Sziasztok!
Kislány: egyetértek a többiekkel, fiókos. Az ajtóssal sok a gond, zavaró, kényelmetlen, gátol. A fiókos gyorsabb, egyszerűbb, kényelmesebb.
Kati: nem lehet fenékbe rúgni a tervezőt, hogy siessen? Vagy már kész vannak a tervek? Lehet kicsit le vagyok maradva a történésekben....
Szombaton arra mentünk amerre vettetek telket és szembe pont voltak kint. Ha nem is laknak ott, valszeg a jó idő végett kimennek hétvégén.
A talit én nem vettem "magamra", mivel sajnos én már nem ott lakom, pedig össze futnék veletek valamikor.
Nem akartok átjönni csapatostul erre a játszóra? Jó, tudom, hülye kérdés volt...
Bolha: jujjjujjjjj, mindjárt itt az idő.
Drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben és boldogságban menjen.
Andi: mégegyszer grat., hogy belevágtál.
Drukkolok. Az meg, hogy Te vagy a "legöregebb" ne zavarjon, fiatalodsz fiatalok között.
Mi megvagyunk. Vetettem, ültettem. Bográcsoztunk a hétvégén, ültettem virágokat. Az utca fronti kerítéshez valami futót, remélem kihajt, mert elég árnyékos rész meg a kutyák rohangálnak ott ezerrel. A ház mellett ültettem dáliát meg valami alacsony rózsát meg árvácskát meg fogalmam sincs még mit. A ház mögé a terasz alá is ültettem valamiket.
No meg az "útra" míg hátra érünk a medencéhez meg a veteményeshez, oda is ültettem kokárdavirágot meg valami mást meg még mást is.
Vetettem padlizsánt, görögdinnyét, jégsalátát, sárgarépát, fehérrépát, zellert, cukkinit, uborkát, krumplit, csemegehagymát, lilahagymát, vöröshagymát, borsót. Még hátra van a sütőtök és a patiszon, de én azt már meg nem csinálom a hétvégéig.
Úgyhogy ezeket csináltam, ezért sem voltam. Természetesen kint éltük az életünket a kertben. Gyula összeütött Koppánykámnak egy rögtönzött sátrat, hogy ne süssön rá a déli napsütés. Hát nem használta. Jókat homokoztunk, dömpereztünk (bár ezt inkább csak Koppány élvezte, mert ő ült benne én meg húztam le-föl), stb...
Gyula anyuja még nem megy dolgozni, így jól megszívtuk anyagilag, mert 70ezer Ft kiesés lesz ebben a hónapban is és még ki tudja hány hónapig, úgyhogy sajnos a sulik kilőve. De mondjuk mit is várhattam volna, mert 99%-ban amibe bele élem magam az nem jön össze.
Nimród kutyát elhoztuk Őrbottyánból, úgyhogy már nem lesz aki tele ugassa az utcát ha elmegy valaki a ház előtt...
Koppányka már nem alszik napközben, hajnal 6-7-kor felkel és este 9-10-ig fent van. Nagyon ritkán alszik napközben fél órát.
Puszi!
Önfeledten ebédel...