Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt :wink:

Megyünk ma Vácra intézni a családi pótlékot,anyaságit...stb...élmény lesz :? kis újszülöttel...apa várakozik majd vele a kocsiban,remélem hamar végzünk.

Bévi!

Remélem minden OK lesz a dokidnál.

Meg vagyok elégedve a babucival...éjféltől fél hatig aludt,most etettem és megint szuszizik :wink: Aszem megtartom :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt csajok !

Panny, olvastam a születés töténetét!!!
Nagyon szép volt remélni tudom csak h én is átélhetem mégegyszer!
Nagyon aranyosak vagytok így együtt! Örülök h megtartjátok Olikát!!!....de ha mégsem, akkor légyszi szólj, megoldjuk!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tegnap voltam orvosnál, mert táppénzes papírt kértem h ne 3 hétre kapjak fizut.
Nagyon rendes volt-körzetis-mondta ne menjek még sehova vizsgálatokra, csak pihenjek.Most a védőnőnk szabin van még 2 hétig, majd utána ráérek intézni ezt -azt.Vérvétel is van a rendelőben, elviszik , így később van eredmény de nem kell menni csak 5 percnyit dokihoz, ami nekem most sokat számít.
Próbálok sokat pihenni, csak a legszükségesebb dolgokat csinálom meg és azt is egész napra beosztva :oops:
még mindíg van barna folyás szerű pecsételés-kevéske, de ritka az a nap h egy icipici foltocska ne legyen.Olyankor mindíg nagyon megilyedek és nagyon elkeseredek.De reménykedünk h mégis végig csináljuk valahogyan!!!!!

Szépen süt már a napocska, lehetne kertészkedni én meg itt fekszem- nem baj csak legyen értelme!!!Mi is kertes családiházban élünk, kb 600négyszögöl a telek. Elég nagy rész füves, de azt meg vágni kell. A párom tegnap el is kezdte.

Most ennyi, mert éhen halok!!!!

Szép napot!!!

Ági
agica1027

Ágica!

Tényleg most ne csinálj mást mint pihizel!
Később még ténykedhetsz ha már jól megtapadt a babád :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PANNY:jó utat nektek és remélem nem lesz semmi baj jól viseli majd a picur az utat apa meg elvigyáz rá :lol:
Ágica pihenj sokat és ne foglalkoz a kertel nem megy el hidd el mindig ott lesz az a kert csinálhatod még eleget most pihenj és ügyelni magadra 1000-rel
Többiek????????Eltüntetek????????????
Este jövök nem tudom mi lesz a dokinál izgulok és félek mert még 2 hónap és ha nem áll helyre a mensim akkor vizsgálatok meg hossszadalmas dolgok na majd meglátjuk puszinektek

Kép
bévi

Sziasztok!!

Évi
minden elképzelhető jót kívánok Nektek!! :wink:
milyen hosszadalmas procedurára gondolsz????
Petevezeték átfúvás,apa vizsgálat volt már?Bocs ha lemaradtam... :roll:

PAnny

megoldottátok ügyesen??Mesélj!!
:D

Ági

Ahogy a csajok is irják :SEMMI MELÓ!!!!Hassimi,beszélgetés babóval.Ez kell Neked most!!NYugi!!!! :wink: :D

Britta?????
Vendég

Igen Rik ilyen dolgokra gondoltam még nem volt mert azt mondta a dokim ő mindent rendben látt de ha véletlenül nem sikerül beállni 3 hónap alatt akor elkell indulnunk valamilyen téren és ettől félek tudom már sokan tulestek rajta de ha rendbe jönnék annak nagyon örülnék mert nem jönn meg magától csak norculuttal és jó lenne ha lenne magától mensi na puszi remélem este jó hirek lesznek majd jövök

Kép
bévi

Évi

nem vagy tul vékony,esetleg husisabb???
Nem akarok ám okoskodni...Magambol indulok ki.Vékony voltam(vagyok,de akkor nagyon) és ezért nem jött meg,csak norcoluttal.
NA majd este kiderül,igaz,mizujs?! :roll:
Vendég

Évi, Rik, Panny !
Köszi h izgultok értem, higgyétek el azt teszem magamtól is, ami nekem és a bébykémnek is jó!
Lassan végzek a vacsi főzéssel.Bableves lesz pogival.
Szeretik és kiadós.Hajtogattam a pogit, egész délután készült, szép lassan. Pont Így akartam.
Évi, várjuk a beszámolót a dokiról!!Meglátod minden ok lesz!!!!!!!!!!!!
Panny, mindent elintéztetek ?

Később még jövök!
agica1027

Képzeljétek ketten voltak össz-vissz előttünk...kb.10 perc alatt végeztünk...Pozitív cslaódás volt...pedig felszerelkeztünk anyatejjel,felkészültem hogy a kocsiban fogok szoptatni,erre meg egy óra múlva az indulástól számítva már itthon voltunk :wink: Szal jól sikerült a nap :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny akkor téleg nem kellet sokat várnotok.

Kép
e.andrea

Sziasztok megjöttem semmi jó hir azt mondta nem müködik valószinü a petefészkem ugyan azt mutatja mint egy hónapja vastag nyh meg ilyesmi én rákérdeztem nem e lehet ez pcos és azt mondta hogy ez végül is az hát ellégé kivagyok felirta a clostit egy hét menjek vissza és meglátjuk van e változás mert ha érne meg tüsző akkor lehet helyre állna az egész nem tudom de kibuktam rendesen de most mennem kell holnap leszek és még este vissza olvaslak titeket.Köszönöm a drukokat nagyon aranyosak vagytok nagyon sok puszi mindenkinek

Kép
bévi

Évi

ha pco-s lennél is van megoldás!!Nem feladni!!!!!!(két városbeli kismamáról is tudok aki igy lett babás!!!!!!!!!)
Clostit ellenőrzi Uh-gal??

Andi

hát igen,ilyenekre gondoltam..Pocaknövekedés.érzések.rugdalózás.Olyan jó olvasni ezeket a dolgokat!!!!! :wink:

PAnny

na jó dolgokat is hall az ember,ez jó!!!! :wink:

Gona,Kriszti

merre vagytok ma???
Vendég

Britta

babázol???

Edit?????????
Vendég

Sziasztok!

Végigolvastam a termést (Panni-szülést is :)), de már írni nem bírok (utaztam gyerkőcökkel egész nap, aztán este kert + mindennapos teendők) Paff vagyok.

Szorítok mindenkinek, jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Rik köszi a biztatást biztos fogja nézni uh-val mert a multhónapba is nézte meg vissza is hivott rögtön ha elszedem a gyógyszert hogy nézzük meg mi van mi változot hát remélem fog valami mert azt mondta lehet ha tud peteérést csinálni helyre áll minden mert most nincs egyáltalán peteérés puszi mindenkinek

Kép
bévi

Sziasztok!

Évi, remélem a Closti segít és szépen érnek majd a peték!

Ágica, pihenj sokat, bizti segít! Lehet, hogy lemaradtam és már írtad: Tudják mitől barnázgatsz? Megnézték UH-gal?

Panny, elolvastam a születéstörténetet, nagyon jó érzés volt (olvasni), kicsit meg is könnyeztem.
Viszont a tízperces ügyintézéssel rekordok könyvébe kerülhetnél, szerintem egyikünk se fogja tudni utánad csinálni. Eddigi tapasztalataim szerint 2-3 óra minimum, amit rá kell szánni.

Nyáriorgona, elmúlt a rossz közérzeted?

Rik, Évi és mindenki, akinek még nics pocaklakója nagyon drukkolok!

Akinek már van az szépen gombölyödjön, gondozza rókáját és boáját!

Csináltam magamnak egy új vonalzót, bár a 28 napos ciklushossz olyan hasraütésszerű rajta, mert tök össze-vissza jön meg 23-tól 30-ig volt már az utóbbi időben minden.
Most tudok kicsit gyakrabban jönni, mert itthon vagyok táppénzen, sőt le is vizsgáztam!

Pusz

Kép Kép Kép
datolya

Jó reggelt!

Erika!
Ha lessz több időm,jövök,majd megirom mi van!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Datolya, sajnos nálunk 12.hétig nem adnak semmit a kórházban.
Fenyegető vetélés jele, ha vérzés lenne vagy görcsölnék akkor menjek, no sex, pihenés.-ennyit mondtak.Tudom barnázgatás sok mindentől lehet és sokaknat van is, de nagyon rossz. Félek wc-re menni......

Kriszti????????????

Ági
agica1027

Évi

lesz tőle pé-s ne izgulj!!!! :D

Datolya

mizujs Veled?Miért vagy táppénzen??
Gratula a vizsgához!!! :wink: :lol:

Kriszti

gyere,mesélj! :roll: :shock:

Ági

Nem tudsz másik kórházat felkeresni??Ez olyan brutkón hangzik.Vgy nem lehet hogy csak máik doki kéne??
Hány hetes vagy??Nem csinálsz vonalzót?

Gona

ma irjál azért,mizujs!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

fáj az epém már vagy 3 napja! :evil: :evil: :evil:
Mit csináljak?

Panny:
Jó,hogy sikerült hamar elintézni a dolgokat! Tényleg legyen néha + csalódás is!!!

Ági:
Az nem jó, hogy a doki nem ad semmi kezelést barnázásra :evil: .Nem tudsz dokit váltani???

Évi:
Ne keseredj, sok pco-s kismami van már.Ha ez is lenne a gond :wink:

Andy:
Hogy vagytok??

Gona:
Vigyázz ne hajtsd túl magad!:wink:

Datolya:
kösz a drukkolást. Én is drukkolok neked!

Kriszti:
Izgatottan várjuk a beszámolódat :lol:

Én ma vagyok a 18-ik dpo-n piri még sehol :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ágica, az én orvosom sem adott, mondván, hogy ha a baba el akar menni, akkor hormonpótlással is ugyanúgy elmegy, magnéziumot meg bekaokodhatom otthon is.

Rik, tegnap elindultam dolgozni és elkapott a szapora. Valószínűleg mérni kellett volna a 60 m-es futásom idejét hazafelé, tuti nagyon jó lett volna. Ezen kívül csak hangom nincs, de szerencsére semmim nem fáj. Tegnap este voltam dokinál táppénzes papírért, mondtam neki, hogy ma már mennék dolgozni, de mondta, hogy ne tegyem, így itthon vagyok.
Kösz a gratulációt!

Kép Kép Kép
datolya

Márti, Ric , Datolya!
Azt mondta ez is hogy amit meg lehet tenni jelen pillanatban azt itthon is megtudom.Szedem az elevitet, MgB6-ot, c-vitamint.Valamint a leges-legfontosabb, h pihenjek sokat -sokat!!!!
Ezt teszem .
Amúgy már nyomozok doki után, csak hosszadalmas és ki tudja mi a jobb, mert ha tudnám azt tenném. :shock: :(
Datolya miért vagy táppénzen? Az epegörcs nálam is szapora futással jár :oops:
Most ebben az állapotban is nálam úgy működik, h valami bántja illat v bármi a gyomromat-orromat felfordul a gyomromhasam és olyan hasmenés van egy pillanat alatt hogy csuda - mintha pisilnék!!!!!!!!! :oops: :( .Melyik jobb hányni v ...-ni? :?
Ric Vonalzóm van, de még nem mertem feltenni :(

szép napot ,Ági
agica1027

Ági, de viszont azt megtudja állapitani, hogy nem-e sárgatest elégtelenség miatt barnázol és akkor felirhat neked progipotlást..Gondolom :roll:

Nekem érdekes, akkor fáj jobban,az epém, ha állok, vagy ülök,de annyira, hogy még a hátamba is átsugárzik...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ági!

Mártival nagyon egyet értek...ha netán progihiány miatt barnázik valaki(ez tipikus tünet lehet)akkor meg épp az Utro kell... :shock:
Én a helyedben vennék a patikában(lehet kapni recept nélkül is).
Anno nyáron épp a Balcsinál nyaraltunk amikor pozitívat teszteltem(a csajok valszeg emlékeznek rá :wink: )de előtte ,meg akkor is erősen barnáztam...szal bemenetem ott a Balcsinál a helyi patikában és vettem magamnak Utorgestant és tökre megynugodtam ,hogy én legalább megtettem a babóért mindent amit ilyenkor lehet ha netán valami progihiány miatt barnáznék...

Bévi!
:( De azért annyira ne keseredj le!Ahogy Rik is írta a PCO-ra is van megoldás(ha netán az a gond)!!++++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

fELHÍVTAM A GYÓGYSZERTÁRAT, SZIGORÚAN VÉNYKÖTELES!!!!!!!!!!-EZT MONDTA A GYÓGYSZERÉSZ :( :( :( NEM TUDOM HOGYAN ADTAK, VAGY VÁLTOZTAK AZÓTA A SZABÁLYOK OTT IS. ITT EZ VAN .HGGYÉTEK EL, MINDEN GONDOLATOM EZ.SŐT MÉG A HÁZIDOKI IS CSAK AKKOR ÍRJA FEL, HA MÁR A NŐDOKI FELÍRTA ÉS JAVASLATOT ADOTT RÁ.
EZT SIKERÜLT MOST KINYOMOZNOM!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

áGI
agica1027

Márti
:o IZGULOK VELED!!!!!!!! :lol:

Ági

másik patika??
VAgy valaki venne,és elküldi Neked postán??Hülye ötletek??

DAtolya,Márti

jobbulást!!! :wink:
Vendég

Kösz Erika!
Azt is, hogy jobbulást kivánsz és azt is, hogy izgulsz velem. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ági:
nézd meg itt a babaneten, van egy olyan topik, hogy megmaradt gyógyszerek, hátha valakinek maradt closty-ja és elküldi neked. :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ági!

Én modtam ugye neked az első percben,hogy UTRÓ!!!!!
Ha gondolod én szivesen megiratom neked és elküldöm!
Az én háziorvosom mindent megir ha mondom!
Szólj és én küldöm a recepteket!

Erika!
Szóval az van,hogy nekem volt egy 2 szobás bérlakásom amibe a nagyim lakott és úgy döntöttünk,hogy tovább nem béreljük a lakást leadjuk a mamit máshová költöztetjük!na most csak úgy tudjuk leadni,hogy rendben van,elősször költöztetés,a másik lakás rendbe tenni kipakolni,ezt rendbe tenni a sok ügyintézés,szóval ez van,de a héten és a jövő héten már a végére érek!
Kb.egy hónapja ezt csináljuk munka után már agyilag is belefáradtunk,meg fizikailag is!És persze segitség nuku,5-en vagyunk testvérek ilyenkor nincs egysem,anyu segitett egy kicsit,a másik gyereke és unokái mamit nem segitik,de erről jobb nem beszélni vagyis irni!
Hát röviden ennyi!

később benézek és irok többet!
Vendég

Ja még annyit!

MÁRTINAK MEGSZÜLETETT A KISLÁNYA DOROTTYA!

3440gr 53 cm!!!!
Vendég

Ági!

Hát ez fura,nekem minden további nélkül adott anno Balatonlellén a patikus vény nélkül.

Megnéztem a gyógyszeres fiókot és megmaradt nekem kb.30 db,szívesen elküldöm neked,amúgy sem tudnék mit kezdeni vele.2009.06-ig felhasználható.Ha csak napi 2x használod,ez is elég 2 hétre.(én is napi 2x használtam csak)Többit meg akár a Kriszti is írathat neked.

Írd meg akár priviben is a címed és megy az Utro!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, Kriszti!

Privi ment.
Mindent nagyon köszönök, örökre hálás leszek érte! Köszönöm!!!!!!

Most nem tudok mást írni, mert ma már belefáradtam ebbe a gyötrődésbe h mit is tudok csinálni..................
agica1027

Ágica!

Nyugi, féluton a segitség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ágica!

Holnap feladom a gyogyit!!

Sztem vagy még holnap,vagy szombaton,de legkésőbb hétfőn ott lesz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Velünk minden rendben. Pénteken volt egy kis vaklárma. Napközben többször is görcsöltem, és keményedett a hasam. Már kb 30 percenként voltak ezek. Mindenesetre bevitettem magam a dokihoz. Azt mondta, minde ok. Méhszáj nem tágult, ha van valami, menjek vissza este. De nem lett. A család tiszta para volt a hétvégén, én meg nyugodtan aludtam éjszakánként. Tegnap voltam a saját dokimnál. Azt mondta, lejjebb szállt a baba koponyája, attól voltak a görcsök, de a méhszáj nem tágult tovább. Meg vagyok nyugodva. Már nincs 2 hét. Megúsztuk ápr. 1-et is, aminek örül néhány családtagom nagyon. Ennyit rólam.

Gergő ma megkezdte az ovit, miután a múlt héten vérbő torkot állapított meg neki a doki. Danit nem érte el szerencsére. Így még nyugodtabb vagyok.

Panni! A szüléstörténeted engem is majdnem megríkatott. De csak azért majdnem, mert erős lelkivilágom van.

Bocsi a többiektől, amiért nem írok név szerint.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!
Már nem sok van!KITARTÁS!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!
Vendég

Kriszti!

Igen, már nem sok van vissza. Kitartás pedig még inkább van nálam, pedig jó lenne túl lenni rajta.

Pussz!

Kép
Kép
Kép
britta

Nem sokára túl leszel rajta,csak az utolsó napok telnek a legnehezebben,mint egy örökké valóságnak tünik!

JÓ ÉJT!
Vendég

Sziasztok!

Edit:
eszembe jutottál a miccsel kapcsolatban... :wink: :lol:
Nagyon szeretjük mi is, csak az a kár, hogy én az epém miatt nem ehetek :cry:

Nem birtam tovább és csináltam egy Hcg tesztet ma este... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok most értem haza mert ma egész nap leltároztam meg a párom mamája rosszul lett bevitték a kórházba.Köszönöm nektek a sok sok biztatást jól esik nagyon.
Rik:köszi a biztatást veled mi ujság?
Kriszti:veled mi van nagyon ki lehetsz fáradva ennyi munka után de remélhetőleg utánna jobb lesz
Panny ti hogy vagytok a kis picurod?
Britta kitartás már nem sok van hátra és minden rendben lesz :lol:
Ágica sokat pihenj és ne idegeskedj mert minden rendben lesz
Ha valakit kihagytam bocsi de már késő van be tudhatjuk ennek :lol:
De puszi mindenkinek és nagy drukk

Kép
bévi

Most jut eszembe F.Marti veled mi van milyen lett a teszted tesék hozni a jó hirt puszi sok sikert

Kép
bévi

Évi!
Mondjam vagy mutassam?
Inkább mutatom... :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csak azt nem értem, hogy a tegnap esti tesztcsik miért erősebb a ma reggeli kazettás teszthez képest????
Lehet a teszt csik érzékenyebb volt?? :roll: :roll:
Szóval az olcsóbb a jobb ebben az esetben? :roll:
Igaz a tesztcsik az valami amcsi gyártmény, de olyan olcsó...
117 forint :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

JÓ REGGELT!

MÁRTI!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egyértelműen pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti gratulálok a kétcsikos tesztedhez.

Kép
e.andrea

jó reggelt!

Márti!
Nagyon nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Britta, már a finisben vagy, de tudjuk ezek a napok csiga lassúsággal telnek!Mindjárt kezedben a pici babuci!!!!!!!!!!
Kriszti, Panny!
Már az nyugalommal töltött el h akartatok segíteni !

Amúgy találtam egxyszülésznőt aki írogat az egyik topikba. Az én kórházamban dolgozik.Írtam neki és már válaszolt is. egy orvosról kérdeztem és tanácsot kértem. Segít felvenni a kapcsolatot a dr-nővel..stb.ha szeretnénk.Párommal megbeszéljük, aztán jövőhéten elmegyek hozzá valószínű.

Panny vigyázz Olikára!
Most egy kis házimunka köv.
Ma kevesebbet jövök, me a laptop bedöglött,szervízbe el is vitte a párom, és a gépnél nem akarok sokat űlni.
Szép napot!!!

Ági
agica1027

Sziasztok!
Elég régen jártam erre, nem tudom, emlékszik-e rám valaki?
Már majdnem 2 éve próbálkozunk a babával, és nem is tudom, pontosan mikor, de valahogy november-december körül állapították meg, hogy enyhe fokú pajzsmirigy-alulműködésem van. Erre kaptam gyógyszert, és kb. mostanra sikerült beállítani a normál értéket. És láss csodát, ahogy ez beállt, rögtön az első hónapban sikerült!!! Ma reggel pozitívat teszteltem!
Remélem, nem haragusztok, amiért eddig nem jöttem, csak most, de igazából nem is volt kedvem a témával foglalkozni, sok volt ez a két év! De látom, néhányan már bebabásodtak azóta, ezúton is gratulálok minden kismaminak, akinek még nem sikerült, azoknak pedig kitartást!
zsebi_baba

Kösz a gratulációkat lányok, még csak hakan... :wink:

Zsebi-baba:
üdv ujra itt! :lol:
És gratula a + teszthez :lol: :lol:
Én is ma meg tegnap teszteltem +-at :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti ez pozitiv nagyon halkan gratula de nem lesz semmi baj meglátod örülök nagyon :lol:

Kép
bévi

Márti! Köszi, és neked is gratula!:)
zsebi_baba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?