Új privát üzeneted érkezett!

csucsu: szia:):):):) drukk hogy erősödjön az a halvány csík

nika70
Salgótarján

mostanában laptetőm van állandóan ez már jelenteni kéne valamit :wink: :wink: :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

Nika: Igen ebben a hónapban nagyon soklaptetőm volt. nem hittem benne de úgy néz ki bejött:) :) Szóval hajrá :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu!
Gratulálok! A halvány csík is csík, ezt minden kismami tanúsíthatja! :wink: Gondtalan pocakosságot kívánok!

Szép estét!

Kép

Kép
adriana

Adriana: Köszi a biztatást:)

Ma reggel már szép erős tesztet csináltam. És csütörtökön 3/4 5kor megyünk dokihoz:)

Kép
csucsu05

Meg szabad kérdezni, hogy kinek ki a dokija és melyik kórház a célállomás?

Kép
zölddisznó

Csucsu!

Teszel esetleg egy képet a tesztről? Kíváncsi vagyok, no meg olyan jó az ilyet nézegetni! :D :D

Zöldi!
Nekem a dokim Dr. Tasi Róbert és a Szt Imrében fogok szülni, csakúgy mint az elsővel.
Te hol fogsz és kinél?

Én ma elutazoma szüleimhez vidékre, és csak vasárnap este jövök, hétfőn pedig doki!! :D Remélem hallani fogom a szivecskéjét! Egyébként az imént néztem meg az előző terhességemnél is pont 6+1 voltam amikor mentem. És akkor már 4mm-es volt, és vert a szíve is. Úgyhogy remélem most sem lesz másként. :D

Puszi, szép hétvégét(így előre is)

Kép

Kép
adriana

Vera: én küldtem privit. lakhelyet kihagytam: halásztelek.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
én azt hiszem nem leszek benne ebben a tábliban. :( (talán a januáriban igen. :D ) ma csináltam egy tesztet (igaz délután) de csont nega. Már 15-16. dpo-n kell legyek, tehát már egy halvány második csíknak mindenképp kéne lennie de nincs. :cry: (igaz piri sincs még... de már csak max 1-2% esélyt adok magamnak és a babának.)

viszont Vera, lenne hozzád kérdésem. megírod priviben, hol lehet lh-teszteket venni többet egyszerre olcsón. tudom, te a neten vetted. megírod privibe hogy hol pontosan? (mekkora kiszerelésbe van és mennyibe kerül. lehet, hogy kipróbálnám. (hőmérőzés nem nekem való.) ezer köszönet.

azért figyellek titeket majd a háttérből. és mindenkinek drukkolok az első uh-hoz, meg majd a 12. héthez és így tovább... egészen a 40. hétig...
puszi

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: A Vera zuglóban vette a teszteket. De ha nem is olyan olcsó mondjuk nincs sok külömbség az ár között és ugyanazt a tesztet árulja itt a babaneten a Huncutka. Én is tőle rendeltem és postán elküldte. Rögtön az első hónap sikeres lett:) Kívánom neked is ugyanezt:)

De amig nincs piri van remény:)

Kép
csucsu05

Syr! A Zuglói beszerzőhelyen 126 Ft-ra jön ki egy db, és asszem 25-ös a legkisebb kiszerelés (ami ennyibe kerül)

Kép
zölddisznó

Igen én A bosnyák piacnál a Teleki utcába vettem egy egészségügyi boltba. Az 50 db-os csík LH-t vettem 6700ft-ért ami 135 ftre jön ki darabja. És egy 25 darabos hcg teszt ami a legérzékenyebb a világon vettem 2500ftért. Ami 105/db-re jön ki

harivera
Budapest XXI. kerület

Igen, ugyanarról beszélünk. A 25-ös érzékenységi teszt (HCG) pedig 84 Ft/db.

Kép
zölddisznó

Lányok, köszi az infókat.

Vera
jól bevásároltál! :wink: ha neked már úgy sem kell ennyi, nem adsz át nekem a maradékból (hcg-lh- bármelyik)? (én is csepeli vagyok, talit meg tudnánk beszélni!)

Csucsu
én nem is emlékeztem hogy te is lh-ztál! (pedig több topikban is olvaslak, de valahogy átsiklottam felette.) na most már a te sikereden felbuzdulva én is ki fogom próbálni. :wink: :lol: végül is hányadik ciklusnapodon volt az első halvány pozitív hcg teszted?

Kép

Kép
syrynx

Vera
ok. akkor azt a 28 darabot megvenném. írok neked privit.
jóccakát minden kismaminak!!!!!!!!!!!! :lol: (és reménykedőnek)

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Na akkor a Vera tud segíteni. Igy tényleg olcsóbb. Érdekes a huncutka is ezt a tesztet árulja. Ő is itt veszi? Mindegy mert nem kellet bemennem Zuglóba érte.
Igen én most probáltam előszőr. Nem is volt időm rólí írni valahogy mert amikor fájt a hasam szurkált és volt hozzá nyák is akkor csináltam egyet. Az full sötét lett és másnap is. A harmadik nap meg halvány. Szóval pont szerencsém volt. Ja és csak 6db-ot rendelte. Maradt 3db. Azt meg jóstesztként elhasználtam. Aztán a hCG -ből vettem 2-öt. Amolyan próbának szántam. És elég korán meg is csináltam. Az egyiken nem látszodott a másikon nagoyn halványan igen.
Remélem neked is ilyen szerncséd lesz:)

Vera: Hú te aztán nagy tételben vetted a teszteket. nem biztad a véletlenre :lol: Ilyen tudatosan csak kislányt hozhatattok össze :wink:

Kép
csucsu05

Csucsu
értem. szóval akkor nem is nagyon írtál róla!!!!!!!! szóval csak 3-at használtál el? :shock: :roll: akkor pont jó időben csináltad. (ezt is reggel érdemes csinálni, ugye? első pisiből?)
Hogy érzed magad? van valami tüneted? Szabinával volt? (nekem Mátéval szinte semmi, néha egy-egy kósza elhanyagolható émelygés, de komoly rosszulléteim nem voltak. :shock: )

Többiek (A-betüsek, hol vagytok?)

Kép

Kép
syrynx

Arnica, Aries---------rátok gondoltam :D

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: nem igen írtam róla mertigazából úgy voltam vele ez nem olyan hírérték talán.
Szabinával semmi tünetem nem volt. Nem volt hányingerem , szagoktól undor. Élveztem minden napot :)
Most érzek hányingert de sajnos nem jön ki csak émelygek ami talán rosszabb is.
Ja és aludnék mindig:)
De más nincs. Meg piri megjön érzésem van.
Lh-t mindig egy időpontban de délután kell csinálni.

Kép
csucsu05

Szépséges jó reggelt!

Mi a hőmérősön (anyatopikom) is ilyen teszteket használunk - én vagyok a disztribútor :wink: - volt, hogy 5+3 csomag (50-es) HCG-t és LH-t vettem egyszerre.

Nektek a cicibibbótok nem érzékeny? Nekem nagyon. Imádom az összes tünetemet!!! :lol: (bár lehet, hogy a hányingert nem fogom annyira, de az még nincs. Csak egy ici-pici bizonytalanság, amit erős túlzással nevezhetünk émelygésnek is) Az alvás menne napi 24 órában is. :lol:

Kép
zölddisznó

zölddisznó: Én is aludnék mindig. Hányingerem van de élvezem tudom mitől, kitől van:)Mellbimbó érzékeny igen. Nekem még mindjárt megjön érzésem is van. Ez nem tudom meddig tart.

Kép
csucsu05

Csucsi!Még néha nekem is van ilyen érzés. Ez normális. Sőt van olyan, aki a szokásos - ám hál'istennek elmaradó - mensi időpontjában is érzi, akár végig a kilenc hónap alatt.
Jövő hét csüt mész UH-ra?

Kép
zölddisznó

Igen csütin megyek. Ma vagyok a 4+7ben.
Te mikor mész dokihoz?

Kép
csucsu05

Én 7+0-n megyek vissza a Kaáliba, de adig is jövő hét hétfőn 5+0-n bekukkanttatok.

Kép
zölddisznó

Zölddsiznó: Káliba jársz?

Kép
csucsu05

Jaja!

Kép
zölddisznó

Zölddisznó: Már te láttad is a pocaklakódat?

Kép
csucsu05

Ja. Amikor visszarakták, 3 naposan. :lol:

Kép
zölddisznó

:) :)

Kép
csucsu05

Jaj csajok annyira jó hallani hogy ilyen tünet olyan tünet :) vigyázzatok magatokra és a babókra is olvaslak ám benneteket :)

Syry sajnálom de majd legközelebb talán együtt várunk babót :):):):)és akkor a tesók is egyidősek lesznek :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika: Pedig leadtam a gólyánknak a cimedet. salgótarjánba mentek:)

Kép
csucsu05

:) Kép kistesó

Kép
csucsu05

Csucsu oksika várom őket türelemmel :):):):)
Most elmúlik piri és ugrok apára:9 a ciklus.hu-szerint a szülinapom az első nap a kislányos fogantatásra szóval szülinapi aji lesz apa :) :oops: :oops: bár jónás szerint ez a hónapom fiús de az meg 12-e szóval megteszünk mindent :):):):):)

nika70
Salgótarján

Vera: Tök jó:) És mikor mész a kiskönyvhöz?

Kép
csucsu05

Kiskönyvért? akartam irni :)

Kép
csucsu05

Vera: Értem. :)

Kép
csucsu05

Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Arnica,
Gratula a csikokhoz! Az en fiam most 14 honapos, nincs nagy kulonbseg a gyerekeink kozott. Sot a kicsik kozott sincs :)

Szivhang,
Tobben kerdeztetek: En a fiammal az 5+5. napont voltam uh-n es akkor mar lattuk a szivkezdemenyke lukteteset. Gepfuggo a dolog, azert nem ajanljak hogy ilyen koran menjen az ember, mert ha nem latja a mama a keringest, akkor csak parazik feleslegesen.

Nika, Syrynx,
:( Sajnalom.

Aries,
Igen ezek a mensiszeru fajdalmak normalisak. Nekem is vannak, a fiammal is voltak, szoval ismerem az erzest, megis osszeszorul a szivem neha.

Csucsu,
Neked is gratula!

Zoldi,
Aludni barmikor tudnek en is, csak nem lehet. :)

Havivera,
De jo lehetett a uh! Mar alig varom hogy en is menjek!
Vendég

Potti akkor a mi gyerekünk meg syry-é is egyidősek :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Vera! Szééééép! Hány hetes/napos?

Potti! Én nem csak aludnék, meg is tehetem...táppénz! :wink:

Kép
zölddisznó

Zölddisznó: Én is aludnék mindig.

Kép
csucsu05

Na szép napot pockosodók!

Ki mit csinál ma?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mi egész nap az Auchanból rendelt faházunkat vártuk. 9-3ih igérték. Most jött meg. :( Azt tudni kell, hogy az az új házhoz vitettük és nem lakunk ott. Szóval egész nap a két ház között voltunk mert nehogy ne tudja lerakni a sofőr. Persze az Auchanba nem adtak volna eg ytelcsiszámot hogy tudjunk a sofőrtől érdeklődni kb mikor is hozza. Mivel ott nem lakunk és a munkások vannak igy gázos volt de a fő, hogy megjött végre:)
Viszont igy egész nap a levegőn voltunk:)

Kép
csucsu05

sziasztok :)
december 5-re várom a kisbabámat, már ha a mellékelt csikocskák
végre beerősitenek, mert ez az egyetlen ami miatt még parázok, mert egyébként már Vuk is megérkezett :)
megpróbálok visszaolvasni,hogy megismerjelek Benneteket, de pl.ul Zölddisznó mint régi ismerős, háát a vonalzódat látva,
könnyeket csalt a szemembe! :)

csucsu: szia itt is :)

Kép

Veramama
veramami4

Csucsu! Akkor ti ma házasodtatok! :lol: :wink:

Jééééé, Veramami! De jóóóóóóó!
Meséééééélj! Mi történt veled azóta, hogy nem "láttalak"?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?