Edith, szép a színe az új hajadnak!
de úgy, hogy nem mosolyogsz és nem fordulsz szembe a kamerával, meg sem ismeretlek - profilból eddig nem tettél fotót
Zsu, Katának jobbulást! Meg neked is! Samu szerencsére megúszta. Balázs erőművet épít - na jó, nem ő, hanem a cége
Egyébként fejlesztőmérnök a gépészfajtából.
Márti, édes lehet sikongató Zsombi
Hisztit nem irigylem, Samu is egyre profibb ebben... Ma reggel is leüvöltötte a fejemet, mert nem abban a cumisüvegben kapta a kakaóját, amiben akarta. Mire rájöttem, h mi a baja...
elképesztő baromságokon bírja felhúzni magát
Sztori: talán meséltem, h beszereztük Samu szülinapja alkalmából AZ AKVÁRIUMOT
Az első két telepített halfaj tévedés volt, mert az egyik csipkedte a másikat, így feltettem a teszveszre, hogy valaki vigye el a csipkelődő szumikat, akár ingyen is, sajnáltam volna őket csak úgy kidobni. (aztán kiderült, hogy nem csak ez volt a baj, hanem betegek lettek a guppik, ezért szekálták őket a szumik, de ez egy másik történet, remélem, követitek még
)
No, jelentekezett egy csaj és tegnap lett volna a halak átadása. Én mint profi akvarista, gondoltam, h 5 perc alatt kikapom az 5 szumit az akváriumból, aztán a gyerekkel együtt kocsiba vágom magam és irány a találkozási pont. Aha, jó volt az elképzelés, de meglehetősen naív.
A hal nem az az állat, amit csak úgy ki lehet kapni egy növényekkel és egyéb tereptárgyakkal szépen berendezett akváriumból. Ráadásul ez a fajta (szumátrai díszmárna) igen-igen fürge jószág, úgy teper, mint a szél, cikázik jobbra-balra. 30 percen át üldöztem őket a halhálóval, de leginkább körberöhögtek... Kifogtam az összes növényt és az összes többi halat, de konkrétan egyetlen darab szumi sem akadt a hálóba
És ötöt kellet volna kiszedni... No, csajt felhívtam, töredelmesen bevallottam a történetet, szerencsére csak röhögött, így áttettük későbbre a halátadást, megvárom ezzel a projekttel Balázst, szívjon ő is
Ja, telefonos segítséget is kértem akvarista ismerőseimtől végső kétségbeesésemben
Hiába... De legalább Samu is jót szórakozott.
Megyek, megbeszélésem lesz mindjárt!
RÉ