Ma ismét Heim, 2,5 óra várakozás, 2 perc vizsgálat után megvan az ítélet: Egészséges.
Csimpilimpi,
0/0 apgar?
Nem csodálom, hogy elnézték, de azért jó, hogy mégis észrevették, hogy él. A 29. hét azért az még nagyon is korababa.
Nálam nem múlt el az érdeklődés a szüléses rémtörténetekkel kapcsolatban.
Sőt, azóta bővítettem a kört a beteg kisgyerek rémsztorikkal.
Név:
Natinál Robi névválasztását fogadtuk el végül. Én Dorkát szerettem volna. Szabinál az uh-k alapján többnyire Dorkának hívtuk a pocaklakót. Most meg Robi szerint vennem kéne egy szép halat, akkor biztos lenne egy Dorkánk.
De én kitartok, a 3. nem lehet fiú! Nem az következik.
Az igaz viszont, hogy elég sokszor változtattunk, de ez volt a befutó. A fiúnevekkel mindig nagyon szenvedtünk, lány volt egy csomó szimpi. Nati Áron lett volna, ha jól emlékszem, de ott csak alibiből kerestünk nevet.
Tali:
Elég reménytelen eset vagyok, de ha lehet, én is csatlakoznék!
Orsi,
A Losonczi téri játszinak még jó híre is van.
Legközelebbre ajánlom a Köztársaság teret!
Apa nekem is hiányzott a szülés után, pláne, miután Szabit is elvitték az osztályról.
De többedik gyereknél már úgysem lényeges, mert vkinek amúgy is a naggyal kell maradnia.
Ha akkor születik meg a 2. amikor még otthon vagy, akkor a szülést megelőző év hivatalos béred az alap, mindegy, mikor. A Tgyás a szülés előtti várható 4. héttől pörög, ez az alapbér 70%-a. Érdemes időben kérni a Tgyást. A gyed szintén az alap után számolandó, 70%, maximalizálva. A betöltött 2. év után érdemes visszamenni, ahogy védőnőd mondta, hogy ne kelljen gyessel éhen halni. Semmiképpen nem a szabadság terhére, az jó lesz még később. Ha szubjektív a kérdés
(hogy alakulnak az anyagiak, ha az első 2 éves koráig megszületik a második) a válasz az, hogy rosszul.
Panka,
El is felejtettem írni, hogy az orrpötyi nem ér, mert az benne van a látóterében.
Nanica,
Rántott tengeri halból kapott már Szöszi, tőkehal volt talán. Édesvizit utálom, az nálunk nem mostanában lesz.
Csimpilimpi,
A 70% esély az sztem túl magas. A sztgép és hasonlók, amik a szoros gatyesz, ülőmunka, szauma mellett károsíthatják az ebihalakat (
) az szerintem elég hasoló eredményeket hoz Xre és Yra számolva, azaz rossz esetben meddőséget vagy macerás teherbeesést. Az is tény, hogy jellegüknél fogva a hím ivarsejtek sérülékenyebbek, tehát több pusztul, lehet benne vmi, de ilyen kutatás tudomásom szerint nem volt, márpedig anélkül nem lehet %ban esélyt kifejezni. De ezt házi biológusunk biztos jobban tudja nálam.
Csongria,
A védőnő megjött? Nem is tudom, hogy melyikőtökön csodálkozom inkább. Ő, hogy jön, vagy te, hogy ehhez igazítasz programot.
Csináltam holnapra egy adag tepsis krumplit. Lassan elfogy.
Lehet, hogy sokat netezek.