Sziasztok, a tegnap éjjel megérkeztünk, ma futkosással telt a napunk, eljutottam fodrászhoz is végre, meg a bicigliket is elvittük a javítóba, stb stb. Jól telt, úgy ahogy. Egy napot nénjémnél töltözttünk anyummal együtt, falun, ez nagyon bejött a gyerekeknek. Ők jól vannak, úgy néz ki Csenge a túl öltöztetés miatt produkált ilyen magas lázat(sógornőmnél 16 fok van a lakásban és a hálózsákra egy kis paplant is ráraktam....)
Hajni, gratula a fiúcskához, vedd a jó oldalát a dolognak. Miért jó fiúnak lenni???Sztem, nem kell a "holnap mit főzzek?" kérdésen töprengenie, nem menstruál, nem fél, hogy megerőszakolják, nem félti a jó hírnevét, nem kell terhesnek lennie, nem kell a munkahely mellett, gyereket, háztartást stb stb bevállalnia és a fizetése is 40%-al nagyobb, mint egy nőnek. Nem kell gyantáztasson, szemöldököt kiszedessen, megtanuljon magassarkúban járni.
Másfelől, nem kell nyávogást hallgatnotok nap, mint nap, nem félted, amikor elengeded diszkóba, a pasijával kirándulni vagy éppenséggel egyedül a fiújával tanulni.
Nem lesz részed hisztiben és nem kell hajat fésülj, csattal loholj utána.
Én örülök, hogy van egy kislányom, csak előre sajnálom, hogy sokkal több terhet kell majd elbírnia amikor felnőtt lesz.
Na jó éjt, és sok boldogságot annak akinek a napokban volt a névnapja, szülinapja ...