Sziasztok Csajok,
képek nagyon jók, úgy látom mindenkire most jött rá a hajvágás
! Nálunk is kb. 2 napja volt. Én nagyon szeretem, amikor olyan kis rövid Marci haja. Mi úgy vágjuk, hogy Marci az ölemben ül meztelenül és le vagyok takarva egy törölközővel, Isti pedig a hajvágójával lenyírja Marcit. Most 9 mm lett és nagyon édes. Fénykép most sajna nincs, de holnap dobok néhányat. Marcit nem igazán zavarja a hajvágás, csak először volt egy kicsit ijedt, de akkor is inkább a gép hangjától szerintem.
Juca: hát a napjaink mindig elég zsúfoltak, de egyenlőre babóka nem akadályoz semmiben. Simán cipelem Marci 13-14 kilóját ugyanúgy, mint eddig. Egyetlen előnye, hogy most már egy kis lurkó után kell futnom, hogy fele annyira sem jönnek rám a kilók, mint az előző babavárásnál. Persze a te helyzeted teljesen más, a vizesedés a szülés után teljesen elmúlik, dehát ezt te is tapasztaltad. Mindenesetre én nem bánom, hogy most kevésbé jönnek a kilók, mert először 17 kg-ot híztam. Nem gondoltam volna az elején...
A vírus sem viselt meg igazán, csak a gyengeség nem hiányzott...
Marci igazából nem emészti az energiáimat, bár a vírus óta sokkal nyűgösebb, hisztisebb. Remélem hamar visszaáll a rend. Inkább a suli az, ami így pluszban nem hiányzik, de én választottam
.
Nagyon tetszett a kép rólad, főleg az otthoni laza
!!! Majd én is dobok pocis képet, eddig talán egyszer csináltunk úgy képet, hogy a poci volt a központ, majd megkeresem.
Pil: hát tényleg van igazság abban, hogy a baj nem jár egyedül. Azért továbbra is mennek a drukkok és most már azt szeretném, ha kiderülne Petike baja és vmi olyannal állnának elő az orvosok, ha ezt és ezt csináljátok, akkor minden rendben lesz!!!
Veráska: tök jó Dávidról a nyalakodós kép, látom ő is szereti a pociját.
Ja csajok, Marcin teljesen ki vagyok akadva!!! Most már ott tartunk Istivel, hogy tudatosan majdnem fogyókúráztatjuk, mert megeszik egy tányér főzeléket, utána még egy kis háztartási kekszet, majd lenyom 1 babánt és fél óra múlva kéri a kaját. Hajnali 5 órakor úgy kelünk, hogy memme... tatá (kalács). Úgy érzem, vhol elrontottam és nem tud pihenni a pocija. Most megint rá akarunk állni a napi ötszöri kajára és nincs nasi és potyakaja!!! Szerintünk már nem normális, amit Marci csinál. Totál feszül a pocija és memméért üvölt!!!
Kimike: bilizés este nagyon megy, most már többször produkált kakit is, pisi mindig van, viszont a szineket nem ismeri még fel. Összekeveri. Én minden nap vmilyen összefüggésben kérdezem tőle, de nem igazán találja el. Mindegy, szerintem sem vagyunk elkésve semmiről, ne aggódj!!!
Egyébként mondókázást azért nem hagytam annyiban és azért elolvasgatom neki, ami a szép szines képekhez dukál, most már nem is tiltakozik. Úgy látszik, ez is csak vmi átmeneti állapot volt!!! Marci egyáltalán nem beszél összefüggően, mondókázni nem mondókázik, viszont nagyon sok szót ismer, persze vannak olyanok, amiket csak én tudok, hogy mi az
. Mindent megért, simán lehet vele kommunikálni.
Minden séta alkalmával szed nekem virágot
, hát van ennél édesebb dolog!!!
Ákosbenianya: mi szerettük volna tudni, hogy kisfiú vagy kislány!!! Én már csak olyan tervezgetős típus vagyok, szeretem tudni, hogy mi vár rám. Nem igazán szeretem a meglepetéseket!!! Csodálom azokat, akik másképp látják a világot
!!! Tudod, igazi bak, bak aszcendenssel. Két lábbal a földön
!!!
Szerintem nincs olyan anya, aki úgy tudna gondolni a babájára, hogy közben vmilyen kép meg nem jelenne elötte. Tehát gondolatban ő már eldönti, hogy kisfiú vagy kislány. De mi van, ha mégsem az, amire számított???
Juca: tényleg ti nem akarjátok tudni, vagy nem tudták még megállapítani, vagy nem publikus, vagy csak én vagyok lemaradva???
Gab: tök jók, hogy összejött a meló!!! Na és persze az új szemüveg, telefon, ruci
!!!
Veráska: most nézem jobban a képet, HATLAPOS!!! Imádom!!! Az egyik kedvencem!!! Lehet, hogy hülyének néztek, de nekem az egyik kedvencem a Sparos hatlapos. Jobban szeretem, mint amit anyukám csinál
!!! Pedig anya jól süt, főz!!!
Kismamaruci: még nincs, de most már szeretnék én is beszerezni néhányat, főleg hogy 19-én lagziba megyünk.
Hétvégén tervezzük a nővéremmel, hogy nyakunkba vesszük az üzleteket. Remélem szerencsével járunk!!!
Tegnap Mosonmagyaróváron voltunk Marcival a nővéreméknél, nagyon jó volt. Tök szép idő volt, csak éppen egyik gyerek sem tudott aludni
. Mi lesz velem 2 gyerekkel
????
Ex: fertőzést nem irigylem, szegény férjednek is kijut a jóból!!! Egyébként nővérem van így, hogy nem bírják kikezelni. Neked mi volt a problémád??? Írhatod priviben is én kiváncsi vagyok.
Kínai rucik: én Marcinak mostanában szinte csak ott vásárolok. Mondjuk tényleg jól meg kell nézni, mert sok olyan van, amit nem érdemes megvenni, de nagyon jó cuccok is vannak. Szerintem helyesek és nagyon jó áron!!!
Éppen a múlt héten vettem 2 pulcsit és 1 farmernacit Marcinak. Amikor Marci még nem született meg többször elmentem turkálni, de azért utólag rájöttem, hogy én nem vagyok egy fenomén, mert nekem minden tetszett ami pici, édes, tündérke kis ruha. Meg is vettem és utólag láttam csak, hogy bolyhos, hogy kinyúlt, hogy foltos...
Ja magamnak vettem kínaiban 3 melltartót és bugyit (együttes, vagy hogy írjam...). Darabja 800 ft volt 1 melltartónak és egy hozzá tartozó bugyinak. Én már régen rájöttem, hogy nem éri meg nekem a Triumph és a Sariana melltartó...
Ezektől pedig olyan boldog voltam, mint egy gyerek!!!
Meteor: holnapi vizsgához mennek a drukkok!!!
Reni: azért nem irigyellek amiatt, hogy viszonylag sokat van távol a férjed. Nálunk most az a felállás, hogy pénteken megy kosarazni Isti, de ezen kívül nincs külön probramja. Nem bánom!!!
Megértem, hogy téged is zavar, én is úgy várom Istit, hogy megjöjjön a munkából, mint a messiást
!!!
Bocsi, ha vki kimaradt, nem szándékos!!!
Puszi mindenkinek és szép estét!!!