Szisztok!
Némó: Én is úgy tudom, hogy fokozatosan kell a szervezeted szoktatni a gyógyszerhez, esetleg egyél mellé B6-ot. Nekem a Bromótól volt hányingerem, és ez bevált akkor.
Kjaja: Nem mindenki clostizik, attól is függ, hogy kinek mit adnak, hogy mennyire „beteg” hogyan reagál a gyógyszerekre, és az orvosa mit szeret… Ne aggódj! Minden rendben lesz
Viki: A UPC csőd. Hétfőn visszavonták szőkekapitányt, ma áramszünet van, holnap érdeklődhetünk…minderre vártunk 1 órát, amibe belefájdult a fejem. Aludtam is egy jót délután, azért nem jöttem.. hehe
Kata: Drukk a ZH-hoz!
Nincs valami szerencsés napunk. A párom megint összeszedett 3 bacit is. Holnap megyek a leletért, aztán a házidokihoz, hogy írjon gyógyszert, hogy el tudja kezdeni szedni. Lalánál nem érdemes várni a bacik eltünésére, eddig mindíg volt valami, és persze mindíg más. De végül is steril sperma nincs.... Azon viszont gondolkozok, hogy egy Gynevac kúrát csinálni kellene
Én holnap megyek kukucskálni tüszőket, meg viszem a dokinak az uram eredményét is, és még az IR-re is rá kellene kérdezzek. Lassan listát fogok írni.