Sziasztok!
Hát, nagyon szánom - bánom, hogy nem írtam, Ti meg ennyire aranyosak vagytok, hogy azért számon tartotok bennünket
Peti mostanában nem alszik délben, így minimálisra csökkentette a fenekemre ülés lehetőségét az utóbbi időben.
Na meg azért gondok is voltak, noha mint később kiderült, hál Istennek vaklárma volt mind.
Kezdődött a nyaki redő magas voltával....aztán erről kiderült, hogy minden ok. Majd a magas AFP-vel, ami viszont tényleg magas volt. Azt UH-val megálapították, hogy oké. De az az egy hét, amíg az UH eljött, hát nem volt piskóta. Aztán nem is igazán mozgott, Peti meg mozgott már ebben az időben. Majd, múlt szombaton volt 3D-s UH, ahol jó alaposan megnézték, teljesen egészségesnek, és fejlettnek találták (30 dkg 20 cm), és kiderült az is, amiért eredetileg (még a magas AFP-ről nem tudva) bejelentkeztünk: Kislányunk lesz, akit Annának fognak hívni
Na, aznap neki is állt rugdosni, úgy látszik, valahol érezte, hogy félek hogy baj van, rendes volt, kivárta amíg minden ok, és akkor mozdult meg. Igaz, ez már "nagymozgás" úgy látszik, a kismozgások kimaradtak. Na igen, nem is tudom, mikor lenne időm Peti mellett ülni, és befelé figyelni....
Peti nagyon aranyosan áll a Tesó kérdéshez. A videót már elkoptatta annyiszor megnézte, minden nap felszólítás nélkül megsimizi, megpuszilja a hasamat, meg hallgatózik. Aranyos, kérdezzük, mit mondott Anna baba? Erre: blugy blugy
Most már beszél is, kb 50-ig számoltam, ami nála a semmihez képest nagy haladás. Apját a legváltozatosabban becézi: Apu, Apuci, Apucika, Apuka......Én csak és kizárólag Anyi vagyok
Néha, ha be akar vágódni, Anya
Nagy kópé, már festeget, gyurmázik, (ez még nem annyira megy), és olyanokat talál ki, hogy szét röhögjük az agyunkat rajta. Egyedül kitalál csibészséget. Legutóbb:
Ül a konyha sarokpadján (etetőszék régóta nincs), kér inni. Megkapja a teát bögrében. Nem azt, vizet. (fura is volt, Ő vizet?) Belekortyol, vele szemben ülök, beleles a pohárba, majd rám. Megint a pohárba...és nagyon-nagyon sunyin vigyorog. Összenézünk anyuval:-Te ez valamire készül. Erre egy nem várt pillanatban nyakonönt, és röhög.
Pár óra múlva felül újra a padra, és kétségbeeesve, (mint aki a Szaharából jött): - Inniiii !!!!! Megkapja a vizet (ravasz, a teát nem pazarolja). Aztán Anyunak:- Nyami, csüccs. Üljön le anyu a székre, mutatja is. Anyu gyanútlanúl leül, de ahogy eléri a segge a széket, már leesik neki a tantusz, de már késő, a nyakában is a víz. Utánna egész délután ezzel próbálkozott, aztán amikor rájött, mi már nem vagyunk becsaphatóak, kipróbálta a család többi tagján sorba
Most taknyos-köhög Ő is...ez egész télen így lesz? Pedig szedi a béres cseppet, meg a polyvitaplexet is..... ez a pinponglabda-efektus működik nálunk: Mi mondjuk megbetegszünk, szomszéd kisrác elkapja. Nem találkozunk, majd amikor mi meggyógyulunk, áthívnak, hogy á, már nem lehet elkapni, visszakapjuk, visszaadjuk....és körbe körbe májusig........
Pedig elkezdtünk bölcsödei játszócsoportbba járni (ott kaptuk el persze) ahol ott lehet ebédelni. Pont hétfőn voltunk először, és szerdán már ott ettünk volna, de szerda reggelre betegedtünk meg. Azért szeretném, mert rossz evő (azaz egyáltalán nem eszik) és hátha a többiektől kedvet kap...amire Anna megszületik, jó lenne, ha csak elé kéne tennem a kaját, és megenné......álmodik a nyomor, mi??? De ha ennyi betegséget el lehet kapni, meggondolandó, hogy odamenjünk - e. Amúgy is hááát anyuka felhozatal elég siralmas volt.....nem akarok én gonosz lenni, de összeszokott csapat volt, és nem igazán barátkoztak, meg hát némelyik olyan már bocsi de bunkó volt....A gyerekek is elég vadak voltak...szóval nem tudom, menjünk-e még....
Viszont most lépnem kell, mert lebuktam, hogy netezek
Puszi, jövök majd , ha tudok...de annyit írtok, lehetetlen reagálni mindenre.....
Még egyszer köszönjük a jókívánságokat, és Zsaninak itt is nagyon boldog szülinapot!!!!!!!
Kata + Peti + PocakAnna (20)