Új privát üzeneted érkezett!

Ancsinak,
+++++++++++++++++++++++ :D hajrá!

Vot,
én kimosnám; gyerekpaplant kimostam meg párnákat is, paplant még nem vettem újat ezer év óta, de ha vennék, szerintem kimosnám :D

nyelvtanulás: múltkor ledöbbentem, egy ismerősünknél jártunk, ahol sok a kisgyerekes család és az egyik családban anyuka csak angolul beszél a gyerekkel, noha magyar :shock: és a játszón én is hallottam, és persze jó, mert korrekt a kiejtése, tehát az ejtési szabályok megvoltak, de ettől még full magyaros a kiejtése, és ez vésődik a gyerekbe; ezen kívül nekem nagyon fura, hogy nem az anyanyelvén szól a gyerekéhez - és következetesen mint egy bilingual család, egymás közt magyar apjukkal, apa a kislányhoz magyarul, anya a kislányhoz angolul és ezért a kislány is angolul a mamához - ez nekem már a sírás kategória, hogy a gyerekemnek az legyen a természetes, hogy hozzám nem az anyanyelvünkön szól; és amikor idegen nyelven beszél az ember, az valahol nem te vagy (ez most így bonyi, de akkor is) szóval ezen én totál kiakadtam
Szerintem ha még nyelvtanár csinálja és nem tanítás jelleggel, hanem pl néha elhangzik angol dalocska, ilyesmi az okés, de egyébként szerintem felesleges és a hivatalos álláspont is az (phd-zó angol alkalmazott nyelvész és pszichológus ismerőst kérdeztem múltkor direkt), hogy felesleges, sőt káros is lehet az angoltanítás ilyen kis korban. Úgyhogy nálunk oviangol kizáró ok az ovira nézve. Az, amit Barbi csinál, szerintem még az okés kategória, de több szerintem tök fölösleges :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Bocsi, többedik nekifutásra írtam, ezért kicsit zagyva lett, szóval angol dalocskákhoz nem kell nyelvtanárnak lenni :P de azért senki ne kezdje el otthon kiskorút tanítani, mert volt kint 1-2évet. Igazából én a nekem tanított angol dalocskákat sem szerettem, mert volt benne hülyeség, és utána az az arcraesés, hogy te ezerrel védelmezed, ami jóanyád megtanított és közben kiderül, hogy lükeség volt. Egyszóval csak csínján. :D :D

Szerintem még a sakk is felesleges, a mozgások viszont jók, sőt kellenek :D de persze biztos abból se mindegy, hogy mit (sok helyen van néptánc, ami nekem szimpatikus). És természetesen a zene minden mennyiságben - normálisan :D tehát nem ovis szolfézs-előkészítő ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

ok, köszi a tanácsokat, már begyömtem a mosógépbe :P

Ancsinak továbbra is megy a + enerdzsi :)

votiv 8)
votiv

Ancsi.....Hajrá!! (vagy már babázás?? :-) )

Bocsi,de musz elmondani: csajom ebéd után közölte,h álmos. Kérdem, akkor mit kell csinálni?
Erre ő: cumi, tenti :-)
Lefektettem, s azóta szuny 8) :lol:

Kép
Kép
szelloke

Semmi hír???
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rídonli#

Tinu,
Peti sem eszik egyedül mostanában. Pedig 3 éves múlt... (Szóval vacsoránál, ebédnél egy gyereket azért etetnem kell..)
Nálunk az alma-szilvás pép vált be (milupa vagy frutapura). Nem tudom lenmagot ilyen pici kaphat-e és jó lenne-e. (Én nem mernék adni, de nem néztem utána.)

Votiv,
Lilirózának gratulálok!!

És Ancsi miatt ugrottam én is be!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Szrek, sztem nem lett zagyva, vagyis én értem, és egyetértek!!

Ancsinak drukk!

P a Nagyiéknál, inkább mégsem alszik ott, mert Ő AZ ANYÁVAL SZOKOTT ELALUDNI. :)
Viszont üvöltve közölte a telefonba,h "Anya megvan a PENSZEJ (=Spencer) és akkoja naaagy!!!" :lol:
rídonli#

És az oviból hozott kakapisi lemezt sem tete föla shoppingolás során, a Nagyi meg Nagynéni legnagyobb örömére. (Miért csak nekem csinálja?) :roll:
rídonli#

Ancsinak millió drukk megy innen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni :) Egyedül evő Marcinak gratula!! :D

Macs :) Füli milyen ügyes! :D Mesélj, meló hogy megy?

Votiv :) Hú, nagy gratula Lilinek!! :D

Zsan :) Jó volt talizni :wink: tök klasszak a srácaid, virág anyának meg ééédes :D madárovi wow!

Tinu :) Azóta volt kaksi? Tamarinlax lekvár is jól jöhet vagy a Laevolac szirup :wink: (de ezek már hashajtók, mégha természetesek is)

Szrek :) Ábel hogy van??

Ríd :) Hű, már nem kell Borinak a szopi? milyen nagy már... Cicid hogy bírja?

Szellőke :) Eszti és az alvás :lol:

És köszi csajok a bókokat a srácok nevében 8)
denizsa

Én is csak Ancsi miatt kukk...

Ancsi:
Hajrá-hajrá!!!!! Sok +++++++++++

Szellőke:
Ha gondolod, szívesen megadom a telószámom, hívjanak fel nyugodtan!
Amúgy a profilomban benne van!!!! :wink:

Votiv:
Ha még olvasod addig...
Próbáld meg kiterítve szárítani, mármint vízszintesben, mert a poliészter getymók összetömörülnek benne!!!!

nukada

Ancsiéknak innen is drukkhegyek!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Deni,
mit meséljek? Rengeteg a meló, ugyan úgy mint régen, csak most a meló végén nem tornázni/pihenni/sétálni/bringázni loholok, hanem Füliért a bölcsibe aztán itthon együtt főzünk,takarítunk, táncolunk és énekeljük az aktuális kedvenceket. Mostanában ez a teljes Hair és az " Egy asszonynak kilenc leánya van" kezdetű népdalocska. Mikor Fülest cca. 8 -1/4 9 tájt leteszem aludni, ép annyi enördzsim marad, hogy lezuhanyozzam és beessek az ágyba, mert hajnali ötkor ébresztő. Hétvégén, ha nem zuhog, kert ezerrel, gép elé ritkán jutok. Most Füli még alszik, ezért lestem be, Ancsi miatt főleg :)

szép napot nektek!

csók

macs
macskanyu

Sziasztok,
dejo hogy megirtátok a véleményeteket az ovis foglalkozásokrol, KÖSZI!!! sokat agyalok ezen mostanában, és sztem is az egészséges középut lenne a jo, meg persze a gyerekem igényeihez alkalmazkodni. Votiv szinte szorol szora leirta a véleményem a témában :)
A sakkon gondolkoztam, még sosem hallottam, hogy oviban is van ilyen... igazábol, még az is lehet h lenne olyan gyerek, akit érdekel, és még hasznos is számára (többlépcsös gondolkozás elsajátitása), igy én azt vallom, hogy minden jo lehet, ha NEM KÖTELEZÖ. Nekem ez tetszett a Montessoriban, hogy voltak lehetöségek sokmindenre, de csak aki akart részt venni benne.

Ancsinak soksok ++++++++++++++++++!!!!!!!!!!

KépKép
fibi

Sziasztok!!!

De rég nem voltam :) Benéztem Ancsi miatt, és:

Ancsi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! :D

Nálunk minden rendben, Dóci fütyörészve átvészelt egy bárányhimlőt, most várjuk, hátha Marci is pöttyösödik... nagyon nem akar, pedig már két hete el "kellett" kapnia, lassan lejár a vírus szavatossága. Pedig dörgöltük veszettül a nővéréhez, mert jó lenne, ha ő is túl lenne rajta :)

Nyelvtanulásról úgyis tudjátok a véleményem, vehemensen ellenzem ilyen kis korban (itt NEM a bilingvis családokról, idegen nyelvi környezetről, adott esetben angol anyanyelvű óvónéniről beszélek, az teljesen más tészta). Nagyon örülök, hogy nálunk az oviban nincs, mert kegyetlenül megnézném magamnak a tanárt, és nagyon anyanyelvűnek kellene lennie, hogy nálam átmenjen.
Otthoni nyelvtanításról a véleményem ugyanez, de ezt Barbival már egyszer lejátszottuk, és annyira más állásponton vagyunk, hogy ihaj.
A környezetemben általában azt tapasztalom, hogy a kisgyerekkori nyelvtanítás szorgalmazása gyakran arra szolgál, hogy a szülők a saját hiányérzetüket (tudniillik, hogy ők nem tudnak tisztességesen semmilyen idegen nyelven) enyhítsék, és azt hiszik, minél előbb kezd "tanulni" a gyerek, annál könnyebb lesz neki később, ami nem igaz. Ezt pedig sok intézmény követi / kihasználja.
Érdekes módon elég sok egyetemi angol-tanár ismerősöm közül egy sem beszél angolul a gyerekével, pedig általában ölég jól bírják a nyelvet...

Szrek,
számomra is elképzelhetetlen (van ismerős itt is), hogy konzekvensen ne az anyanyelvemen beszéljek a gyerekemmel :shock:

vera
kisün

najo, nem minden, csak majdnem :wink:

és Kata,
MP melyik könyvében olvastad ezt? és kifejtenéd a spirituális játékot? :)

Lilinek meg gratula :D
Macsnak meg Szia :D

na, indulunk vendégségbe. csoközön 8)
fibi

Nuk, köszi!!! :D a szajré épp a szárítógépben van, vagy azt nem lenne szabad? :roll:

Ancsi, szüjjélmár :D :D

Zuzi, semmi hír???

Szia Kisün, Szia Macs, hiányoztok ám!!!!!

votiv 8)
votiv

megjelent a biai óvi-jelentkezésre a felhívás.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a biatorbágyi óvodákban
(hétfő, kedd, szerda)
minden nap 8-16 óráig
lehet beiratkozni a következő tanévre.
Helye:
Napköziotthonos Óvoda Biatorbágy, Fő u. 61. (310-301)
Kérem, hogy a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, valamint
lakcímigazolását
szíveskedjenek magukkal hozni.
Óvodáinkba beiratkozhatnak azok a gyermekek,
akik 3. életévüket a következő tanévben betöltik,
szobatiszták és
megérthető a beszédük.

Tisztelettel:
Palovics Teréz óv.vez.

hát nekünk ez akkor eleve reménytelen az idén :( :(

votiv 8)
votiv

Ancsiékkal mivanmáááááá????????????
szelloke

talán ha császár lett volna, akkor már túl lennének rajta, és tudnánk... de csak találgatok, és rágom a körmöm...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Látom, nincs hír... Drukkok mennek továbbra is!
rídonli#

Ancsi, Adri,
HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deni,
én is nagyon örültem, privi megy!

nyelvtanulás:
pont mint Sün, és Szrek, de persze sosem szabad a gyereket kifelejteni ezekből.

Iginek semmi szüksége ezekre, B marhára unatkozna, ha nem lenne. (mármint különórák, ami annyit takar, h egyik nap zenélnek, másik nap rajzolnak, harmadik nap van madárovi, negyedik nap van "drámajáték" ezt imádják legjobban a gyerekek)
sajnos sakk, golf, tenisz, krizis menedzsment nincs, de majd verem a nyálam.

egyébként a dalocskák, kiszámolók valszeg nem fognak maradandó károsodást okozni. Ha igen, majd verjük az asztalt 20 év múlva.
Ja, és nagy szerencsénkre egyébként Iginél anyanyelvi szintű óvónéni van (átment a szűrőn, férje angol, gyereke félig angol, ő is szinte angol :wink: ) de most mit mondjak? még mindig nem beszél folyékonyan angolul Igi... :lol: :lol: :lol:

madárovi:
szerdánként jön "Madár" Zsuzsi, és elviszi őket az erdőbe. Előtte ált. befog egy két madarat, és megmutatja nekik. Emellett megtanitja nekik, h melyik gomba mérgező, mit esznek a madarak, és úgy ált. mindent megmutat az erdőből. Nagyon imádják ezt is.

Votiv,
küldesz nekem majd elérhetőséget W-ügyben?
zsancikant

jesszusom, nem való nekem ez az izgulósdi...
Akkor továbbra is drukk...
szelloke

Ancsinak mennek a drukkhegyek !!!!!!Hajrá Ancsi, hajrá Adrika!!!!!!!!!!!! :D

Ríd,
Bodykat csak ajánlani tudom :wink: Az kimaradt a felsorolásból, h egyáltalán nem nyúlnak.
Boridnak pedig hatalmas gratula pohárból iváshoz :o :D Enyém csajnál még ilyenről egyenlőre csak álmodozhatunk :lol:

Deni,
Annyira helyes pasijaid vannak :D

Zuzi,
A babamarktos börze ha jól tudom egy évben 4x van, az évszakokhoz kapcsolódóan :?
Bazsi vicc mesélése :lol:

Szellőke,
Azért azt hiszem az usáig nem vállalnám a pocakos repülést, simán sem bírnám ki :wink: 8) :lol: Tentéző csajod nem semmi :D

Móni,
Gratula Marcinak az önálló evéshez :o :D Adél nem olyan rég kezdte el, persze nem is hagytam eddig kibontakozni, mert nem szeretem amikor kupit gyárt, már pedig kajával csak azt lehet :lol:
De most már tényleg nagyon ügyesen eszik önállóan, mondjuk levest azért még nem tudna, de a szilárd kaják abszolút mennek.

Kata,
Micsoda pocakos utazásos élmények :D

Szrek,
Ábusnak továbbra is mennek a +++++++++!!! Elmaradt koncert :(
Nem tudtátok volna esetleg visszaváltani a jegyeket?

Rylie,
Időnként én is csodálkozom jó néhány emberen, h vajon milyen munkájuk lehet :? Szívesen elcserélném velük a 9-től fél6-ig tartó munkaidőmet, már ha dolgoznék :lol:
És hogy vagytok a pocaklakóval? Hétben hol jártok? :?

Votiv,
Hatalmas gratula LiliRózádnak!!! :D Az ovis beiratkozásos dolog meg már milyen :roll: pl. nem értem, h azok miért nem mehetnek, akik még nem beszélnek érthetően :roll: :?

Tinu,
A többiek már tök jó tippeket adtak, nálunk még a naracs is nagyon bevált hashajtásra.

Macs,
De jó, h írtál egy picit magatokról :D Ahogy elnézem, nem unatkoztok :o

Plusz foglalkozásokkal kapcsolatban tök jókat írtok, szerintem is az a jó, h vmi nem kötelező. Angolban meg Szrek és Kisün véleményét osztom inkább.

És köszi Mindenkinek a pocakos válaszokat és gratulációkat :lol: de még nem tartunk ott. A nagy hírt azért nem így mondanám el :wink: Csak elkezdtük tervezni az esetleges (ami még igen csak anyagi függő) nyaralásunkat és addigra már elképzelhető, h pocakban lesz a tesó :)
Azt meg nem szeretnénk, h befizetünk nem keveset és aztán kiderül, h nem mehetünk a pocak miatt. De teljesen megnyugtattatok akkor, köszönöm! :D

Kép Kép
curse

Zuzival telefonoztam, de ő sem tud semmit Ancsiról...

Curse, és merre szeretnétek menni? :)

Zsanci, írtam!

Eddig megúsztuk a durva fogzási mizériát Lilivel, na de most! tegnap este kezdett lázasodni és nyávogni, ma egész nap tökre kivolt szegényke, csak feküdt és nyüszögött (nekem ez új, Isti betegen is 1000xel pörög). Remélem csak fog, és nem vmi újabb egzotikus baci :roll:

votiv 8)
votiv

"16 óra után 3600 grammal 55 centivel megszületett Adrienn baba. noha beindult a szülés, mégis császárral született, mert rátekeredett a zsinor. "

Gratulálunk Ancsi, NAgyon sok boldogságot kívánunk Adrikához, puszi a családnak!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Kisün,
Nyelvtanítással kapcs-ban sztem igazad van, csak hát egyszerűen benne van a levesben. Ha nem kérném el kellene magyaráznom P-nek, hogy addig üljön az öltözőben. (Plusz pénzt se kérnek érte.) Az az igazság, hogy gondolni sem akarok rá, akkora baromságnak tartom a mi esetünkben, bár ártalmatlannak ártalmatlan.
Bárányhimlő-átvészeléshez gratulálok. P-nek is nagyon könnyen ment.

Macs,
Nem semmi!!!!! Azért néha írj (bár én levegőt venni se tudnék, ha annyit dolgoznék, mint Te. Jól megfulladnék, ami elég szomorú lenne...)

Ancsi,
???

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsinak, Adriennek gratula! Boldog születés- és szülésnapot! :D
És Ancsi, ugye-ugye nem vagy csalódott a császár miatt? Megpróbáltátok, így jött ki, kész.
(ki következik? ;) )
neet
neet

Andri az elsö vagy a második gyerek a topikon, aki pont 40 hétre jött? :D
neet
neet

ISTEN HOZTA ADRIKÁT!!!! SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!! Ügyesek voltatok!!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Isten hozta Adri babát !!!!! Sok egészséget, örömöt, szeretet és Ancsinak sok tejcit kívánunk :D
macskanyu

Ancsi és Adri!
Gratulálok, sok-sok boldogságot nektek!
:lol:

Neet,
Dóci 1 nappal határidő előtt, Marci 1 nappal (ill. 4 órával) h. után jött :wink: Ha az benne van a hibahatárban, akkor Adri minimum a harmadik :lol:

Móni,
én szélsőséges vagyok, ártani biztos nem árt (nagyon) :wink: No meg óvónője-nyelvtanára válogatja. Meg gyereke is. Én mégis annyira idegenkedem tőle, hogy örültem, hogy nálunk nincs :D

Votiv,
ti is nekem, de csak annyira van időm, hogy nagyjából átfussam a termést, írásra már egyszerűen nem :roll:
kisün

heló macs 8)
kisün

Kisün,
Az előbb lemaradt :oops: h tényleg milyen ügyes csajod van, h ilyen könnyen vette a bárányhimlőt, nem semmi :o :D

Votiv,
Ha sok zsé jön össze, akkor Törökország (nagyon szeretjük) :D mondjuk görög sem lenne rossz, de ha oda már egyszer eljut az ember (engem elsősorban Rhodosz érdekelne), akkor ott érdemes szétnézni is, amit Adél biztos nem díjazna :? Ha nincs sok lové, akkor Szlovénia :)
Most jöttünk rá párommal, h legalább az idei nyáron lenne jó eljutni vhova (legutolsó nyaralásunk 3 éve volt a nászutunk, monjduk előtte sem vittük túlzásba :roll: ) még hármasban. Aztán ki tudja mikor tudunk legközelebb menni :?

Kép Kép
curse

ADRI,
ISTEN HOZOTT MINÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi,
hatalmas gratula a leányhoz!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ISTEN HOZOTT A FÖLD NEVŰ BOLYGÓN SZÉP NEVŰ ADRI!!!
SOK BOLDOGSÁGOT, SZÉPSÉGES NAPOKAT A CSALÁDNAK!!!!

Kép
Kép
szelloke

size=18]Isten éltesse Adriennt és az egész családját!!!!!!!![/size][

nukada

Adri és Ancsi!
Sok boldogságot Nektek (és az egész családnak)!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

éljeeen :D :D :D
Szia Adrika!! legyen szép és hosszú életed! gratulálunk az egész családnak!!! és várjuk a sztárfotókat :wink: :D

Kép

votiv 8)
votiv

Gratulálok Ancsi!!!
Isten hozta a kis Adrit!
Sok boldogságot Nektek!

üdv.
melody :wink:
melody11

Éljen-éljen!
Innen is nagynagy gratulla! :)
Sok boldogságot az egész családnak!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
rídonli#

Curse, megnéztem a bodíkat, télleg helyesek, sztem fogok ilyet venni.
Poharazásról meg azt tudom írni, amit Tinunak is: Adélnak nincs pohárból ivó nagytesója. Pnél sem volt szó még ilyenkor pohárról ám! Viszont B ma a maradék vizet 2x is kiöntötte az asztalra, DIREKT, hogy pacsálhasson benne... Koszt azt csinál a kajával ő is, de ragaszkodik az egyedül evéshez. Azt kiabálja,h "Kaka! Kaka!" (Nem félreérteni: kanalat jelent!), hogy adjak neki is egy kanalat. Ha éhes, akkor megy oda, ahol az evőeszközök vannak, és "Kéle kaka!" felkiáltással adja tudtomra, h enni akar. :lol:
És télleg, a narancs Bt is meghajtja, de piros popó is lesz (lehet) tőle.

Szrek, hogy van Ábel?

Votiv, ovi :(
Remélem nem lesz beteg Lilirózád! Vmi nálunk is van, mert B nehézkesen alszik el napok óta, pedig az őrlői nagyjából kint vannak, esetleg a szemfogai lehetnek. Most este Chamomillával aludt el.

Kisün, de jó,h írod ezt a bárányhímlő dolgot! Szuper,h Dóci ilyen könnyen átvészelte! Engem most riogattak vele, hoyg nagggyon durva tud lenni, inkább adassam be az oltást ellene. De vhogy nem füllik a fogam hozzá...

Képzeljétek, P hazajött a Nagyiéktól, pedig már azt mondta,h inkább szeretne ott aludni. De sztem eléggé lefáraszthatta őket, mert annyira nem eröltették a dolgot. :mrgreen: Itthon meg megölelt, és mondta,h örül, hogy hazajött az anyukájához, meg a kistesójához (olvadósszmájli). :)
B egyébként egész nap kereste a nővérét, nézegetett körül és mondta,h "Pa". :) Apjuk meg dolgoz éjjelig :(
rídonli#

Ancsinak és Adrinak nagy-nagy gratula!!!!

Sajna, TÜnci még mindig nem kakilt. Pedig már Laevolac is bevetve. :? Annyira aggódom. Mennyi idő múlva kell orvoshoz fordulni?

Kép
Kép
tinu

Kisün, :lol:
nincs hibahatár. 40 hét, ahogy a tikör mutatja. Elvileg ma születek, vagy mi van Adri tikörjén, és voálá.

Aki még beteg (Szrekbaba, többiek?) annak bulást!

Szülinaposok éljenek, névnaposok is, ha van ilyen, én most elmaradtam kicsit.
Votiv Lilijének most kívánok (tán elsőként? :lol:) boldog elsőt, ki tudja, jövök.e keddig, vagy csak a popcorn. :mrgreen:
Én is mint Macs, hasonlóképp. (Macs, mire ezek elkezdenek dolgozni, majd rájönnek. :mrgreen: :mrgreen: )
neet
neet

Macs, Kisün!
DOlgozó nők, sziasztok!!!!!!!!!!!!! Hiányoztok :cry:

Curse!
Tök jók a bodyk! ÉS PAnnus is ezerrel B-t utánozza, nagy húzóerő. Egyedülevésért nálunk még küzdelem megy, néha hagyom. Egyébként meg eddig ugye nem igazán evett, napi max fél üveg bébikaja, de 3 napja beindult a kaja, valszeg az örlő fogak kibújása hozta a nagy áttörést, és egész új érzés, hogy eszi, a gyerek!!!!!! :D

Tinu!
Levolac nem hashajtó!!!!!!! A TAamarin lekárral csínján, mert az meg az, és görcsöket, hasmenést okoz. A Laevolacból nyugodtan adhatsz többet is, mint ami rá van írva, nekünk doki néni mondta. Egyszerűen lazítja a székletet azáltal, hogy vizet vonz oda, ahova kell. +++++++++++++++++++++++++++++++

Egyedül evő, elinduló dedeknek gratula! :D Fogzó dedeknek és anyáiknak kitartást!!!! Nálunk is hasonló a helyzet, két fölső rágó fognak még 1-1 csücske ben van, szenvedünk rendesen, és már fehérlik a szemfog. Egész kismamás életemen ez a rohadt fogzás tette/teszi tönkre, úgyhogy nagyon együttérző vagyok a témában :cry:

Ancsiékra sokat gondolok, remélem jól van, és nem csalódott, és boldogok!!!!
zuzmo1

Tinu!
Mielőtt orvoshoz mennétek vegyél glicerines kúpot, asszem a legkisebb 3 éves kortól van, azt elfelezed, és úgy adod be (nekünk doki tanácsolta, szóval nme saját kútfő). b-nél alkalmaztuk párszor (amikor már semmi sem segített), attól tuti fog kakilni, aztán 1-2 napig még add a laevolacot, és minden oké lesz!
zuzmo1

Isten hozott Adri! Ancsi! sok tejcsit és cicizést kívánok! ;)

Csókolat Mindenkinek!

Rövid helyzetjelentés:
Rídónlizok........ és fáradtság/lustaság miatt nem írogatok :oops:
Orsim kezd visszafejlődni (mindent nyalogat, szájába vesz, ölbe kérezkedik :roll: :lol: ) Levus meg áll, SŐT! már lépeget és ha lehuppan, akkor újra feláll és mindkét kezét elengedve integet és gagyarászik... :D Olyan büszke vagyok rá :D Hihetetlen ütemben fejlődik! :) én meg dolgozgatok.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vajon Lencsi mit szól a Hugicához? :)
szmagdi

Szia Mása!!! tök jó, hogy itt vagy, ezer éve eltűntél :)
visszafejlődés tesószintre tök normális (Istikém is kúszva közlekedik, ha látja, hogy Lilikét dícsérem :P)

Tinu, glicerines kúp nálunk is bevált már, de remélem még hamarabb is megoldódik a laevolactól a dolog, mint hogy beszerezd a kúpot :)

Neet, köszi a köszöntést csajom nevében!! :D
előbb ám hétfőn még Dominó 2. szülinapja is lesz :)

Ríd, nektek és Zuziéknak is ++++ a fogakhoz!!

megyek nézek vmi romantikus liomádét (ill. elalszom rajta)

Adrikának is jó éjt, immár idekinn :D

votiv 8)
votiv

ISTEN HOZOTT, ADRI!
GRATULÁLOK, ANCSI!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Ancsi! Nagy gratula Adri babához :wink:

Kisün! Ügyi csajod van, hogy csak így lazán átvészelte a bárányhimlőt.

Nyelvtanulásban 100%-osan osztom a véleményed, pedig engem állandóan csesztet a család, hogy miért nem beszélek olaszul a gyerekekhez. Peti a múltkor volt egy ismerősénél, ahok 2 kicsi gyerek van, és az anyuka oroszul beszél a gyerekekhez (ez mondjuk anyukának az anyanyelve, tehát azt mondom oké), apuka németül beszél hozzájuk, de egyébként meg a szülők egymással angolul beszélnek. Na, azt a kavalkádot.

Máv biztosító: na, ebben a mi kezünk is benne volt, mert ugye mi is feljelentettük őket a Pszáf-nál :twisted: de legalább nekünk már kicsengették a lóvét.

Képzeljétek, tegnap délután beszéltem telefonon a sógornőmmel, aki csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy aznap éjszakás a férje, ha akarunk Petivel valami programot csinálni, szívesen vigyáz a gyerekekre. Hát persze, hogy akartunk. Gyorsan összekaptuk magunkat, Bajnit lefektettük és elhúztunk otthonról. Fagyizás után végül moziban kötöttünk ki és megnéztünk egy tök jó filmet, a Hipervándort. Aztán persze ahelyett, hogy kézenfogva lófráltunk volna még, bementünk a Tescóba bevásárolni.
Ma meg Peti kelt a gyerekekhez, és én csak 9-kor keltem ki az ágyból és lenn már2 felöltöztetett gyerek várt. Utána a kedvenc fotelemben házhoz jött a fincsi habos kapuccsínó. Aztán délben átmentünk anyósomékhoz, ott megkajáltunk, leraktuk a gyerekeket aludni és leléptünk vásárolni a Mammutba és csak fél 7-kor mentünk vissza értük. Ennyi szabadságot :)
Persze most itt a böjtje, mert most meg holnap csinálom a hétfőn leadandó fordításokat.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Mása, szia! :)
Levus nagyon ügyes!!

Lindi, mi még szívhatunk a máv-biztosító miatt :evil: bár elvileg a már folyamatban lévő ügyeket rendezniük kell, már ha lesz rá lóvéjuk. :evil: De nem bízom bennük... Bakker, pont egy rohadt máv-biztosítós hülyének kellett belemennie a kocsinkba!! :evil: :evil: :evil:
És nem elég, h benne van a kezetek a máv ügyben :mrgreen: még a sok szabadidőre is irígy vagyok! :mrgreen:

Tesók nálunk oda-vissza hatnak, P időnként baba, B meg pont úgy náyvog, mint a nővére, ugyanazon a nagyon idegesítő hangon. Ezt is eltanulta, nem csak a poharazást.

Na, lakás kitakarítva, holnapi ebéd előkészítve, lányok alszanak, megyek zuhizni, és lefexem. Jóéjt mindenkinek, remélem Ancsiék is pihennek, és jól vannak!!!
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?