Kia, Levike gyönyörű baba, csuda aranyos!
Lamme, niki nagyon kis cuki! Gratulálok a sok tejhez, tök jó!
Andi: az apadás szerintem menni fog magától is. Nálam pl. úgy volt, hogy amikor 1-1 fejést elhagytam, akkor 2-3 napig nagyon megteltek a melleim a következő fejésre, extra sokat fejtem, de aztán lecsökkent a mennyiség. Ha mégsem lenne így, akkor én is homeopátiás szereket szednék, gyógyszert semmiképp. Ha eljön az a nap, hogy Zsófi egyáltalán nem szopizik már, de tejed még van valamennyi (nem úgy, mint Lamme esetében Vivinél), akkor fejd le azt a tejet napi 1x, és tedd a kicsi kajájába, vagy fagyaszd le, és később is jó lesz főzelékhez. De ha gyógyszert veszel be, ez a tej mehet a mosogatóba... Ha feszes melltartót hordasz, az is segíti a tej felszívódását, valamint a hideg borogatás/zuhanyoztatás is.
6 hónapos kortól nálunk is már két bébiételes étkezés lesz, és csak 3x kell fejnem, yippie!!!
Hogy telt a hétvégétek ebben a szép időben?
Eszter tiszta zizi volt, napközben alig aludt, naná, hogy mindig tejfejés közben ébredt fel, és üvöltött és naná, hogy apa pont akkor nem volt itthon (radarja van ehhez, vagy mi), a kieső alvásidőt bőgéssel töltötte, este 7-kor már majd leesett a feje a fáradtságtól, de elaludni azt nem, reggel már 6-kor kelt, éjszaka is sokszor felébredt. Komolyan, ha nem lenne ilyen kis cuki, akkor már visszaküldtem volna a gólyának, hogy hibás a termék, kérem vissza a pénzem!!! Laughing
Szerencsére jöttek a nagyszülők, és hoztak kaját, sütit, és szombaton elvitték sétálni is a kisasszonyt. Természetesen el voltak ájulva, hogy milyen egy tündér, hangja sincs... Na, vasárnap kaptak ízelítőt a hangjából!!! Úgy üvöltött az ebéd utáni elalváskor, hogy a végén már csak köhögni tudott. Shocked Hónapok óta nem volt részünk ilyen hisztiben, meglepően jól bírtam.
Borostyánlánc: ha fájdalmas-nyűgös-nem alvós lesz a fogzásunk, és még akár a kutyafülét (majdnem más f betűset írtam...
) is ráaggatom, csak jobb legyen!
Egyébként egyre több kisgyereken látom ezt a láncot. Babett, ráadod, aztán még adsz rá egy pulcsit, és nem is látszik.