Új privát üzeneted érkezett!

Vera! 11. napi vérvétel volt, és 293 lett a HCG.

Adri! Juhéééééjjjj! Hányadik napi? Nagyon erős!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
En tegnap reggel teszteltem, es az eredmeny alapjan akar en is beszallhatnek a csevegesbe. Persze csak ha nem banjatok! :wink:
Magamrol annyit, hogy harmadik gyermekunket varjuk. Sajnos az elso baboca nagyon koran elkoszont tolunk. Viszont a masodik mar elmult 1 eves, Csoppkevel pedig ha minden igaz 4+2 hetes vagyok. Bizom benne hogy most sem lesz semmi gond.

Havivera,
4 fiu?!? Nahat, gratula! Utro csak most kell, vagy korabban is szedted?

Zolddiszno,
Hatalamas gratula! :D

Aries,
Neked is nagy gratula! Elso baba?

Adriana,
Gratula! Akkor meg ti is belefertek az egyik kicsi, masik pici kategoriaba. :)

Tobbieknek drukkolok!
Pa!
Vendég

Potti! Üdv! Akkor most Te vagy itt a "legöregebb" babaváró. :lol:

Kép
zölddisznó

Zolddiszno,
Inkabb Vera, nem? :)
Mit jelent hogy 11. napi vervetel? Mihez kepest 11 nap?
Vendég

Potti! A terhesség korát értem. Te már 6 hetes vagy, ő 5.

11. nap a beültetés óta.

Kép
zölddisznó

Adry: húú ez erős teszt :) üdv közöttünk :)

zöldike:) akkor az jó eredmény ugye?

potti: üdv közöttünk:)

nekem még nem jött meg:)

nika70
Salgótarján

Zolddiszno,
Nem, en az 5. heten vagyok. A ciklus elejetol szamitva vagyok a 4+2. napon, ha az ovulaciot neznem akkor csak 2 hetes lennek. ;)
Vendég

Ja, Potti, azt hittem, hogy +2 hét. De hogy miért, ne kérdezd: Biztos terhességi tünet :wink:

Igen nika, ez magasabb, mint az elvárt érték ilyenkor (33-220). Ha nagyszakállú is úgy akarja, akkor ez most sikerülni fog. ....de ezt más asszem írtam. :lol:
Nagyon szurok, hogy ne is jöjjön meg!

Kép
zölddisznó

én meg hogy a babóka megkapaszkodjon mert nagyon szeretnétek hogy megérkezzen hozzátok :):):)::)

nika70
Salgótarján

Nika! Cupppppp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi!
Köszi, én is gratulálok neked! Ez most neked hányadik lombik?

Potti!
Gratula neked is! :)

Nika!
Köszi! Remélem nálatok is beköltözött már a babó! Mikor kellene NEM megjönnie?

Harivera!
Egy másik topikban már láttalak, nagyon örülök, hogy sikerült, ezúttal minden rendben lesz! :) Ja, és kislány! :)

Lenne egy kérdésem: mikor lenne érdemes először dokihoz mennem? Annak idején a fiammal már betöltött 6 hetes voltam, és akkor már volt szívhang. Jövő héten leszek 5 hetes, az még korai?

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
adriana

Adri! Olvass vissza egy kicsit, előző lapon leírtam az "előéletemet"

Kép
zölddisznó

5 hetesen látszik szépen a petezsák, és hogy jó helyen tapad-e. Amúgy elég 6+egy-két naposan menni, akkor tuti van szívhang, ...és az olyan jóóóóóóó

Kép
zölddisznó

Sziasztok újjak üdv itten. Fogok csinállni táblát és akkor majd az adatokat privibe kérem.

Igen én vagyok a "legöregebb" :lol: :lol: :lol: Mert én elméletben november 26-ra leszek kiírva de megpróbálom dec 1-én szülni.

Zöldike.
Aztaaaa iker gyanús vagy hallod e?

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Ne máááááá! Irtóra szeretnék ikreket, de a racionalitás azt diktálja, hogy ne legyek telhetetlen. Így is veszélyeztetett vagyok egy krapekkal is, úgyhogy tessék nekem az egy, nagyon erősen kapszkodó, stramm kis manóért szurkolni. :lol: :oops:

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Bocsi, már látom, csak nem voltam elég figyelmes. :oops:
Nagyon szorítok, hogy jó erősen kapaszkodjon, igazán megérdemled! :)
Akkor én majd csak 7.-én megyek dokihoz, addigra már 6+1 leszek,szívhangnak már kell lennie. Nem akarok túl korán menni.

Szép álmokat!

Kép

Kép
adriana

Adri! Köszönöm! Szerintem is elég lesz akkor menned.

Kép
zölddisznó

az én dokijaim szerint akkor már tuti van, viszont tényleg gép kérdése, hogy látható lesz-e

Kép
zölddisznó

Adriana
nagyon örülök ennek a szép tesztnek. Gyönyörű :lol: (majd a másik topikba is tedd fel, hadd lássák a lányok.) Örülök, hogy személyesen is találkoztunk. (tegnap volt topic tali a babaprojekt előtt állók ide nevű topiktagoknak.) Anno én 7 hetesen mentem Mátéval először uh-ra, 6 hetesen sima nőgyógyászati vizsgálat volt, és pár napra rá hívott be a dokim uhra. persze addigra már volt szívhang is.

Disznócska
szuper lett a hcg eredményed! :lol: uhra mikor mész?

Kép

Kép
syrynx

Syr! Én is imádom a HCG-met. UH 14-én. Pont 6 hetesen. Ez a Kaáliban lesz még, aztán onnan "dolguk végeztével "kidobnak" :wink: és megyek a saját dokimhoz.

Szép vasárnapot nektek! Mi vendégségbe megyünk, babázni.

Kép
zölddisznó

Zöldi akkor gyakorolj ezerrel mert szerintem ez a babó már tuti meg fog nektek születni szépen egészségben:):):):) Látom avatart cseréltél ez sokkal cukibb :):):) nem a mazsola és tádé meséből van ?

Nekem piri még nem jött meg de........... elvileg ha napra jön akkor már pénteken volt egy hete hogy nem jött meg de nekem már volt olyan hogy hat hetes volt a ciklusom így várok még bő egy hetet vagyis legalább a jövő hét végéig aztán rá egy két nap és tesztelek ha kibírom 9-éig akkor akkor mert akkor lesz a szülinapom és milyen jó lenne a egy pozitív tesztecske:):):):

nika70
Salgótarján

Adri: nekem anno 8 hetesen kellett visszamennem mert a doki azt mondta hogy akkor már tuti lehet hallani a szívhangot aztán utána cseréltek egy hiper szuper új uh gépet kaptak így most már szerintem hamarabb is hallatszódna de szerintem is a 6 hét még kicsit korai várj még egy hetet ha akarsz hallani is valamit :)

nika70
Salgótarján

Nika! Az avatarom onnan van, ...és a nevem is!

Kép
zölddisznó

imádtam azt a mesét :) :wink: ebből is látszik nem vagyok egy mai csirke:):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Syry!
Köszike! Én is örülök, hogy megismerhettelek! :)

Nika!
Drukk, hogy ne is jöjjön meg! Szép szülinapi ajándék lenne. Azért becsülöm, hogy ennyire türelmes vagy, nekem kb. 1 percet késett és máris teszteltem! :oops: :)

Vera!
Te ugye 5 hetesen mentél dokihoz? És at mondta 2 hét múlva kontroll, akkor már szívhang is lesz, ugye?
Bocsi, hogy ennyit értetlenkedek, de eltérőek a vélemények.

A kisfiammal elég körülményes a dokihoz mennem, mert nehezen viseli a hosszú órák várakozását, nincs aki vigyázzon rá. Ezért próbálom már jó előre leszervezni, hogy legyen. De maradok a 7.-nél, aztán lesz ami lesz. :roll:

Szép álmokat!

Kép

Kép
adriana

hát köszönöm Adri de azt hiszem egyenlőre nem csatlakozhatok hozzátok ma reggel beköszöntött a piri:( majd legközelebb

nika70
Salgótarján

Nika
brrrrrrr. a fene... :evil: következő hónapra fel!!!!! :D most úgy látom én maradtam reménykedőnek :roll:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Ti is látjátok ezt? :)
Kép

Arnica
arnica

adri igen elméletben kell lennie és remélem a valóságban is lesz csak van egy bibi.
Nem csütörtökön megyek jövőhéten 7+1-en hanem hétfőn megyek vagy is pont egy hét múlva. 6+5-ön. Muszály mert kevés gyógyit írt fel és íratnom kell. És szerintem akkor megnéz. De ez majd elválik

harivera
Budapest XXI. kerület

Nika! Kívánom, hogy Te nyithasd a 2009 januári kismamik topokot!

Syr! Mi is Veled reménykedünk, nem vagy egyedül!

Arnica! Naná, hogy látjuk! Hányadik napi?

Vera! Szerintem már látjátok a dobogást.

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Ma vagyok a pé-től számított 12.napon. Legalábbis ezt hiszem! :roll:
arnica

Akkor ez tutiszuper! ...na mesélj csak magadról!

Kép
zölddisznó

Syr: azért reménykedek veled és olvaslak benneteket ha nem gond :) hátha még beférek majd a decemberbe:) ki tudja:) :wink:

Zöldi az is jó lenne ha így lenne Gergő is januárban született:):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok

Igen, Potti. Ez lesz az első gyerek. A teszt óta mosolyogva járok az utcán is, annyira boldog vagyok.
Tudom, hogy normális, de ma mégis megijedtem, amikor görcsölni kezdett a hasam. De remélem minden rendben lesz és élni akar a kis Picur. Most lépünk a 6. hétbe.

Ti hogy vagytok? Vannak-e rosszullétek, fájások?

Szép délutánt!

Erika
aries11

Zöldi!
Köszi az érdeklődést.
Én kissé be vagyok parázva, mert van egy 13 hónaposom, nem tudom hogy boldogulok majd két kicsivel! :roll: Persze, terveztük a tesót, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar összejön. Kábé elsőre! :lol: :lol:
Bazira fáj a derekam és görcsöl a hasam. Olyan parás vagyok, mintha az elsőt várnám! :lol: :lol:
arnica

Nekem tünetek: nagyon enyhe (mensiszerű) fájdalom, de csak 2-3 percig, és ritkán. A derekam is fájogat, de az is csak olyan lájtosan. Ezen kívül cicibimbóm érzékenyebb.

Kép
zölddisznó

arnica
ne aggódj. nem lesz könnyű, de sokan megoldották. (és vannak még kisebb korkülönbséggel tesók. ) van egy neked való topic: gyermeknevelés/egykicsi, másik pici--------- :wink: :D épp most találtam.

Tegnap tökre azt hittem meg fog jönni, fájdogált, feszült a hasam. de egyenlőre semmi.... (valahogy most nem vagyok túl optimista... bár Máténál is teljesen azt hittem jön piri, aztán mégse, és pozitív lett a teszt.)

Aries
el hiszem, hogy mosolyogva jársz az utcán... én is ezt tenném a helyedben :lol: hány éves vagy? és mióta próbálkoztatok?

Kép

Kép
syrynx

Syr! Szerintem máűr nyugodtan tesztelhetnél!

Kép
zölddisznó

Syry: szerintem is csinálj egy tesztet holnap reggel:):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :) Soaktokat már ismerlek de látom azért vannak olyanok is akikkel eddig még nem volt szerencsém találkozni.
Szóval én tegnap délben teszteltem egy halovány de pozítív tesztet.
Pár nap múlva csinálok még egyet , hogy biztosan erősődjön:)

A szülési kalkulátor alapján december 5-én lenne a szülés időpontja. Tehát a mikulás hozná:)
Érdekes merta lányomat a Jézuska hozta anno:)
SZép kis anyagi csőd lesz nálunk egy karácsony de sebaj vállalom örömmel:)

Kép
csucsu05

Nika, Zöldi
én péntek-szombatra gondoltam a tesztet. Annak idején Mátéval sem kapkodtam el... (annak idején a 42.napon csináltam a tesztet, előző hónapban 40 napos volt a ciklusom-átlagban persze csak 35-36. most kicsit rövidebbek: 31-33:)

Csucsu
itt is gratulálok!!!!!! :lol: Drukkolok a jövő heti uh-hoz.

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Mikor kellet volna nem megjönnie? Mikor tesztelsz??

Kép
csucsu05

Csucsu
pénteken kéne nem megjönnie. Irtam fentebb, hogy pénteken v. szombaton csinálnék teszt. de addig még bármi lehet. :(
Te pontosan melyik napra jelentkeztél be dokihoz? csak hogy tudjam, mikorra kell drukkolni. :D

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt!

Csucsu! Jeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Syrynx: Ma hivom a dokit mert tegnap akartam de éppen szült :)
Szóval ma hivom3kor. Jövő hétre valamikor. Csütörötkön jó lenne menni. Akkor leszek: 5+5 hétben.

Zölddisznó: köszönöm:)

Kép
csucsu05

Csucsu! Gyönyörű a "nagylányod"! :lol:

Kép
zölddisznó

Vera: igen mikor leírtam és elküldtem már én is mosolyogtam :)
De manapság nem lehet tudni:)

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?