Én is jelentkezem éjszakai műszakra, bár nem maradok sokáig, mert hulla vagyok.
Végre sikerült a párom mind a 30 feladatát megcsinálnom. Most lelkesen szidja a jó édes....át annak aki kitalálta, hogy neki ilyet kell tanulni, és másolja amit én leírtam.
A mai nap engem is paffra vágott. Ez a három rendelés amit végigültem idegileg kiütött.
Mindenesetre a párom kapott antibiotikumot: Rákérdeztem és a házidokim azt mondta, hogy ezek a bacik álltalában mindenkinél ott lehetnek, akár nála is. Nem nagyon függ a higéniától (bár a kézmosás wc előtt is utána is ajánlott szerintem.) Attól hogy a bacik jelen vannak gyulladás nem feltétlenül van a szervezetben, a kezelés azért kell, mert a bacik rontják a sperma minőségét (kevésbé lesznek mozgékonyak). A spermát inszem előtt kezelik, épp azért, hogy véletlenül se maradjon benne baci, mert ha marad az tényleg okozhat egész komoly gyulladásokat is. Kb ennyit a gyulladásokról.
Nekem van 1 domináns tüszőm (15 mm) A méhnyálkahártya 7,4 mm. Most úgy számolt a doki, hogy kb 9-10. napnak felelek meg. Azt monta a tojcsi nem számit, hogy a hét elején volt. Most adnom kellett volna magamnak még gonalt, de hazaérve a tűt nem birtam már felhúzni, pedig folyadék még van benne. Ki érti ezt. Hívtam a dokit, azt mondta, holnap menjek be a kórházba és kitalálnak nekem valami megoldást... de a baj, hogy én nem tudok eljönni a suliból, így majd reggel telefonálok, és Lala elrohan a szuriért, vagy receptért, vagy mit tudom én miért. Utálom ezt.... miért nincs nekünk szabadságunk
És ezt az egész hetet utálom: fáradt vagyok, szétszórt, hisztis...mint egy h.... picsa. És utálok orvosokhoz járni is, ráadásul két napon belül ennyiszer.... Még fodrászhoz se tudtam elmanni a héten
Szép, kiegyensulyozott, és okos akarok lenni megint. ezek a hormonok felkavarják az egész életem...
De kibírom, mert egy CSODA lesz a kitartás eredménye.
És most befejezem a kisregényt.
Ja szombaton reggel újabb UH. Inszem hétfőn lesz, ha jól számolom.