Pandus,
Olivér mindig is így szopott. Nem mondom, hogy ez a jó módszer, de nekünk ez jött be. Max. kicsit hígabb lesz a széklete a több előtejtől, de semmi baja se lesz, nyugi!
Én csak teát ittam néha, mást nem.
Zsuska, Kismóki,
Ez az egyetlen pohár, amiből Olivér tud inni. (Próbáltunk már párat…
) Elég hamar megtanulta, először csak kortyokat, aztán most már picit többet is. Ez nálunk a vizes pohár, mindig az van benne. Ráadásul elég hamar megtanult egyedül inni belőle, tök ügyes.
(a tesóméknál már második generáció óta ez jön be. ) Az a jó benne, hogy nem kell összeszorítani a csőrt, hogy jöjjön a cucc, hanem simán megy. Na, jól megistenítettem…!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Pompi,
Szerintem inkább tampon. Nem lesz baj, ha nem hagyod bent túl sokáig, mondjuk egész napra. Pár óránként cserélni kell, vérzés mennyiségétől függően.
Zsebi,
Savanyított tejterméket majd kb. 6 hét múlva tervezek adni neki, ha 1 éves lesz. Reggelente meg még fagyasztott tejcit eszik kölessel meg almapéppel, így azt tudja kanálból is. Igaz, már alig maradt, csak néhány napra van. Tényleg, nincs véletlenül olyan tápszer, amit lehet kanállal enni????
Bandika,
A kisüveges Janából nekünk sok a nyakába folyt. Esetleg próbáld ki Te is ezt a TT poharat, gyakorlatilag ugyanúgy kell belőle innia, mint a cupp-cupp-ból (mi így hívjuk… ) Én nagyon szeretném, ha tudnátok jönni!
Katyerina,
Milyen gyümölcslevet isznak a lányok? O.-nek nem kell még semmilyen…
Lili,
Játszószőnyegből szerintem ne zenélőset vegyél, ha ki akarod mosni. Bár én nagy domestos-onyu vagyok, de játszószőnyeget még én se mostam…
A mi éjszakánk katasztrófális volt, hiába etettem meg még este 11-kor, másfél óra múlva felébredt, és övültött az éhségtől.
Hagytam egy darabig, ill. kísérleteztem mindenféle ivóeszközzel, de semmiből se tudott inni. Aztán gondoltam kipróbálom az ivós poharát. Ugyan csak kortyonként, mintha vizet inna, de összesen megivott vagy 60-70 millit. Aztán beájult. De ez félelmetes, hogy ott van a mellem, és hiába tuszkolom, nem eszik belőle.
Már most kétségbe vagyok esve, hogy mit kezdek vele, ha nagyobb lesz, és ha már most ennyire nem hallgat rám, mi lesz később?!
TALI-lista:
Orsi 4
Wish 2
Anikó 2
Emma 2
Zsebi 3
Kismókus 2
Bandika 2
Pompi 3
Bzsuska 3 (apa is )
Katyerina 4 (apa is )
Petyaanya 3 (apa is )
Hajni 2
Összesen: 32 fő!
Én is azt szeretném, ha mindenki tudna jönni! De akkor
maradjon a 14 óra, úgyis ott leszünk egy darabig. Zsebi, mi tuti megvárunk, ha később is érnétek oda, gyertek mindenképp!