[quote="bella06"]Szia Marti,
Annak idején ez nekem is problémám volt, de itt segítettek a lányok. Szóval csak egy nap kell elmenned vérvételre a második és a negyedik nap között. Én annak idején a harmadik napot választottam!
Szia bella06!
Nagyon köszi a gyors választ, megnyugtattál. Én endometriozisban "szenvedek", emiatt kerültem közelebbi kapcsolatba a lombikkal. Ez lesz az első. Jelenleg még egy másik kórházban próbálkoztam a kezdeti vizsgálatokkal, de most nyögték be január!!!! óta, hogy ja, még kellene egy HSG-t is csinálni. Májusra kaptam időpontot, és csak ezután kérnének időpontot a lombikos orvoshoz. Itt besokalltam, hiszen minek a HSG, ha egyszer laparoszkópiával megállapították, hogy el vannak záródva a petevezetékeim??
Voltunk korábban a férjemmel a Kaáliban, nagyon szimpatikus volt a hely és az orvos főként!, és ott szó sem esett HSG-ről.
Tudjátok esetleg, hogy ahány intézmény, annyiféle vizsgálat előzi meg a lombikot, vagy hogy van ez? Vagy kiderülhet még a Kaáliban is, hogy kell a HSG mégiscsak?
Elnézéseteket kérem, hogy ennyit kérdezek, de amint beleolvastam az írásaitokba, ti már tapasztalt "rókák" vagytok
Mindenkinek kitartást kívánok!