Hú Vikcsi!
Nagyon korán írtál, gondolom nem sok alvás volt ma neked
Lehet, hogy már a szülőszobán vagy...
Nagyon drukkolok! Várom a híreket
!
Na, pont ettől félek én is: nem fogom tudni, hogy ez ténylegesen már az, vagy sem
Gabi!
Miket találnak már ki ezek a hivatalok! Én eddig azt gondoltam, hogy azért írják rá a házassági akvi.-ra, hogy mi lesz majd a babók neve, hogy más papírka már ne kelljen hozzá
Milyen nyilatkozat kellene nekik még ezen kívül ? Sztem néha ők sem tudják mit akarnak...
Biztos azért vagytok "különleges eset", mert házasok vagytok...mostanában ez a ritkább
!
Köszi, hogy szóltál, fel is készítettem Uramat, hogy milyen akadályok lehetnek pl. az önkormányzatnál. Nagyon örült...bár ahogy ismerem akkora patáliát csap ha ilyeneket mondanak neki...de eddig bármit akartunk itt helyben intézni, minden simán ment
...kedvesek és rugalmasak...remélem ez így is marad
Angelke!
Ahogy látom nemsoká betöltöd a 12 hetet és talán elmúlnak a rosszulléteid. Előző terhességednél is ez volt?
Anyjuk!
Nem semmi a védőnőd! Mi a fenének kell hozzá menni, ha semmit sem csinál
Az enyém mindig mér súlyt, kielemzi a friss leleteket, és kb. a 18 héttől minden esetben hallgat szívhangot külön kérés nélkül is...sőt! Azt mondta, ha esetleg lenne olyan, hogy úgy érzem már egy ideje nem érzem mozogni a babót hívjam fel és eljön a szerkentyűjével meghallgatni a szívhangot...
Sikerült férjednek az állást megszerezni?
Hajni!
Jobban van már a kisfiad?
Kissani!
Elég érdekes és egyben nem túl megnyugtató amit írtál, de úgy hallottam a csecsemősök nagyon túlterheltek...persze ez nem lehet magyarázat, de jó ha tudjuk kb. mire számítsunk
Manati!
Igen, ott kell intézni ahol laktok. (mármint amilyen település/kerület a lakcímkártyán szerepel)
Tündi!
Nekünk is azt mondta szerda de. a szülész csajszi, hogy 5 napot kell benn maradni
(bevallom én azt hittem elég 3-at is)... persze nem önmagunk, hanem a babó miatt...a gyerekorvos dönti el ki-mikor mehet haza.
Ja, és Csajok!
Szerdán elég sok időt töltöttem a kórházban...ebből kifolyólag láttam jönni-menni sok kismamát...hát, nem volt túl biztató az összetétel...mondtam is Uramak, hogy inkább leszek az 1 ágyas szobában vállalva, hogy 1. babó lévén valszeg majd jól bepánikolok néha, ill. kifizetve a horror összeget (mert valljuk be, ennyiért már szállodai ellátást is lehet kapi), de én megőrülök, ha bekerülök egy-egy ilyen notórius szobába. Láttam pl., hogy az egyik csaj rém koszos melegítőben flangált, aminek zsebéből kilógott a cigije...Pfújjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Aztán jött hozzá egy látogató...na, az se volt különb...
Amúgy egyik szülész csajszi körbevitt minket (Vikcsit és engem) és megmutatta a vajúdót, a szülőszobát, mindent elmondott, minden kérdésünkre válaszolt...szóval csudi rendes volt. Ja, és azt mondta, hogy azért általában van hely a fizetős szobákban, max. olyan szokott lenni, hogy az 1. éjszakát kell másikban tölteni...hát, így legyen!
Na, most megyek, mert ma -valami csoda folytán- tele vagyok energiával...gyorsan kihasználom, mert dolgom még ezer !
Szép napot mindenkinek!
Hú, de izgulok mi lehet a Vikcsivel...