Gabi, az én tesztelésem még bőven odébb van. Mivel nagyon sok negatív tesztet láttam már, így megpróbálom kihúzni legalább a 35. napig, és csak akkor tesztelni. Ez mostanában be is vált, mert addigra megjött. Kiv. múlt hónap, amikor is a 37. napon teszteltem negatívat, és másnap meg is jött. Szóval még két hét. Hát ez pokoli hosszú időnek tűnik. Egy dolog tartja bennem a lelket, hogy ez az utolsó ilyen hónap. Ha sikerül, ha nem, többet nem számolgatok, nem gyógyszerezek, és még a menzi napját sem jegyzem fel
Monyo, nagyon ismerős dialógus ez nekem. Én pl. pont pénteken próbálkoztam reggel, de nem jött össze. Na dúlva-fúlva elrohantam otthonról dolgozni, és ez szerencsére segített, mert délutánra sikerült kifújnom magamból a haragot. Mert sajna ilyenkor a békülés sem megy olyan könnyen nekem, az meg további elhalasztott vagy kedvetlen együttléteket jelent.
Nehéz helyzet, mert az ember rágódik azon, hogy akkor mi a fenének szed gyógyszert, meg jár folyton orvoshoz, meg vajon ha együtt lettünk volna ekkor vagy akkor, tán már babát várnék, hisz az idő múlik. Nekem pénteken az segített, hogy a munkával lefoglaltam magam.