Sziasztok!
Vagyok én is, csak nem jutok géphez a csajtól. Egyszerre 5 foga dudorodik nagyon, és iszonyat anyás-nyügi, én meg hulla.
Suli velem megint szórakozni próbált, felfüggesztettek, hogy nem jó a gyed igazolásom, fizessek tandíjat! Ezzel próbálkoztak múlt félévben is, de szerencsére ugyanazzal a pasival beszéltem, és megoldottuk!
De megint úgy felhúztam magam rajtuk, hihetetlen, hogy mindig bepróbálkoznak valamivel.
Tegnap meg mentem sztk-ba, reumára meg szemészetre, csajra itthon vigyázott mama addig. Hát jó 4-5 órát ültem ott, és a reumán csak 5 perc volt, adtak egy beutalót röntgenre, majd megint vissza kell menni, de oda is csak 21.-én!
Szemészeten meg jól megijesztett dokibácsi, mert valami szemüvegről hablatyolt ott, hogy ha romlana még egy kicsit a bal. A jobbal a legalsó betűsort is el tudom olvasni, de a bal a terhesség alatt romlott, és azóta is!
Ja, és dokibácsi azt mondta: gyönyörű a szemfenekem! Óóóóó
Még a végén félreértem!
Rena: jó a honlapotok! Tényleg tetszik!
Attól én is görcsöt kapok, ha úgy beszélnek róla, mint ha ott se lenne.
Noémi: Húsvétkor voltunk Kiskőrösön dédiéknél, és ahogy mentünk arrafelé, a Duna túloldalán láttam Paksot. Jól gondoltam is rátok, hogy ha egyedül menntünk volna, még meg is látogattunk volna!
Vagy ezt már írtam? Sorry, ha igen, bár úgy emlékszem, elkezdtem, aztán lefagyott a gép!
Sziszka: nagyon ügyi Lily, hogy már angolul is ért. Ti csak magyarul beszéltek hozzá?
Én magyarázok neki, de csak röviden. Pl. sütőhöz nem nyúlunk, mert meleg, késsel nem játszunk, mert szúr, méhecskét nem fogdossuk, mert szúr (meg akarta fogni őket, de amikor mondtam, onnantól csak nézte) meg a virágot nem tépjük le, mert fáj neki. De ennél jobban még nem bonyolítom. Viszont ha mondjuk belémharap, akkor mondom neki, hogy nézzen rám (mondanám, hogy fáj anyának, és nem szabad), de direkt nem néz rám, mert tudja, hogy rosszat csinált, csak megsimogat, de közben is máshová néz!