Lili!
Köszi! Megmentettél, most már írhatok!
Gyönyörűek a gyerkőceid!!! Olyan idilli képek! Kedvem lenne nálatok teázni délután pl, és közben mi anyukák csacsognánk, és néznénk, ahogy a gyerekek játszanak.
Köszi,köszi, köszi, olyan aranyos vagy, hogy engem is megdícsérsz, hogy szép vagyok! Olyan jól esik!!! De titkoban elárulom, pszt, hogy nekem ez a kedvencem:
Jól telnek a napok, néha nyűgösebb, de nagyon ritkán, általában jó fiú! Szépen fejlődik, kerekedik a pofija. Amit a hálóba festettem nagy sast a falra, fél órán keresztül bámulja, a csőrétől a farktolláig mindent részletesen megvizsgál. Vagy ezt már írtam? Mindegy! Olyan büszke vagyok rá!
Erikával szinte minden nap találkozunk, tegnap "versenyt szoptattunk", mi nyertünk, mi bírtuk tovább, az ő fia hamar feladta. Ő már nagyfiú, már mást is eszik, nem csak szopik. Már 5,5 hónapos lesz a botond, pont 4 hónap van a két gyerkőc között. Botond okt.23-án, 3050g, 51 cm-vel, Milán febr.23-án, 3070 g, 51 cm-el született. Tehát 4 hónap, és 20g van köztük!!!!!!
Ja, és ami még vicces, hogy mindkét baba az anyuka anyukájának a családjára hasonlít! Micsoda összefüggések......
Ja, nem írtam a többieknek, mert fel kell tölteni a vodafone-os kártyámat, mert arról szoktam sms-t írni, és még nem jutottam el addig, hogy feltöltsem. De mostanában nem is nagyon töltöm fel, tudod, a piszkos anyagiak....majd meglátjuk..
Nekem még van gyermekágyi vérzésem, napi 5-6 csöpp, remélem nem utal semmi rosszra!!! Jövő héten kiderül, akkor megyek vissza a 6 hetes kontrollra.
Lili! Szeded a homeós bogyókat? A tejserkentőt? Mert én igen, és most tudtam meg, hogy 10 napnál nem szabad tovább szedni, mert ellenkezőjét is okozhatja. Szünet kell néha! Én most kb. 3 napig szedem, 2x5 golyót, aztán pár nap kihagy, aztán megint 3 nap, így bevált! Ma annyi tejcsim volt, hogy Milán evett 100 ml-t, és még tudtam fejni 80 ml-t! Ilyen még sose volt, hogy 1 cicből ennyit egyszerre! Valószínű a homeós bogyótól.
Na, jók legyetek, írjatok sokat!!!