Sziasztok!
Timi!
Hát ezek nem jó hírek, nagyon rosszul hangzik, úgy sajnállak Benneteket, ezt nagyon benyalta szegény kis Fanni. El sem tudom képzelni Bendegúz honnan tudna fogyni 3 kilót, így is vékonyka.
Gondolom le vagy Te is fáradva, de azért a fotókra kíváncsiak vagyunk ám!
Manka!
Húú, én nem tudom be tudom e vállalni ezt két gyerekkel tömegközlivel, kicsit elbizonytalanodtam, pedig szívesen mennék, de inkább beszéljetek meg valamit ami Nektek jó, mi meg megpróbálunk csatlakozni.
Mi megvagyunk, nekem mostanában nem volt kedvem írogatni, meg igazán semmihez, de lassan éledezek..
Gyerekek jól vannak, Saci sokat "dumál" már, leginkább az állatkáinak, meg azért nekem is persze. Nagyon jó kislány, alszik egész éjjel, reggel sem kel enni, általában álomban szoptatom meg 6-fél7 körül, hogy azért ne éheztesse túl magát, aztán durmol tovább. Este is szépen elalszik, és nappal sem panaszkodik sokat, jól elszórakoztatja magát. Még mindig csak szopizik, egyenlőre úgy néz ki ez elég is neki.
Bendegúz meg pont ma csapott olyan csapkodós, dühöngős hisztit, hogy a kádban kötöttük ki hideg vizes zuhanykezelésen. Amúgy meg egy olyan kis szeretetgombóc, annyira érzékeny, bújós és okos kisfiú, miért van ez a hiszti-dackorszak, ez kiidegel engem. Ilyenkor tök csődtömegnek érzem magam.
Réka!
Hogy vagytok? Eszeget már gyümiket Borcsa?
Panna!
Ti hogy vagytok? Nevet választottatok már? Mikorra is vagy kiírva?
Kriszti!
Gondolom dolgozol, meg tanulsz ezerrel. Nem is értem, hogy bírod.
Pár kép gyorsan.
A nyusziból kb. ennyi hiányzik azóta is, ennyire "édesszájú" a gyerekem, de csokinyulat vetkőztetni azt szeret..
Az utolsót csak azért mert annyira imádom amikor a lemenő nap így besüt a teraszunkra, és olyan szépen világítja meg éppen Bendegúzt..