Sziasztok!
Nagyon jó ilyen boldog szüléstörténeketek olvasni, mielőtt rám is rámtör a szülés
Xéna, tök jó, hogy ilyen elégedett voltál mindennel. Ricsit ugye otthon szülted? Mostmár össze tudod hasonlítani, hogy milyen volt itt és otthon. Szerinted? Gratula a szoptatáshoz! Ricsit meddig szoptattad? Sokszor az anyukák olyan gyorsan feladják. Mert ugye nagyon fáj. Bár a másodiknál már biztosan edzettebb az ember.
Remélem nekem is menni fog Kistesóval is. Veronika 15 hónapos koráig szopizott. Már majdnem 4 hónapos terhes voltam, amikor abbahagyta. Milyen a másodikkal? Azzal is fáj? Vagy már tényleg edzett vagy?
Rima, nagyon édes a kisfiad! És gratula a szuper-szüléshez! A gáz Neked használt? Emlékszem, hogy én is kipróbáltam, de nem használt, és nem volt türelmem hozzá egy idő után. Nekem a kád meleg víz vált be, az volt az igazi jó fájdalomcsillapító.
Andi, egy kicsit megrémisztettél. Miket hallottál az itteni oltásokról? És hol olvastad, hallottad? Hol tudok én is jobban utánanézni?
Üdv körünkben, Szilvi! Szerintem is az a legjobb, ha visszaolvasol. És esetleg ha konkrét kérdéses van, azt teszed fel. Mert a rendszerről egészében egy egész regényt lehetne írni...
Nagyon szívesen segít bármelyikünk!
Sziszka, nekem ebben semmi tapasztalatom nincs. Veronikát mondjuk beadtuk mi is nursery-be. Nem vagyok benne biztos, hogy bármi támogatást kapsz a nursery-re, ha elkezdesz dolgozni. Szerintem csak dolgozol, és fizeted a nursery-t. Sokszor viszont nem éri meg dolgozni, mert annyiba kerül a bölcsi, mint amennyit keresel
Jah, és a bölcsit több hónappal előre le kell foglalni, hogy tuti legyen a gyereknek helye, viszont azt nem biztos, hogy sikerül összehozni, hogy onnantól kezdve Te is találj munkát...
Nekem ennyi a tapasztalatom.
Sensie, miért kellett vérmintát csinálni? Csak a szokásos vérvétel? Vagy a dawn-kórral kapcsolatos?
Nekem már csak három hetem van hátra... Mostmár minden kimosva, kivasalva, átrendezve, kitakarítva, átalakítva, összerakva, szétszedve
Szóval készen vagyunk. Egyedül a Veronikára vigyázás az, ami még hibádzik, mert egy nap nem ér rá az a barátnőm, akire számítottam. De így is elég sok szervezés volt körülötte. Május 10-re reggelig van "ügyeletben" az első barátnőm, aztán május 10. után egy másik, de csak hétvégén meg estétől reggelig, mert napközben egy harmadik barátnő fog rá vigyázni... És 17-e reggeltől estig (amikorra végülis ki vagyok írva) egy negyedik barátnőt kell megkérni. Kicsit se bonyolítottuk túl
Kinél hogy volt ez? Már akinél nincsen itt nagyszülő kéznél...
Napos hétvégét!
Taram