Sziasztok!
Viki!
Akkor lehet, hgy megint ráveszem magam a Dexter nézésre. Tudom ám, hogy mi volt a baj vele: mensi előtt pár nappal kezdtem nézni, és olyankor sokkal érzékenyebben érintenek az erőszakos filmek. De mikor azt vizsgálgatja, hogy merre fröccsent az áldozat vére, hát kibuktam, és kikapcsoltam a francba.
Hétvégére ablaktisztítást tervezek, meg el kell mennünk a pipinek venni egy-két rongyot, mert nő, mint a gép
Nektek jó nagyszülőzést!
Dita!
Összesen az 5. inszemem lesz, de az első olyan régen volt, hogy az kilóg a sorból.
Szóval a második körben a negyedik jön, és egyben utolsó. A spontán gyermekáldásban én sem hiszek, szerintem olyan nem is létezik...
Hajrá építkezés!!!
Monci!
Csibi jól kiszámmisztikázta az inszemed dátumát, szerintem tuti siker lesz!
Ha sportember lennék, akkor nem köptem volna ki a belemet 150 m futás után
Persze nem adtam fel, és majd lesz ez jobb is! Ügyesen intézkedtél!
Csibebibe!
Jó sok programot szerveztetek egy napra, unatkozni biztos nem fogtok
Akszinya!
Jó túrázást hétvégére! Iwiwes elérhetőséget nekem is dobsz?
Kata!
Ügyes vagy, hogy beborítottad a cukros lötyit.
Nekem a Kaáliban azt mondták, hogy ha egyik szuriból se kell extra adag, tehát viszonylag könnyen stimulálható az ember lánya, akkor 70 eFt-ból megvan. Ez csak a gyógyszer, mert a beültetés ingyé' van. Gondolom ha több szuri kell, mint általában, akkor ennek többszöröse is lehet az ár...
Mara!
Te is dobnál priviben egy nevet? Ha nem gond
Ezzel a ne akard görcsösen témától mindig kinyílik a bicska a zsebemben
Honnan tudhatná bárki, hogy görcsös vagyok-e? Ilyenkor verekedni lenne kedvem... Na jó, nem is
Nemone!
Hurrá, akkor nagy drukkok időzítve hétfőre!!!