibm!
Nyugi, biztos nem lesz semmi baj! Ha lenne, mondta volna a doki, hogy azonnal látni akarna. CSak pihenj! Nem szabad már ennyire pörögni! Megvár minden házimunka. Én már a felmosást sem vállalom. Rosszul esik. Így aztán egy héten egyszer van felmosva, vasárnap, amikor apát megkérem rá. Most is azt csinálja, közben kukkolja a Forma1-et. Akinek nem tetszik, meg ne nézze. De egyébként jó a csempénk, nem látszik rajta a kosz.
Én van hogy alig csinálok valamit egy nap. Elég ellátni Rolit, meg főzök valamit. Mosogatógép be ki pakolás és bolt. Ennyi.

Kép
szly27

Ibm! Pihenj sokat és akkor biztosan nem lesz semmi gond!
Vendég

A szex témával kapcsolatban nekem is felmerült egy kérdés.
Szerintetek csak a görcsök miatt nem javasolják vagy méhszáj is nyílhat tőle? Mindenhol az van hogy biztonságos a szex terhesség alatt mert a méhszáj távol van tőle de ha a dokik ujjal ellenőrzik csak nincs olyan távol. Tudom csak én vagyok hülye,bocsika.

Na,kezdek pakolni. Holnap kórház. Szörnyű belegondolni hogy a picik érkezéséig már nem is alhatok Apával. Helyette csomó rémtörténetet hallgathatok majd. Végül még hazaszaladok ijedtemben. Csajok én tényleg kezdek félni :roll:
Vendég

Maverick! Sokat fogunk Rátok gondolni! Néha üzenj, hogy mi van Veletek! A rémtörténetekre ne figyelj csak arra amit a doki mondd!
Nagyon Vigyázz Magatokra!
Vendég

Csajok!

Én nagyon bevagyok szarva úgyhogy jelentem elmentem zuhanyozni és begurulunk a kórházba!
Addig úgysem nyugszom meg!
Remélem este még írok!
Szorítsatok!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ibm! Szorítunk és nagyon várjuk, hogy jelentkezz!
Vendég

akkor azt hiszem nekem megsem olyan rossz a napom. Teljesen magam alatt voltam, hogy mennyire gorcsolok mar megint es meg csak kismano sem mozdul. De olvasva kivel mi van, befogom a szam es orulok, hogy "csak" ennyi. En csak azt nem ertem hogy miert van az hogy amikor vegre apa is itthon akkor vagyok olyan rosszul hogy igazabol semmit nem tudok csinalni...
Azert magamban oszinten orulok a 100 napnak!Erre mar mondhato, hogy mar csak!

A lehetosegekhez mert szp delutant!

Ja a reggeli gondolatmenetembol kimaradt a legnagyobb poen, hogy epp mikor kisebb lelki valsagot eltem meg hogy noiessegem eme terulete semmukodokeps, no ebben az idoszakban allitott meg minket a blikk riportere, hogy nyilatkoznank e a mennyire fontos a szex a jo hazassaghoz?:) parom csak annyit mondott fontos, igazabol tobbet nem is kerdezett a csaj, lefotoztak minket, es kb 2 napra benne voltunk az ujsagban,meg kikerekitettek egy cikket is abbol, hogy fontos, es hogy nekunk jo a szexualis eletunk, vagy valami ilyesmi:) A sors ironiaja...

No megyek, rendbe teszem magam, mert nem csak a lakas festekes mindenutt, en is az vagyok.
Vendég

maverick kitartást és nyugi, hamar elszalad az idő.

ibm! jol teszed,legalább megnyugszol ha rád néznek.

ugy ltászik ez a hétvége nem nekünk van szánva lányok... én is tök depi vagyok. ne kérdezzétek hogy miért. rámtört. de nagyon mély depi. pedig nem mondhatom hogy roszul indult, de ma... semmihez nincs kedvem. lehet az idő teszi. el kéne menni sétálni?vagy nem? aludjak,vagy ne? nem tudom mit akarok.
nyusziapu meg egész nap huzza a lóbőrt. szegény nagyon fáradt. ugyhogy őt nem nyaggatom a problémámmal. ugy volt hogy ma elmegyünk bnőmékhez. én már indulnék most is, legalább egy kicsit kiengednék... de még a kaját is csinálom meg nyusziapu se hiszem hgoy indulna most :( sőt ő nem is akar menni, pedig előre megbeszéltük hogy elvisszük a képeket és a dvd-t amit csináltak az uh-n. aztán kitalálta hogy inkább jöjjenek ők. nekem ugy is jo lenne, de ők ugyse jönnek estétől előbb... az meg még olyan soká van.

depi ezerrel!!!! szörnyű ilyenkor. még magamat is alig tudom elviselni. nem tudom mit kezdjek magammal. sehogy nem jó, és semmi se. a sirás is rajtam van egyfolytában...

nah jol kipanaszkodtam magam, de igy se jobb....

Kép

Kép
timi1982

Maverik! Nagyon sokat gondolunk rátok, vigyázz magatokra! Aztán remélhetőleg eltávra csak hazaengednek. Az is valami!

IBM! Mindenképpen jelentkezz, ha megjöttél! Szorítok, hogy ne legyen gond. Reméljük csak vaklárma.

Anyjuk!Én sem vagyok ma valami fitt, a kedvem sem jó. Főleg egyedül itthon. De hátha holnapra valamivel jobb lesz a kedvünk.

Sztem alszom egy nagyot, és ha felkeltem, csinálok lasagne-t. Meg egy kis nasinak rántott zsömlét. Hú, de rég csináltam. Na ettől jobb lett a kedvem.

sz.andi

AMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jól tetted hogy elmentél a kórházba, jobb ha megnéznek!! Rettentően izgulok érted, várom hogy jelentkezz!!

Én totál depi vagyok, azért nem írok. Majd jövök ha elmúlt :?
Vendég

Ami!

Nagyon-nagyon szorítok neked!!!
Hála Istennek mocorgott Áron baba így azért nyugodtabb vagy, de jó ötlet hogy elmentél a dokihoz azért
halkan megjegyzem, hogy néha még rámtör most is a para és nézem a wcpapírt frásszal :oops: :?
KÉrlek jelentkezz amilyen gyorsan tudsz
Puszillak

Kép
kimma

Marcsi!
Jó ötlet lenne ez a vidéki topik-tali is, csak sajna én Veszprém megyében lakom.
Emellett nem nagyon merek ucukázni, csak ha nagyon muszáj :( - a győri 4d volt a kivétel

Maverick!
szorítok neked hogy minden jóra forduljon :wink:
biztos végig benn kell mostmár maradnod?
Hess-hess félelem és parák

Kép
kimma

Ibm! Remélem hogy nem lesz semmi gond! Jól tettétek, hogy bementetek4 Jobb félni, mint megijedni! Aztán várunk vissza a megnyugtató hírrel!

Maverick! Kitartás! Kívánom, hogy gyorsan elteljen a kórházban töltött idő! És aztán néha írj valakinek, hogy tudjuk minden rendben van!

Ma sétáltunk egy irtózatos nagyot! Olyan szép idő van(volt), vétek lett volna kihagyni! Tegnap vettem egy poncsót és ma kipróbáltam, nagyon bejött!

Voltunk az OBI-ban is, megvettük a balkonládáimat, meg a virágföldet. rendeltem katalógusból virágokat, és ha minden igaz, ebben a hónapban hozzák. Már alig várom! :D

Nyílt a közelben egy új étterem, oda is bementünk. Akciós kínálatuk a csülök-tál volt, hát kértünk egyet-egyet. Olyan embertelen adagot kaptunk, :shock: hogy egy kisebb afrikai település jóllakott volna a kettőből. Persze mi állatok megettük, és most éppen csak szuszogni bírunk! :oops:

Képzeljétek, ma volt először olyan, hogy elmentünk otthonról, és séta közben éreztem mozogni a Picurkát! :D
De lehet hogy csak a franciakrémesnek örült meg annyira... :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

IBM, azt hiszem én is elmennék dokihoz a helyedben, legalább nem leszel kétségek között és megnyugszol! Majd jelentkezz, mit mondtak és pihi!

Maverick, csak a jó oldalát nézd a kórháznak. Ott lesztek a legbiztosabb kezekben és tuti nem takarítgatsz és hasonlók.

Tegnap nekem is egyik orvos ismerős azt mondta, hogy eléggé lent van a hasam, úgy hogy most én is parázok kicsit. De majd jövő héten elmegyek a saját dokimhoz, megnézetni magam, meg hát mi a véleménye :? .

Lányok, huss depi. Inkább élvezzétek a kis napsütést, most már tényleg itt a tavasz!

Jó pihit még hétvégére!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

CSajok!
Ami most írt sms-t, hogy mindent rendben találtak, csak most már pihi! Ennek nagyon örülök :D . Állatira izgultunk Apával!
Vendég

Wera! Köszi, hogy írtál! Örülök, hogy minden rendben van Amival!

Ami! Pihenés ezerrel!
Vendég

Halihó!

Patr!

Örülök, hogy Zszuskának nem kellett antibigyó. Nagyon szép lánykád van! Nagyra nőjön!

Vidokata!
Megvettétek az állványt?

Timi!
Kelengye lista:
http://www.anyaleszek.hu/mi-kell-a-baba ... zdve--cikk

http://www.anyaleszek.hu/babakelengye-lista--cikk

http://www.anyaleszek.hu/korhazi-csomag--cikk

Gratula a KisFickóhoz! Név?

Kike!
Nagyon sajnálom, hogy nem javulsz! Kristi?

Szilvi!
Mi az, hogy 5 kg, és nem vállal? A dokid csak 15 kg +ra van kalibrálva?

Sz. Andi!
Nálunk sok változás nem lett a szexuális életünkben. Igaz kicsit visszavettünk, de minden megy, mint régen.

Maverick!

Kitartást Neked! Remélejük hamar hazaengednek, mert nem lesz semmi gubanc!

Wera!
Köszi a jó hyrt!

Ami!
Most már nyugi! Pihenj sokat!!!!!
20150601134430

Rakok Nektek képeket a tegnapi szerzeményekről! :D
Kép 7db-os body a tescoból!

Kép Olló készlet, cumi, vízhőmérő, hajkefe és gumi lepedő!

Kép Ágynemű garnitúra ami eredetileg 4 részes de a baldachinos részt nem fogjuk használni!
Vendég

Sziasztok csajok!

Megjöttünk! Szét izgultuk az agyunkat,de szerencsére minden rendben!
Befektettek 1 órára ctg+szívhang,vérnyomimérés stb...
Egyedül egy 3 ágyas kórterembe,Apa se jöhetett be!
Szörnyű volt!
Dr-re várni kellett éppen császároztak valakit!
Aztán jött a vizsgálat és az uh!
Áron baba 1430 gramm és a veséje is rendben!
(tudjátok a 4d-n mondtak egy kis tágulatot)!
Tényleg volt egy kis vérzésem,valószínű a délelőtti takarítástól!
Dr. le is B.sz.tt,hogy egy 29 hetes terhesnek,hogy jut eszébe takarítani,annyi ilyet látott már!
Azt mondták mától Apa takarít,ha kosz marad akkor is! :lol:
Amúgy nagyon rendik voltak,csakhát nagyon féltem,de mostmár megnyugodtam!
Sétálni mehetek,nincs azért teljes ágynyugalom,szülésfelkészítőre is mehetek,de TAKARÍTANI TILOS!!!!
Amúgy fejvégű a kispasi,de szerdán lesz a rendes uh!
Lényeg,hogy minden rendben!
Szegény Apa!
Csak állt és várt az előtérben és senki nem mondott neki semmit! :cry:
Most elment Anyósékhoz és elhozza a vacsit amire mentünk volna!
Hát röviden ennyi!
Köszönjük a drukkokat!
És mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!
Nekem az lesz tuti!!!!!!!!
Vigyázzatok magatokra nagyon és a babákra!!!!
Szörnyű volt ez a nap!
Holnaptól ha kell a a mocsok tetején fogok ülni,de tutira nem csinálok semmit!!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Örülök, hogy minden oké! Azóta apa maci is biztosan megnyugodott!!!

Pihenj sokat!!!!
20150601134430

ibm!

nagyon vigyázz magadra! jo hogy megusztad, de tényleg hallgass az orvosokra! inkább egyen meg a mocsok, de nagyon vigyázz magadra és főleg a babára. nem szabad tulzásba vinni a dolgokat, és látod van akinek meg sem árt, a másik meg a kórházban köt ki ugyan attól a dologtól! ezt a kis időt már piszokban is kibirod ;) meg apa majd besegít.

babuli!

nagyon szép dolgokat vásároltál. nagyont tetszik az ágynemű. mi most áttervezzük az eddig elképzelteket. a festést is máshogy találtuk ki, és vszínű az ágyneműgarni is másfajta lesz meg egy csomó változás... nah ha még szülésig vagy 3-szor meggondoljuk magunkat... nem lesz egy egyszerű dolog. hétvégén jönnek ablakot cserélni. utána festünk. megvesszük a festéket és nincs visszaut. de lehet képesek vagyunk átfesteni, mert mást találtunk ki :D

viki!

köszi a listát, megnézem csak befejezem a vacsigyártást :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Hát nem semmi volt visszaolvasni az elmúlt hetet! :shock:
Bocsi, de nem is reagálok egyesével, csak annyit Aminak, nagyon örülök, hogy minden rendben!!!

Pénteken volt az utolsó munkanapom!!!! El sem hiszem! Azért elég fura volt elcuccolni, de nem fogok unatkozni, az tuti! :lol:

Holnap megyek uh-ra!!!

Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
sziszka82

Ami! Jól tetted, hogy elmentél a kórházba! Így legalább kiderült, hogy minden ok. A háztartás meg várhat még kb 1 évet, mire utoléred magad, utána meg még vagy 3 év mire olyan rend lesz, amit szeretnél! MErt hát egy örökmozgó gyerek mindent szétrámol.

Kép
szly27

Ami - örülök hogy hazaértél és minden ok volt!!! Szerinted másnak is tilos takarítani vagy ez csak neked szólt? :shock: Én holnap akarok, de ezek után... már nem vagyok biztos benne... Pedig lenne mit csinálni!! :(

Sziszka - drukk holnap az uh-ra, és várjuk a képeket!!

Mindenkienk pussz! :wink:
Vendég

Szia mindenki :D
köszönöm a gratukat, bár ez az angol inkább a szerencsén múlott, mint a tökéletes tudáson :shock:
na igen ez a 10 kg, pedig kevesebbet eszem mint előtte, nem tudok vele mit kezdeni, alig bírom megállni, sőt nem is nagyon, hoghy ne egyek, biztos jót akar a doki, de ez azért túlzás, senki nem hiszi hogy alig eszem alig iszom :(

Kép
Kép
h. szilvi

Hat igy elso ranezesre ez a nap sem indul pozitivabbnak. Esik az eso- szegeny parom meg a bkv sztrajknak koszonhetoen biciklizhet, hogy odaerjen a munkaba- szurkeseg van, alig aludtam az ejjel, es a mai nap is gorccsel kezdotott szoval semmi joval nem szamolok.
Pedig nekem is muszaly kimennem ebbe a csunya idoben, mert alig van ithon valami. No hamarosan csak raveszem magam. Fozni nem fogok ugysem, van maradek.
A varrasnak akarok nekiveselkedni. Meg le kene surolnom az ajtokeretet a kisszobaban, de mivel annyi az energiam, mint egy doglott halnak, igy lehet ez maskorra marad.
Picuri sem aktiv:( BAr mar tegnap sem volt az. Fel is ebresztettem direktbe, hogy megnyugtassam magam minden rendben van odabennt.
Hiaba mindig van valami paranoiam:(

A lehetosegekhez merten szep napot mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt anyócák!

Anyjuk!

Hagyd azt az ajtókeretet! Megvár, nem szalad el!
20150601134430

Jó reggelt!

Itt kicsit jobb időnek tűnik a mai mint az előző két nap volt.

Anyjuk! Ha fáj, akkor ne csinálj semmit! CSak pihenj! Vanmég időd megtakarítani mindent!

Ma én sem főzök! Van maradék itt is. Ma a játékokat akarom átválogatni, mert már a sátorban Roli csak egy nagy halom játék tetején tud ülni. Nem nagyon szeretem ezt csinálni, mert vagy ülök a földön, ami már nem esik olyan jól, vagy négykézláb csinálom. De Roli sokat "segít".

Kép
szly27

Nálunk is elég rendesen szar idő van. Esik+szürkeség. De öröm az ürömben: kaptam egy kislány malackát :) aki nagyon félénk, még szoktatni kell.
Tegnap nagyon fájt a hasam, de a köldök felett. Nem tudom mi a bánattól lehet :roll: meg keményedett. A fájás többek között olyan volt, mintha 1-1 ponton beütötted volna és az fájna. Lehet a picurka csinált valamit, vagy feküdt rosszul, de kénytelen voltam lefeküdni, mert még a teregetnivalót sem tudtam a fürdőből a nappaliba cipelni. Tök gáz :shock: Apa meg nem fogja fel, hogy tényleg ennyire nem bírok csinálni dolgokat :evil: Éjjel fordult egyet -éreztem- és attól jobb lett. Most meg a vastagbelem környékére telepedett rá...
magdolnam

Magdolnam! Ilyen pontban fájdalom nekem is volt a napokban. Éreztem, hogy odanyomta a lábát, vagy valamit, ami nem nagy felületű. Amikor elhúzta, sokkal jobb lett.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?