Jenny, így is van.
Amúgy ha nem csal az emlékezetem a múltkor sem kellett olyan sokat várni... Második hónap volt a nyerő, nem? Úgyhogy most kivárjátok ezt a három hónapot, amiből már nincs is olyan sok, és tuti hogy elsőre összejön mert mindenkitől azt hallom, hogy ilyenkor minden annyira le van tisztulva hogy sokkal fogékonyabb a szervezet. Úgyhogy nemsokára neked is ott ficánkol majd a bébi.
Amúgy meg én nem tudom milyen elveszíteni egy babát az első hetekben, de azt tudom milyen szembesülni vele hogy nem egészséges. Nem tudom hogy melyik a rosszabb. Már semmi pénzért nem adnám az én kicsi fiamat, de amikor még nem tudtuk mekkora a gáz, akkor végig az volt bennem, hogy ment volna inkább el, és már valószínű az újabb próbálkozásnak is eredménye lenne. Persze mostmár nagyon örülök hogy nem így történt, de most értettem meg igazán hogy mikor valakivel ilyen történik miért mondja mindenki, hogy jobb is, mert valószínű nem lett volna életképes. És akkor meg sokkal jobb ha minél hamarabb tudsz újra próbálkozni. Szóval bennem ezek fogalmazódtak meg. Nyilvánvaló a te fájdalmadat ez nem csökkenti, de már nem is hátra kell nézni, hanem előre.
Tegnap voltam a brendonban és kellemeset csalódtam. Nézelődtem mellszívót meg ott lehet kapni olyan cumisüveget, amivel majd tudom etetni a bébit (hozzá kell tennem, hogy egy darab 8000 Ft!!!!!!!!!! és a TB nem támogatja... ja, és hármas kiszerelésben van hozzá cumi, az meg 7000 Ft! Na köszi... Gondolták, vagy etetni akarom a gyereket és úgyis megveszem ennyiért is vagy nem is forgalmazzák... Vagy nem tudom. Meg különbenis egy csomó olyan dolgot kell majd vennünk amit eredetileg nem vettünk volna és persze minden többe kerül az átlagnál mert speckó...
Na mindegy. Szóval tök rendes volt a csaj, mert kaptam tőle egy könyvet az archasadékokról meg ilyenekről. MOndjuk semmi új nem volt benne, mert a netről már mindennel kapcsolatban kiokosodtunk, de akkor is tök rendes volt tőle. Ja, azért az vicces volt, hogy nem vette észre hogy terhes vagyok, mert kérdezett a gyerekről mire leesett nekem hogy ő azt hiszi hogy már megvan. Erre mondtam neki hogy még nem született meg... Erre nézett rám bután. Oké hogy mellény volt rajtam, de azért van pocim rendesen. Majd teszek is fel képet. Na most ennyi mert lassan indulnom kell.