Köszönöm lányok az együttérzést
Rám fér, mert még mindig nem értek haza az Úrak
A gyerek meg engem kérdezget, hogy mikor jön már haza az Apja
Apósomról tudni kell, hogy mindig is szókimondó ember volt, aki nem foglalkozott az érzéseinkkel... Néha jól jön, mert elgondolkodtat, de sokszor rosszul esik.
Ilyeneket mond: "Ha nem tudtok gyereket csinálni, fogadjatok örökbe", "Majd én megnevelem Efit, csak legyek nyugdíjas" (kb.10 éve van még addig
), "Jó hűje vagy fiam, hogy egy nő mellett megmaradsz" (a jelenlétemben)...
Szóval Ő ilyen és már nem fog változni... Mint ahogy az sem, hogy akkor látja az unokáját, ha elvisszük hozzá. Pedig minden nap bejár dolgozni pestre, mégsem jön hozzánk csak születésnapokon
Nem mondom, hogy várhatja amig kivisszük hozzájuk Efit, mert tiszteletben tartom, hogy ő a férjem apja... És mivel Lóri nem beszél vissza és nem mondd neki nemet, én sem teszem... Csak Nektek meg a nővéremnek bőgöm ki magam, amikor kiakaszt
Édy már sokkal jobb a helyzet, mint pl. októberben... Mindent megteszünk az ügy érdekében, de azt mondják ez hullámzó dolog... Számíthatunk visszaesésre.
Ezen a héten hétfőn voltunk a pszichológusnál Lórival, (mert nekünk is havonta el kell mennünk hozzá) és azt mondta, túl sok információ van a gyerek fejében. Próbáljuk meg visszafogni kicsit...
Intelligenciában 1,5-2 évvel fejlettebb a koránál, de érzelmileg koránál tart, ráadásul túl érzékeny
Szerinte ebből adódik a probléma...
No, eldugulok mára! Megyek és vacsizunk Efivel, mert a kedves férjem még Gyermelyen van... Egy másik nyaralót néznek (tudnám mit látnak a sötétben) mert a Komáromi mellett van egy disznónevelde
Szép estét kivánok mindenkinek és jó éjt!
Holnapra meg napsütéses, szép kirándulóidőt
Gabi