Sziasztok Csajok!
Itt is vagyok! Csak ma végre nekikezdtem egy komolyabb takarításnak, és mivel a gyerekek egész délután angyali jól viselkedtek
ezért jól is haladtam.
Vagyis ahogy vesszük... A takarítás a következőképpen zajlott: lepakoltam a szekrény tetejét (virágok és némi átmenetileg használaton kívül helyezett játékszerek voltak fent), aztán szopi.
Leporszívóztam, szopi.
Letöröltem vizes ruhával, szopi.
Zsoltikáért oviba mentünk, haza, szopi.
Nekiálltam a téli ruháinkat is átválogatni, selejtezni, szekrényeket belülről rendberakni, közben szopi és szopi...
Na de mindegy, fő hogy haladtam
Új székem van
Most rakta össze Zsolti, ez itt a próbaüzem, közben Lacus ül mellettem az etetőszékben, őt etetem kiflivel, tehát mindjárt újra porszívózhatok. De legalább eszik, és ez a lényeg!
Amúgy nagyon, de nagyon rossz passzban vagyok, nem is volt erőm jönni, valahogy nagyon rossz dolgok történnek (szerencsére nem velünk, de mégis nagyon megvisel). Teljesen ki vagyok borulva, valahogy nehezen bírom megemészteni a dolgokat. Felfoghatatlan és hihetetlen, és még a fejem is belefájdult, pedig az utóbbi hónapokban szinte sosem fájt.
Ildi,
hajrá testmozgás, nagyon ügyes vagy! De ugye nem betonon futsz? Nehogy tönkretedd az ízületeid!
Vali,
üdv itt
Ahogy olvasom, nincs szükséged fogyira, de maradj mindenképp, olyan jól felpörgetted a csajokat!
A Legmagic-et nem ismerem, mármint tapasztalatom nincs vele. Jó lehet, én is gondoltam már rá, hogy egyszer, ha sok helyünk lesz, majd beszerzünk egyet
Írd meg majd, hogy milyen, ok?
Rita,
hú, ne legyél elkenődve! Elmúlnak majd a betegségek, meglátod! De azért nem egyszerű ennyire fáradtan, tudom
Vizsga: hát, végülis érdemes megnézni, nem? Hátha mégis sikerül, vagy ha nem is, akkor is látod, hogy milyenek a kérdések...
Bár készületlenül én sem szerettem soha vizsgára menni.
Tényleg, milyen diplomáid is vannak eddig?
Szirom,
írj, ha van időd!
Mira,
én itt vagyok, és Te?
Andris hogy van?
Motiot,
merre vagy? Nagoyn régen nem írtál!!! Jól vagytok?
Beszti,
vásárlás
Én azt vettem észre, hogy mostanában teljesen leszoktunk a szupermarketekről. Nagyon sok pénzt otthagyunk
Inkább összeírom, hogy mi az, ami kell, és a közeli kisebb boltban vásárolunk, komolyan sokkal kevesebbet költünk, nem látunk meg annyi felesleges cuccot
De így is majd' minden nap kell mennem valamiért: kifli, tej, ilyesmi.
Kikában is van jó sok függöny
Néztétek már?
Nekünk amúgy nagyon jó dolgunk volt Szentesen
Képzeljétek, kaptam végre biciklit! Lacus annyira szeretett a Zsoltika ülésében ülni (anyósom biciklijén van neki ülése), a két gyerek jóformán veszekedett rajta, hogy melyik ülhet ott
Így viszont együtt tudunk menni mindenfelé. Én vittem Lacust, eleinte féltem rendesen, mert nagyon régen nem bicajoztam már, de minden rendben ment. A babakocsit nem is használtuk
Szentesen rengeteg a biciklis, bár sajnos sok helyen nincs kerékpárút
Vettem sisakot is magunknak, de Lacus nem akarja felvenni az övét
Pedig jó lenne, úgy sokkal nyugodtabb lennék.
Egyik nap voltunk nagy túrán is, egy tanyát látogattunk meg, és vagy 2 órát tekertünk, nagyon klassz volt!
Korábban kérdeztétek a zöldségreceptjeimet: hát nem nagyon vannak. Ugyanis én csak úgy simán megpárolom a zacsis zöldségkeveréket, amit Szirom mutatott (findus). A minap ettem hozzá egy virslit is (ritkán szoktam). Vagy arra gondoltam, hogy sütök hozzá roston egy kis halat, vagy csirkemellet... De semmi különös, csak ennyi. Önmagában is nagyon finomak ezek a zöldségételek
Megyek is tovább, mára kábé ennyi üldögélés elég is volt