Sziasztok Csajok!
Üdv az újaknak, végre már jöttök! Joli! Én is a Péterfyben fogok szülni!
Röhögni fogtok: én is PEDAGÓGUS vagyok!
Tojat
Jó lett a vonalzód!
Szly
Bence is elkezdte a verekedést. Én nem verem, az apja csap néha a kezére. Tegnap viszont lent volt a játszin egy nagyobb fiú a társaival, és azok verekedtek. Eddig Bence soha nem ütött meg senkit, és ma engem is, illetve az egyik kicsit is! Borzasztó, hogy mindent utánoz, és egyfolytában. Ha egyik nap hisztizik valamelyik gyerek, akkor tuti, hogy másnap ő is!Mikor lesz már vége ennek a korszaknak?
Inerke
Nagyon jó a kocsi! Tetszik a színe is!
Viszont a listában van egy pár dolog, ami felesleges, és nem leszólni akarom! Amikor Bencét vártam, egy csomó dolgot velem is megvetettek, és tök fölösleges volt!
Ásványvíz, citromlé, szőlőcukor, szendvics
----- nem minden kórházba lehet bevinni, érdeklődj utána! Nálunk pl. nem lehet, az esetleges komplikációk miatt!
Málnalevél tea: ezt előtte kell iszogatni, de max a 36. héttől. Segíti a szülés beindulását!
Laktoherb tea: sok baba nem bírja, és naponta max 2 bögrével lehet meginnod. Ez sem a szülőszobára kell, majd apa csinál neked, és beviszi a kórházba!
Homeopátiás csomag: ez minek? Szerintem felesleges!
Iratokhoz: utolsó uh lelet, házassági ak-i kivonat, vércsoport és ellenanyagszűrés eredménye
A ruhákhoz: Szerintem döntsd el, hogy pizsit, vagy hálóinget fogsz viselni szülés után. Mindkettő felesleges! Viszont napi 2 hálóing kell, apának tanítsd meg a mosógép használatát!
Köntös is elég 1!
A könyvek is feleslegesek, nem nagyon fogsz tudni olvasni!!!
Azt a rengeteg gyógyszert is felejtsd el, algopirynt a nővér adja, ha szólsz, hogy fáj, de ezt is csak az első este kapod!
Kúp sem kell, kapsz, ha szükség van rá. A legjobb: hogy legyen székleted: frissen facsart narancslé! Nem a dobozos!
A hengerpárnát meg az úszógumit helyettesítve 1 db kispárnát vigyél!
A babó kórházi cuccait pedig tényleg kórháza válogatja! Elméletileg minden és hangsúlyozom MINDEN újszülött részleg kap ingyen Libero pellust, és azt adnak, napi 5 db-ot. Nálunk babóhoz egyedül popsitörlőt kellett vinni! Ruhát is ők adnak, csak a hazamenős kell, de az is csak az utolsó nap!
A fürdőlepedőt sem értem, mi azt is kaptunk! Cumisüveget, meg cumit sem kellett vinni, mert nem adnak (legalábbis a Péterfyben) hozzátáplálást a kicsiknek. Vészhelyzetre meg kapsz kórházit! De ez szinte soha nem kell!!!