Nyuszi
Krisztián "jeleiből" - teljesen igazad van - arra lehet következtetni, hogy kevés volt a tej. Ezért talán jobb is nem 1 hét gyarapodási ütemét megfigyelni, mert az félrevezető lehet. (Most engem is félrevezetett
)Tehát pl. 1 hét alatt 70 gramm hízás jelentheti azt is, hogy első két nap hízott 35-35 grammot, utána pedig 5 napig semmit. Valóban kevés a tej. De ha a napi gyarapodást nézzük, és minden nap van valamennyi, akár 10-20 akár 30-40 grammnyi hízás, akkor tényleg elég a tej.
Nálunk ez úgy alakult, hogy Lilunak 4 napig állt a súlya, majd az 5. napon ugrott meg ismét. A 4 nap alatt természetesen kevés volt a tej, ezért nem hízott. A maratoni szopiktól pedig az 5. napra ugrott meg. Viszont etetések után nem mértem, hogy mennyit szopott, mert csak néhányszor csináltam meg, és engem teljesen bediliztetett. Hol 20-at evett, hol 30-at, amit keveselltem. Aztán hajnalban - amikor a legtöbb a tej - pont nem mértem, és akkor meg azon idegeskedtem, hogy most biztos sokat evett, és nem tudom, hogy mennyit. Na, de miután láttam, hogynaponta szépen mindig több a súlya, mint előtte, így leszoktam a mérlegről, és onnantól béke volt
Ha időd engedi, tegyél fel Krisztiánról képet, mert már rég láttuk!
Fanni
Cukorhoz gratulálok!!! Szerintem a börzét még lightosan végig tudod csinálni, de a május-június már tényleg a pihenésé legyen! Addig talán meg is lesz minden, igaz?
Boni
Nekem nagyon ízlett a lötty, ne parázz!!! Ráadásul kedvesek voltak, akik a koktélt készítették, így egy drink bárban éreztem magam
Viri
Ikreknél fejésre marad-e idő? Szerintem inkább ez a kérdés, és ebben Orsi a szakértő. Én az 1 szem lányom melett nagyon nehezen oldottam meg a fejést, mert a rengeteg szoptatás mellett alig maradt rá idő. De én megtanultam a kézi fejést (Marmet módszer), és azzal sitty-sutty sikerült azt a keveset lefejni, ami maradt. Amúgy Avent Isis kézi mellszívóm is volt, ami szintén nagyon hatékony.
Véda