Lányok! Sziasztok!
Küldök egy kis csíííííít! Nálam most túlcsordult. Annak ellenére, hogy pirizek, tök jó kedvem van. Nincsenek főnökök szép nyugiban csináljuk a dolgunkat. Minden klappol, nincs idegeskedés. Szoliztam, rázattam magam a tornagépen (persze munkaidőn kívül még tegnap délután). Este pedig felhívott bennünket a párom volt asszonya a gyerek miatt. 2 év után talán először, pedig nem is beszéltem vele, de mintha a lelkembe látna. Közölte a párommal, hogy ideje lenne már kicsit megfogni a gyereket, mert nagyon el van kanászodva... stb.... tök boldog voltam, hogy végre le tudtunk mi is ülni, két francos év után és elbeszélgettünk a gyereknevelésről. És most már nem csak én beszéltem, ő meg hallgatott, hanem hozzá is szólt a témához rendesen, ahogy azt illik. Nagyon boldog voltam. Már ideje volt, hgoy egy kis jó is történjen. Csak aztán be is tudja tartani, hogy következetes legyen a gyerekkel. REmélem ez nem csak egy hirtelen fellángolás, aztán megy minden a régiben.
Húha már a cigányok sem termékenyek? Pedig belőlük csak úgy potyogni szoktak általában. Elgondolkodtató. Egyébként tényleg egyre több a meddő nő, és a férfiak sem büszkélkedhetnek sokszor. Lehet, hogy amig nem voltunk benne érintettek, nem akkor is voltak sokan, és csak most, hogy elkezdtünk foglalkozni vele, most látjuk, hogy milyen sokan vagyunk sorstársak.
A múltkor Cinke (asszem
) említette a Nők lapját, hogy szó lesz benne a meddőségről. Meg is vettem, de otthagytam véletlenül a kosárba.
Aztán megvettem mégeszszer, és elgondolkodtatókat írnak.