Sziasztok,
Gyors bekukk, nagyo visszaolvasni nem tudok.
Vikike,
Nagy-nagy gratula a kis 16mm-eshez. Nemsokára 2 babóci után kell majd rohangálnod.
Ildi,
Gratulálok a kis kukishoz, nagyon jó a kép. Édes kis pofija van.
Ani,
Húúú.. mekkora pocakod lett. Roni baba szépen növöget odabent.
Bessy,
Szupi hírekkel jöttél. Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen és annyi pici tapadjon majd meg amennyit te szeretnél.
Tand,
A mi csonkunk 2 hét után esett le, annyira tartott, és eléggé csúnya volt. Olyan volt mintha gennyes lenne, de nem volt az. Kezelgesd csak tovább, lassan már majd leesik.
De ha aggaszt a dolog, kérdezd meg a védőnőt.
Nati,
Használd ki, hogy itt van anyukád, és pihizz sokat.
Szilvi,
Bár már nem olvasod, de hiányozni fogsz gyere minél gyakrabban, ha gépközelbe jutsz.
Márti,
Nagyon szép kis tünemény KisAti. Mégegyszer gratulálok hozzá.Ha jól tudom ma jöttök haza, majd jelentkezz.
Krixta,
Én kérdeztem a védőnőmet a füllukasztással kapcsolatban. Nekem a Sarló utca 4/A -t ajánlotta. Az egy optikai szalon+füllukasztás. Azt mondta nagyon jók és olcsók.Én majd odaviszem 1-2 hónap mulva.
Bocsi, ha nem reagáltam mindenkinek, de rengeteget írtatok.
Helyzetjelentés.
Sajnos Barbikánál megszünt a minden pelusba belekakilok időszak, csak napi 1x vagy akkor sem kakil, és ez eléggé megviseli. 2 napig folyamatosan sírt szegénykém, még éjszaka is. Tegnap este egy kicsit meglázmérőztem, tudom nem szabad, de annyira szenvedett, jött is a kaki rendesen. Elkezdtem adni az angol vizet is tegnap. Már 3x kapott belőle, éjszaka szépen pukizgatott, meg ma reggel is. Remélem használ.
Tegnap délután meg megjártuk az orvost, mert Barbika hülye anyja megevett 2 szem félig rohadó epret (csak hogy ne kelljen kidobni, olyan drága volt) szegénykém meg tiszta kiütés lett. Hasa, háta, keze, lába, pofikája is. Szörnyen nézett ki. Kaptunk Calcimuscot meg fenistilt. Most már javuló félben van.
Én jól vagyok, megint fogytam 1 kilót, most már lasabban megy le, de legalább csökken a súlyom. Még rengeteg "fogynivalóm" van.