Az én nevem 9 karakter. Örök hála érte a szüleimnek!
A nővérem már roszabbul járt, és volt olyan hülye, hogy eléje még a férje nevét is felvette -né véggel.
Ír egy eposzt, mire aláír valami hivatalos papírt.
Hajtépős gyerek: gáz. Nem a gyerek, a szülője, aki ül és bambul, mint a birka. Én tutira megkérdeztem volna: kedves anyuka, oda mehetek Önhöz és megtéphetem??? Nem??? Nem-e??? Akkor a kisfiának miért hagyja? Mondjuk aki enyim Esztit bántani merészeli, az halálnak halálával hol, oszt kész.
Áááá, nem vagyok agresszív anyuka, épp csak mint egy anyaoroszlán és egy anya-grizzlimedve keveréke.
Babett, Eszti almával vegyített bébiételeket kap, így vezetem be nála az újat, mert magában szinte semmi nincs, csak almástul. Ó, ne félj, lesz olyan, amitől napi 4x termel majd!!!
Andi, Zsófinak gratula a foghoz, és csak lesek, hogy most már csak reggel és este szopizik, de agy legalább nagyobb a szabadságod, úgy értem, ha muszáj elmenned valahová, más is el tudja látni. Megmondom őszintén én már alig várom, hogy napközben ne kelljen a tejfejéssel töltenem az időt. Sőt, alig várom már az egész tejfejős hercehurcának a végét.
Nem vagyok alkoholista, de néha nagyon jól tudna esni egy-egy pohár bor vagy Baily's. A csülkös bablevesről, a borsófőzelékről, a karfiollevesről már nem is beszélve.
Nálunk nagy újság van: Eszti be tudja applikálni a szájába a cumit!
Így rendszeresen elaltatja magát, nekünk nem kell közreműködnünk. Hát ezt is megértük!!! (Homloktörlős smiley) (Persze éjjel, sötétben és hunyott szemmel a kiszolgáló személyzet aktív közreműködését igényli.)