Sziasztok!
Köszönjük szépen a jókívánságokat! Kedvesek vtok!
Timi! Gratula a felálláshoz! Atticy még mindig gyönyörű kispasi!
Andi! Dorka már mászik és felül?
Nagyon ügyes kislány!
Noémi! Bizti jó címre küldtem, de majd átküldöm újra! Kíváncsi vok a babakocsira! Ez vízszintesre is dönthető?
Mogyo! Ma éjjel nálunk is volt egy nagy bömbi! Pedig nem jellemző rá. Nálunk is teljesen kitapintható a két fogacska az ínye alatt.
Cumit miért erőlteted annyira? Vagy így könnyebben visszalszik? Patrik utálja a cumit, bár én sosem vágytam arra, hogy cumizzon, inkább az ujját szopja, az legalább kéznél van, nem veszik el és tiszta. De mostanában már azt se szopizza, inkább a kendőjét cuppogja, gyűrögeti.
Nem tudsz Helvécián vmi jó kertes házat eladót?
Brigi! Köszi az infókat mégegyszer!
Még végignézzük a kméti házakat, aztán ha itt nem jön össze, akkor marad Helvécia, Ballószög, vagy ahol Ti laktok. Anyáék nagyon szeretnék, ha közelebb lennénk, már mondták, hogy ők el sem engedik az unokájukat. Majd mi jöhetünk látogatni.
Kriszta! Nagyon csini a napszemcsis Aziz! Majd én is szeretnék Patriknak, nagyon rosszul bírja a napot.
Mindenkitől kérdezem! Nektek milyen ETETŐSZÉKETEK van? Mképp oat szeretnék, ami 45 fokig dönthető, amíg nem ül önállóan fel, addig nem szeretném ültetni.
Ti milyen kajcsikat és hányszor adtok a Manóknak? Mi a féléves szülinapját egy sárgarépa-krumplis-borjúhúsos Hipp kajcsival ünnepeltük, nagyon bejött neki!