Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, csajszik, remélem, jól fog alakulni minden :D ez végülis egy nagyon jó kis lakás lett volna, vállalható, élhető kompromisszumokkal, de biztos fog jönni a mienk is, csak azért ez így rosszul esett nekünk nagyon - még szerencse, hogy nem kezdtük el a banki mizériát a foglalóhoz, különben még kamatot is buktunk volna rajta
egyszóval nyazsgem az építtetőnek (aki egyébként nem jelentette az ingatlanirodák felé, hogy már eladta a lakásokat, amiket azok még hirdetnek, továbbá ez a hitelkonstrukció kicsit kockázatosabb, mint a lakásvásárlási hitel, viszont az építtetőnek sokkal jobb; persze valszeg nem lép le, hisz neki is érdeke, hogy megépüljön a ház, de itt másképp utal a bank, sokkal hamarabb megtérül bőven a befektetése és akár le is léphetne) no mindegy, jó lecke volt ;) :D

Fíbsz,
azért parafenom, mert pont nem sokkal az előtt hívott a fickó, hogy kérdezted :D

Zuz,
tesóverés :mrgreen: :lol:

Nuk,
wow valóban hihetetlen az ilyen adománygyűjtő

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rájli,
sztem örülj, h mikor hazajön apa, lesz egy szussz idöd. Az anya úgyis te vagy... 8)
Eszter manapság altatáskor azzal jön, h engem nem szejet, csak apát, na és? Tudom, h félrebeszél, én teszem el láb alól esténként, érthetö, h orrol rám.

Vot,
bocs, h ilyet írok, de hol vagy te, amíg Isti megrendszabályozza a házat? (Víz, tűz, hasonlók) Nem mintha bármely gyereket magára lehetne hagyni másfél teljes perc időtartamra, de sztem Istit még ennyire sem, amilyen kis élelmes kölök. Én a mai napig csak úgy megyek pl wc-re, h a fél szemem addig is a kis huncuton.

Bodobács az milyen rovar/bogár? Halott állatokkal gyereket nevelni sztem nem kóser, de persze gyereke válogatja. Én azzal szoktam stresszelni a kölköt (és ugye nem is hazudok), h ha kirohan az útra, vagy leesik a létráról, stb, esetleg H-ba kerül, ahol napokig nem láthatjuk egymást, és még bibis is lesz, és lehet, h a pipcit, vizilovat se lehet majd bevinni. Ez a 3 együtt elég ahhoz, h a fejéhez kapjon.

Fíbsz,
nálunk Kisvakondtól eltiltani olyan, mint saját magam alatt vágni a fát. Amíg Krteket bambulja megbabonázva, van x percem magamra, netre, cappuccinora, wc-re, ilyesmi. Hülye lennék magamat szívatni. 8)

Na, nem is hiányoztam annyira, mi? :lol: Ancsi, te meg lassan de biztosan szüjjémá vagy mi. :D

Többet most sem tudtam visszaolvasni, késő van.
neet
neet

Ja, egy utolsó: még az ősszel kötelező jelleggel részt kellett vennem egy 30 órás, a verbális és tettlegességig fajuló agresszió kezelése c. előadáson, és akkor hatással volt rám az alapmondat (mindig a kutyába rúgunk bele, ha vmi bajunk van, mert az a kicsi, és nem tud visszarúgni), h azóta asszem 2x szállt el annyira az agyam, h megüssem a kölköt. Egyszer a popóját (mi értelme, mikor azzal semmi rosszat nem tud tenni?) és egyszer a mancsát (na, azzal rosszat tett, konrétan engem ütött), és azóta se és nem is akarok soha. Persze hogy nem fog analízisre járni egy-két seggrecsapás miatt, és anyuka levezeti a feszkót és nem kap idő alőtt infarktust, ez az egy, amire jó a verés, másra sem. De alapvetően nem attól nem fog többet kirohanni az úttestre, mert akkor megverik. Na megyek lefeküdni, sok voltam mára., bocsi, fáradt is vagyok, de ezeket jó volt leírni és okoskodni. :D
neet
neet

Neet:
A bodobács az, ami másnéven katonabogár, de én nemes egyszerűséggel hétpettyes bxszóbogárnak hívok :lol: :lol: Tudod, amelyik mindig össze van tapadva a másikkal :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

csak emlékezetből, ami kikívánkozik...:

ki kérdezte a budafitness-t? A Lágymányosi útiban nincs gyerekmegőrzés, csak a Tétényben

Ancsiiiiiiiiii,
te szülsz má????Ha nem,akkor el ne felejtsétek uccsó pocakfotót elkészíteni(nekünk A-val elmaradt :-( )

Neet,
én igazolhatóan (korábbi hsz..) hiányoltalak ;-)

Vot,
ha nem tudsz mindig Isti után szaladgálni,akkor miért nem zárod be a szobákat,h egy helyen legyetek?Nálunk pl E mindig bement a fürdőszobába,s ott hülye helyekre mászott, egyszer épphogy nem esett be fejjel a kádba, s Mi azóta kis akasztóval mindig bezárjuk a fürdőszobát.

Akata,s Paraanyuság:
szerintem a mostani világban már nem engedne el Titeket az anyukátok Bulgáriába :?

Testi fenyítés szerintem: 1-es személytípusnak (én)olaj a tűzre 2-esnek (nővérem) egy élete lelki trauma -nem is kapott ki soha-velem ellentétben :lol: 3-asnak (öcsém) tök mindegy, le se sz*rja
konkluzió: az anya sz*rul érzi tőle magát, de a helyzet nem oldódik meg :? :D

egyébiránt Atim a mászás érdekes módját kezdte előadni ma, s alma nem kell neki. :?

Kép
Kép
szelloke

Sziasztok!
Csak gyorsan, aztán húzok aludni (de most végre eszembe jutott):
Rylie, egy postacímmel dobj meg pü-ben, és elküldöm a hordozókendő leírását, ha kell még. (Vagy, ha jössz vmikor a H felé, öszefuthatunk.)

Indivel mi van? A blogját is titkosította :(

Csókolat és jóéjt!
rídonli#

Szrek!
NAgyon sok boldog szülinapot!!!!!!!! :D :D :D :D :D
zuzmo1

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, SZREK! :)

És Adri? :wink:

Kép
Kép
tinu

Köszi csajszik :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Ez mégsem a ti kecótok volt, ne bánkódj miatta. Az emberek lelketlensége ijesztő.

Nuk,
köszi :)
csúszda kb 2 hete tesco akcijjó volt, Apa reggel 6-ra ott volt érte hogy az összesen 3 darabból elhozzon egyet :wink:

Zuzi,
szerintem jó esélyed van szép kertre, olyan növényeket válassz amik gyorsan nőnek.

Szellőke,
valószínűleg igazad van, ez a világ már nem az a világ :?

és amit a testi fenyítésről írtál az meg = az én véleményemmel is :D igen jó megfogalmazásban :lol:
És marhára tojok Makarenkóra szerintem óriási vétek testi fölényünket a másikkal szemben fitogtatni - nulla a nevelőértéke.
Viszont Neetnek igaza van abban, hogy a feszkót jól levezeti vele Anya, na de a feszkót egy tányéron is le lehet vezetni és akkor legalább a lelkifuri része elmarad.

Ancsi,
barátném ma szül a Szt Imrében..... vajon taliztok majd??? :wink: :D

Kép
akata

[quote="rídonli#"] írta:rídonli#Nekem kb 2 hétig volt szülés előtt, de neked már tutira nincs annyi hátra! :)

7-én be kell feküdnöm, ha addig Adrika nem bújik ki, az előző császár miatt. és meg is műtenek, ha ....
úgyhogy drukkoljatok, hogy addig jöjjön.
tegnap doki nagyon bíztató volt, már 1 ujjnyira :D tágultam és felpuhult a méhszájam , szerinte ez nagyon jó jel. este megint voltak kósza fájások, de ma még semmi.
UH-n megnézték Adriettát , kb. 3200 gr, mint a nagytesója volt, nagyon édi az arca, a hegem is oké méretű, úgyhogy ...

ancsipancsi

Kata!
én eddig összesen kb. 2x vezettem le feszkót Lencsén, és nem is nagyon szeretnék többet.(ez fájt neki) viszont ez nem egyenlő azzal, hogy néha megfenyítem, hogy jön a seggrepacsi, vagy fakanál :)
ilyenkor csak meglegyezem, egyáltalán nem fáj neki, csak szégyenében bömböl. ekkor nincs lelkifurim. de ahogy nő, úgy egyre kevesebbszer kell ilyesmihez folyamodnom. hetek óta nem nyílt meg a pofonos láda nálunk :), most a zsarolás van terítéken.
ancsipancsi

ja, az lemaradt, hogy amikor meglegyintem és bömbizik, annak hatása is van általában. tehát így szoktattam le (vagy egy nagy üvőtéssel) a bizt. öv kikapcsolásról, úton átrohanásról, konnektor piszkálásról. veszély esetén elvesztem a fejem ugyanis :)
ancsipancsi

Ancsi,
bábalötty? :wink:

Barbi,
Angi felhívott :lol: :lol: :lol: de nem vettem fel, mert mással beszéltem, aztán visszahívtalak (visszahívtam :D ) felvette és nagyon cukin gagyarászott velem :D :D

Kép
akata

Kata,
kifejezetten nem javasolta a doki + "na nemá" képet vágott hozzá. viszont homeos szert igen, megyek és el is szopogatom, reggel elfelejtettem :(
ancsipancsi

sziasztok,
itt egy jó kis oldal, ha van kedvetek/időtök madarakat lesni:
http://springalive.net/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szrek: BOLDOG 18+picit!

Ancsi: nagyon drukkolok, hogy Adri előbb jöjjön és ne kelljen befeküdnöd!!! +++++++++++ SZÜJJÉ! SZÜJJÉ! SZÜJJÉ!

Kata: öö nekem nem is tudom hány hetembe került mire megtanulta, hogy "Anya nem cipel, mert béna" :lol: ez volt az ominózus lépcsőházmizériánk, na azóta dupla adagban hurcibáltatja magát az apjával!

Fibi: bizalom: hát ez az! akkoriban még mobil se volt, meg nekünk vezetékes se és mégis...hát más világ volt az biztos! :roll: Most pl nem is olyan rég olyan drogról olvastam, amit belekevernek a lányok italába és azok rongybabává válnak tőle és azt lehet tenni velük amit csak gondol az illető és igy nem látszik az erőszak nyoma se és ráadásul nagyon hamar kiürül a szervezetből! :o Na amikor ezt olvastam, akkor majd a szívemhez kaptam, és a képzeletbeli pórázt a gyereken még rövidebbre húztam :oops: 8)
Ábel is már önjáró??? Atyaég...megy az idő!
Retorzió: az a baj, hogy mire hazaérünk talán már késő..nem tom. Nálunk ugye ami nagy retorzió lehetne az az, hogy a Sicc könyveket elpakolom a csudába, de hát azzal alszunk el? Szóval nemtom :?

Szrek: lakás :shock: :x szenyaság! De próbálj arra gondolni, hogy talán nem véletlen, hogy nem jött ez most össze!

Zuz: Kamilla motor nélkül szaladgál el tőlem! És ő már olyan nagylány, hogy ritka esetekben hajlandó csak megfogni a kezem, pedig az nekem oly jóleső ha úgy sétálunk :( de hát ő már most önálló :P
Apás időszak: marhára élvezném ha nem hisztizne közben, ergo marha hangosan visít és amellett nemigen tudok pihenni :P
A NAGY nap :lol: :lol:

Szellő: verés kire hogy hat! Milyen igaz!! UGyan nálunk lelkiterror volt és hát rám nagyon hatott, öcsém meg magasból tett rá :?

Neet: A bodobács az a fekete-fehér párzóbogár ahogy Nuk is írta :lol: mi azt mondjuk a gyereknek, hogy vonatoznak 8)
Hval egyszerűen nem lehet beijeszteni Kamillát, lévén valahogy neki megszépültek az emlékei ezzel kapcsolatban :? amikor mondom, hogy be lesz gipszelve a keze, akkor annak is úgy tud örülni, hogy "Igen és akkor megyünk a doktolbácsihoz és lesz gisszem!" és én mondom, neki,hogy de ez nem jóóó, de ő meg csak ragyogó arccal mutatja a kezét ahol rajta volt a gipsz :? szal nesze neked ijesztegetés.
A verés nálam=tehetetlenség, én akkor üvöltök vele amikor tehetetlennek érzem magam egy szituációban és egyszerűen nem tudom másképp lereagálni. Szerencsére tudom magam annyira türtőztetni, hogy vagy valami tárggyat vágok oda az asztalhoz stb szóval máshol vezetem le a feszkót és nem ütöm meg a gyereket. De ez a tehetetlenség érzés borzasztó mert egyben kudarc élmény is :(

Ríd: épp tegnap jutott eszembe a prosi! Mindjárt írok püt! És nagyon köszi előre is!!!!

Kamilla szárazon köhög és még mindig taknyol :( Nekem torkom kapar, apjuk meg már talán lázas is. Ő a gyenge láncszem a csapatban :lol:

Ancsi: biztos miattad de álmomban már megint szültem 8) most egy felemás nyújtó volt a szülőszobába :mrgreen: a kezemen a bandázs meg a magnézium por és ott lógtam rajta és nyomtam 8) aztán nem lett semmi és Vera mondta, hogy ez még nem megy, menjek haza, jöjjek vissza ha már tényleg rajtam van a szülés :mrgreen: én meg mondtam lógó orral, hogy na hát jól van és a kis hálóingemben a fehér tenyeremmel hazaballagtam 8)

Ja és nálam meg az a nagy nap, hogy kifordult a köldököm :o (Kamillával egyáltalán nem fordult ki)

Rylie
rylie

Neet: bodobács fekete-piros persze!

R
rylie

és mikor, ha nem ma: végre áttört a bal felső kettesünk is!!!!!!
hát ezért tart már napok óta a nyomor... :lol: :roll:
zsancikant

Neet,
bodobács: suszterbogár.
olyan, mint egy ronda katica... :lol:
verés nálam: abszolút tehetetlenség érzése...ami nagyon frusztráló...
és miért nem tányérdobálás: mert akkor már nem lenne miből ennünk, no meg ki a franc takaritaná össze a szilánkokat???
:lol:
egyébként nem verem túl gyakran a gyereket. (asszem.)

RJ szerint sosem szabad, de Popper Péter megengedőbb: ő azt mondja (mint GB Shaw), hogy gyereket verni csak indulatból szabad... :lol:
no, erre varrjunk gombot... :wink:
zsancikant

SZREK,
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!
zsancikant

Szrek,
innen is bódogat :lol:
és Zsoló is azt mondta h jobb hogy már az elején kiderült az épitöröl hogy genyó, megelözött talán késöbbi fejfájásokat :?

Zuzi,
tesoverés :lol: :o

Rylie,
sztem ne paráztasd magad elöre ilyen drogrol szolo hirekkel! ez is csak a félelmet meg az aggódást növeli.
és sztem a bizalom nem kor-függvénye.

Szellöke,
testi fenyités témában egyezünk :wink:
nade Popperrel is egyetértek :lol:

KépKép
fibi

Arról mit mond Popper és RJ, ha vki a saját fejét veri???? (Nem, nem a P, hanem én.) Erős felindulásból.
Gyerekekre hatott, szóval lehet hogy ez lenne a megoldás? (Nekem csak kicsit fájt, utána nem volt lelkiismeret furdalásom, mint mikor P-t bevágom a szobájába, hogy ott jelenetezzen.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Még mindig köszi, nagyon aranyosak vagytok! :D :D :D

indulatból verés
ez mit jelent?mi kaptunk indulatból - a munkahelyi indulatból, ami rajtunk vezetődött le (illetve nyilvánvalóan kiváltottuk valamivel, de valszeg nem valami tetemes méretű bűnnel, hanem csak egy rossz időben-rossz helyen típusú megjelenéssel)
és Szellőke is megírta a tutit, a tesómnál olaj volt a tűzre meg le is pergett róla, rólam nagyon nem

én is csaptam rá már Ábel kezére, seggére illetve volt hogy indulatból bazi erősen megfogtam, de tökre sajnáltam és mindig le tudtam vezetni utána, hogy igazából az én lelki gondom, párkapcsolati, önértékelési stb problémám csattant egy nálam kisebben, gyengébben stb és látszik is, hogyha kiegyensúlyozottabb vagyok, akkor tudom kezelni Ábelt - ha nagyon nem, de meg tudom tenni, akkor meg kimegyek a szobából egy kis időre, hogy lehiggadjak - erre nagyon figyelek, hogy be tudjam azonosítani, melyik indulat, konfliktus, probléma kié, kinek és hogyan kell megoldani (theoretically nagyon megy)

lakásos hsz-eket is köszi :D

Kép

Kép

szrekuc

Votiv :) Gratula Lilinek az új fogakhoz és az első tölcsérhez! :D Waldorfozni voltatok? Hogy tetszett Istinek?

Móni :) Előadás: Budaörs, Lévai u. 34. Közösségi Ház I.em., szombat 9-10.30h. Egyébként szívesen átküldöm az anyagot (ha megkapom végre, ahogy ígérték...), de azért jó eljönni (pláne ha vkinek húsba vágó téma) mert lehet kérdezni :wink:

Ríd :) Szupi lehetett a szülinapi buli!! :D és a smarties-es torta is! :lol: Hogy tetszik P-nek a bicikli? Ea-val kapcsolatban írtam az előbb :wink:

Akata :) Óóóriási ez a mászóka!! Le a kalappal Apa előtt!!!! :D :D

Curse :) Parkolás :evil: És milyen volt a börze? Megérte kimenni, kaptatok jó cuccokat?

Zuzi :) Puszitdobáló Pannus :lol: Bazsó szövege se semmi :lol: Játszóteres tali szupi, melyikre gondoltál? Ea-jegyzetet persze hogy szívesen átdobom, ha megküldik végre!

Nuk :) Rékának is gratula az új foghoz!!

Szrek :) Lakás :evil: Nagyon boldog szülinapot!!!

Ancsi :) Hurrá-hurrá jó hírek! :D :D Drukkhegyek++++++

Fibi :) Bizalommal kapcsolatban igazad van, csak hát nem olyan könnyű ez... olyan kicsinek érzem még a nagyfiút is sok mindenhez :roll: Állva tologatás rulez!! És persze gratula hozzá Ábelnek meg a tapsoláshoz is!! :D :D

Rylie :) Szakdolis álom :mrgreen: tudom, hogy leadtad, csak én is nagyon kivi vagyok az eredményre! :wink: BULÁST Nektek!!! ++++ Genetikus jólneveltségen behaltam :lol: :lol: Azért ugye nem hiszed, hogy Bálint sose hisztizik, szófogadatlan meg hasonlók?? Nos, genetikusan jólnevelt fiam tegnap előadta az első nyilvános 1órás őrjöngő hisztijét, én meg tök tehetetlen voltam vele, semmi sem használt, végül leültem és megvártam amíg lenyugszik.. hát nem irigylem azokat a szülőket, akiket szemükfénye rendszeresen megajándékoz ezzel...

Zsan :) Nektek is gratula a foghoz!!! Ez hányadik?

Nagytesót verő kistesók :lol: nem semmi, kivi vagyok, nálunk mikor jön el ez az idő! Pont ma mesélte az egyik kismama a játszón, hogy a 2 éves kislánya pofozza a bátyókat és már monoklit is kaptak tőle.. :o

És a verés sztem is = tehetetlenség, szülő "bukása", lelkifuri és végső kétségbe esés, amikor már minden eszköz elfogyott és semmi sem használ... tányértörés jó 5let :lol: csak hát picurka közelében nem túl jó... Én múltkor a kedvenc maciját ragadtam meg és azon vezettem le azt a bizonyos feszkót :mrgreen: jó látványosan, hogy azért hasson a kölökre :lol:

Kép
Kép
denizsa

Móni :) Nem lehet, hogy azért "használt", mert P. úgy megdöbbent, mit csinál anya? Én már bőgtem el magam tehetetlenségemben, mire nagyfiam megölelgetetett és mondta, hogy "ne haragudj anya!", ez nagyon meghatott és okos fiam egyből rájött, hogy ezzel hat rám és sokszor beveti, hogy lekenyerezzen (ilyenkor egyből elillan minden mérgem és még én győzködöm, hogy persze hogy nem haragszom... hát nem hülye a gyerek, tökre az ujja köré tud csavarni :lol: )

Szrek :) Látszik a hsz-eden a pszichomókuslátogatás, olyan "szakszerű" :lol: de nagyon igazad van és tök jól csinálod, le a kalappal!!
denizsa

Zsancinak tegnapra NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D
Szreket pedig ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!! :D :D :D

Kép

Ríd,
Tök jó, h jól sikerült a szülinap buli :D smarties-os torta nem semmi :o

Zuzi,
Játszóteres tali jó lenne, most mi is tudnánk csatlakozni, de vacak időt mondanak a hét második felétől :roll:
Puszidobó és kopogó Pannusnak pedig gratula :D Nem értem miért gondolod későinek a puszidobást, de Adél is most kezdte el csinálni. Bazsi szövege nem semmi :lol:
Elgyepkázás meg :lol: :lol: :lol:

Tinu,
Nem semmi sétákat nyomtál le, főleg visszafelé a cuccokkal :o Egyébként kezdem én is úgy érezni, h börzézni csak úgy jó, ha nincsen ott párom se és Adél se. Egyszerűen idegesít párommal azzal, h látványos szenvedéssel a sarkamban lohol és közben mártír módjára cipeli Adélt, amikor a babakocsi is ott van :roll: Most annyira kiborított, h mondtam, menjenek ki a csajjal és sétáljanak. Na innentől kezdve volt jó vásárolni :) Én nagyon szeretek böngészni, olyan jó dolgokra lehet rálelni :D Még a Dorkás ruhafalvával is taliztam kint :) Szerintem a 19-i börzét kihagyjuk. Egyébként, ha tudtam volna, h 19-én is lesz, akkor biztos arra megyünk, mert most nem volt szerintem az igazi, alig találtam cuccokat. Szinte csak a szokásos kynga bodykat tudtam megvenni :roll:

Kata,
Nekem meg csak most esett, ahogy írták a többiek, h ott hátul bizony víz van :oops: :lol: Annyira a sziklakertre koncentráltam. Mondjuk én amilyen paraanyu vagyok biztos izgulnék a Duna miatt. Azért az is közrejátszik, h nem tudok úszni és félek a víztől :oops:

Ancsi,
Akkor nagyon drukkolok, h Adrika még 7.-e előtt meg akarjon születni!!!
Ilyen barnásvéres izé nekem akkor volt, mikor a nyákdugó elment több részletben. Szülés előtt két nappal :wink:

Rylie,
Én néha úgy örülnék neki, ha a csajom apás lenne :) Hiába van itthon apjuk mindig én utánam mászkál a csaj és mindig mindent tőlem akar. Szerintem is örülj, h egy picit apjukozik, főleg a tesóérkezése előtt, ahogy Zuzi is írta :wink:
Bulást Nektek!

Fibi,
Dömpert állva tologató Ábelnek hatalamas gratula! :D Meg persze a tapsoláshoz is :wink:

Zsanci,
Gratula az újabb foghoz!!! :D

Szrek,
Kéregetők :roll: Lakásos pasiknak meg :evil: :evil: De azért ne bánkódj sokat, annyi helyen építkeznek és lehet, h sokkal jobbat találtok majd :wink: Nagyon drukkolok Nektek!!!

Macs,
Szia :D

Szellőke,
Testi fenyítést szuperül összefoglaltad 8) :lol:

Deni,
Sajna most nem volt olyan nagy szám, de ami égető volt szerencsére meg tudtam venni. Legközelebb már csak az előnyárira fogok kimenni a nyári rucik végett.
Ujjakörécsavaró Bálintod nem semmi :D :lol:

Kép Kép
curse

Curse: én is vettem Kynga-s bodykat. :D

Kép
Kép
tinu

SZiasztok!
Pannus, Bencus, Ábel milyen ügyesek! :)
Enyim B ma azt m ondta, amikor kutyaugatást hallott az utcáról,h "VAUTYA". ÉS nem véletlen volt, mert többször is mondta! :lol: ÉS a játszótéren ült a homokban, és egy édes 9 hónapos kiskrapekkal játszottak, bizergálták a homokot, B adott a babának egy kis lapátot, aki egy marék homokkal köszönte meg, eszméletlen édesek voltak együtt. :lol:

Rylie, P amkor már eléggé terhes voltam Bvel, akkor lett nagyon apás, ez vszn kortünet is, meg zavarta, hogy "béna" vagyok, meg "megváltoztam". Rendszeresen az apjával akart elaludni, már egész kis esti rituáléjuk volt kettesben. De ennek rögvest vége szakadt, amint B megszületett, és azóta sem tért vissza, MINDIG velem akar elaludni este. (Le is szokta szögezni: "Apával fürdök, Anyával alszom el!" A mesét azért néha átengedi az apjának.) És érdekes ez a tesóféltékeység, hullámokban erősödik meg csitul, de azért nagyon szereti a kistesóját. Ha sokat vagyunk 3masban, és kevés idő jut csak rá, akkor erősödik mindig.

Testi fenyítés: szerintem nagyon nem jó... Szellőke, sztem is nagyon jól leírtad. Egyszr csaptam (inkább legyintettem) P kezére, és tök agreszív lett tőle. Szóval, sztem igaz, h az agresszió agressziót szül, ha nem is mindig azonnal, de hosszú távon biztos. P azért elég szófogadó, meg nem szokott nagyon extra rosszaságokat csinálni, csak akaratos kissé. De rég óta meg tudjuk beszélni a dolgokat, nem az abszolut liberális módon, hanem szabályokat állítunk föl a fontos területeken (=veszélyes helyzetekre, pl. amit már írtam,h ha elszalad, és nem jön vissza, akkor csak kézenfogva/tesófölállón jöhet tovább). Ezeket elég rendesen betartja, de azért kell rájuk figyelmeztetni. Cserébe én is be szoktam tartani a megbeszéléseket, és ez neki nagyon fontos. Veréssel tutira dacot váltanék ki belőle, meg elrontanám ezt a "megbeszélős"szokásunkat, azaz a bizalom törne szét benne.

Zsan, boldog névnapot tegnapra!! (Bocs, pedig még meg is jegyeztem,h P szülinapján van :oops: ) :)

Szrek, téged pedig Isten éltessen a szülinapodon!!!!! :)
rídonli#

Sziasztok lányok!

Szrek! Boldog szülinapot!

Zsan! Neked meg boldog névnapot, ha tegnap volt!

Akata! Nagyon szupi kertetek van és ügyi férjed!

Zuzi! Szerintem Pannus egyáltalán nincs elkésve a puszidobálással, sőt. Igenis nagyon ügyes :) És harcias :) Már én is várom a pillanatot, mikor Bajni először visszavág.

Halljátok, annyira durván viselkedik Gréti Bajnival, hogy egyszerűen nem is ismerek rá. Az az alap, hog mindig az a játék kell neki, ami Bajninál van, de azt tuti mindig úgy veszi el. hogy vagy kirántja a kezéből, vagy közben még lök is rajta egyet.
Ha véletlenül szépen játszanak, akkor is legváratlanabb pillanatokban fejbe veri valamivel, vagy a kezére csap. És ha nem látom, akkor kijön és bejelneti, hogy "megbántotta" a bajnit. Ma úgy ellökte, hogy akkorát szólt Bajni feje a kövön, hogy biztos voltam benne, hpgy vértócsát találok a feje alatt.
És természetesen semmi fegyelmezés nem használ, pedig már mindent kipróbáltam és ígérget fűt-fát, de 5 perc után elfelejti.
Ugyanakkor tudom, hogy imádja a tesóját, mert tud nagyon édes is lenni vele, és simogatja, meg ölelgeti meg puszilgatja és úgy becézgeti, ahog ymi szoktuk.

Valamelyik nap pont panaszkodtam Petinek, hogy hogy kikészítettek a kölykök és úgy csináltam, mintha sírnék. erre Gréti odajött, hogy "Jaja /így tudta kicsinek kimondani az anyát és azóta is így hív/, gyere a vállamra" Odahúzta a fejem a vállára, simogatta, és azt mondja: "Ne sírjál, te már nagy Jaja vagy!" :)

KépKép
KépKép
lindicita

Szia Lindi,
ha ez vígasztal, nálunk hasonló a helyzet... egyik pillanatban imádják egymást, a következőben koppanás a kövön...és én is folyamatosan magyarázom Pnek, h ne bántsa a húgát, de rendre elfelejti, aztán közli,h "bocsánat" és annyi.
Sztem nagyon frusztrálja Pt, hogy B elvesz/belerondít a játékába, hiszen nem tud még úgy játszani, mint egy 4 éves, és ez az egésznek a forrása. Elég sok időt rabol el tőlem az ilyen harcok megakadályozása. De talán nem lesz olyan sokára, hogy megnőnek kicsit (főleg B) és tudnak majd együtt és/vagy egymás mellett játszani.
Vígasztaló Gréti :lol: :lol: :lol:
rídonli#

Nuk! Nem is beszéltünk azóta, de jó volt veletek találkozni, Réka annyira okos kiscsaj, azóta én is tanítom Bajninak, hogy hol van az okos fejecskéje, de csak röhög rám :?

Szrek! Lakással kapcsolatban, én mindig úyg szoktam az ilyen dolgokhoz hozzáállni, hogy ha nem jött össze, akkor az nem a tiétek volt valami miatt. Mi minden nagyobb döntés előtt kivárunk, valami feltételhez kötjük, és ha bejön, akkor oké, ha nem, akkor majd jön a következő. Persze tudom, hogy car érzés, de lehet egy hónap múlva hálálkodsz, hogy így alakult, mert megtaláljátok A LAKÁST.

Ríd! Nagylánykádnak boldog szülinapot így utólag is :)

Zuzi! A Tétényis Budafitness-ben van gyermekmegőrzés, hétköznap 9-12-ig és 15-16 óráig.

Votiv! Hát, Isti nem kímél téged :?

Egyébként kölkeim kollektíve taknyosak, Bajnim tegnap lázas is volt, köhög is és ő id fogat növeszt, ráadásul kettesével. 2 hete kibújt a jobb alsó szemfog és örlő együtt, múlt héten meg a bal alsó szemfog és örlő.
Szombaton tök jó napom volt, Peti lelépett a gyerekekkel korán reggel anyósomékhoz, ahol olyanjól érezték magukat, hogy délután is ott aludtak. Én itthon fordítottam, aztán besokalltam és lemetem tornázni, kapásból 2 órát végiscsináltam levezetésképp. Mikor hazajöttek, Bajni rám se nézett, egész nap nem cicizett, azt hittem meglát és letép rólam a ruhát, ugyanis újabban ezt csinálja, és napközben is egyre gyakrabban, nemhogy leszokna a szopiról, de egyre intezívebben és akaratosabban követeli. Na, mondtam is Petinek, hogy vasárnap is vigye el őket valahova, és hátha bajni el is felejtené a nappali cicizést, erre nem tiszta takony lett,és hát így nncs szívem megvonni tőle a tejcit.
Majd újra próbálkozunk csütörtöktől, akkor úgyis le kell mennem Szolnokra tolmácsolni és most úgy oldjuk meg, hogy egyedül megyek és a gyerekeket itthon hagyom sógor bébiszitterre. És valószínűleg pénteken is mennem kell. Aztán szombaton majd Petire megint rásózom, és hátha 3 nap elég lesz a leszokáshoz. :wink:

KépKép
KépKép
lindicita

Deni, voltunk játszócsoportban, és nagyon klassz volt, újfent :) Istike gyúrt tésztát, sütött kenyeret és aztán megette :) és sokat énekeltünk, mondókáztunk, szép volt :) nagyon szeretünk odajárni :)

Neet, amikor már 2 gyereken kell 2 félszemet tartani, úgy, hogy kb 1 éve nem aludtál át egy éjszakát sem, akkor mondhatni már nem tökéletesek az ember reflexei. De nem akarok szabadkozni, sem panaszkodni. Egyszerűen az van, hogy Isti csintalanságai advanced level-re léptek. Most már nem a megint kipakolja a konyhaszekrényt, basszus, meg a kinyomja az új tubus fogkrémet vaze és letörögetni a virágaimról a hajtásokat aúúú és vödörrel meri ki a vizet a kádból típusú disznóságok mennek, hanem kicsit veszélyesebbek. És legtöbbször akkor van gáz, ha másik felnőtt is van a közelben, mert akkor én azt hiszem, hogy az illető is figyel, de persze tévedek... (kivéve a dédit, mert ő nálam is sokkal jobban figyel mindig és zseniálisak a reflexei meg a lélekjelenléte)

Szellőke, nálunk a kulcs is veszélyes üzem, mert Istók bárhová képes bárkit ki- és bezárni, és akkor itt max betörni lehet az ajtót. megcsinálta már, hogy a tévéző apjára és magára zárta a hálószobát, aztán eldugta a kulcsot, amit az apja 1 óráig keresett az egy szobában... (a vasalnivalós kosárban volt, egy kispárnahuzatban) De ha egyedül lett volna bent a szobában, akkor tuti rá kell törni az ajtót, mert az nem ment volna neki, hogy megkeresse a kulcsot és kiengedje magát. A teraszajtó is azért veszélyes, mert ha csak egy picit is elfordítja a kilincset, már nem tudom kivülről kinyitni, vele pedig nem tudom megértetni, hogy pont vízszintesbe állítsa vissza...

Szrek, innen is Isten éltessen :D cuppcupp
Kép

Ancsi, drukkkkhegyek :D

votiv 8)
votiv

még du beugrottam cöpit.
Akata! hihihihi :lol: azt nem tudom, hogy hívott fel, hisz fél szemem mindig rajta. de sztem mikor mosogattam pár tálkát akkor lehetett. néha elkéri a telómat, s csak nyomkodja a gombokat, én meg engedem. s milyen aranyos vagy hogy visszahívtad :lol: ! s egyébként mostanság sokx eszembe jutottatok, s csajom biztos gondolta, hogy szóra váltja a gondolatom 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Mindenkinek nagyon köszi a köszöntést, édesek vagytok!!! :D :D :D

Ancsi, Adri,
hajrá! :D

Lindi,
drukk, hogy Bajni leszokjon ;) nekem mindig félelmetes a tempó, amit diktálsz, meló meg torna meg a két gyerek :shock: ügyes vagy :D

Vot,
ez a waldorf így annyira jól hangzik :D és hát nem könnyű Istivel
apájának meg szerintem nyugodtan mondd meg szájbarágósan, hogy drága, erre meg erre különösen figyelj vagy zárja be a szobákat és csak egy helyen legyen a két gyerekkel ilyesmi ;) jók vagyunk a sok okos tanáccsal, mi? ;) :D egyébként szerintem szuperül csinálod Istivel, türelem meg foglalkozás meg minden, tényleg, Liliróza meg egy ajándék ;) :D

Deni,
ugye? legalább nem maradt nyom nélkül a pszicholátogatás :mrgreen: :lol: egyébként rengeteg tanulnivalóm van még - én sok mindent nem hoztam otthonról, ami pedig jó, ha van ;)
és lassan kiképzem magam én is vmi terapnak és BRUTÁLIS összegeket fogok kaszálni vele :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Lányok,
köszönöm a köszöntést! :lol:

Lindi, Rid,
nem akarlak illúziókba ringatni...vagymi.
lényeg: ha nagyobbak lesznek, már nem rondit bele mindenbe a kicsi (vagy mégis? mintha ezt látnám nap, mint nap, h Igi imádja cukkolni B-t, mert pusztán ezzel tud egy kis odafigyelést kicsikarni).
Szóval, most a legnagyobb hisztifaktor az "ez az enyém, én játszok vele!" játék. De ha két TELJESEN EGYFORMA játék lenne, akkor is veszekednének rajta...pont mint anno tesómék. Már úgy untuk, végre leszoktak erről, erre most a mi gyerekeink csinálják....
világvége, higgyétek el. Agyhalál!!!!!!!!!!!!!
és ilyenkor is koppannak a buksik, igaz most mindkettő veri egymást, hát nem vagyok boldogabb...
Igi meg Meme pedig azt csinálják, amit a tieitek...
:roll: :lol: :wink:
NE AKARJATOK SOK GYEREKET!!!!!! (átvágás az egész!!!!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jóreg!
Zsan :mrgreen: :? :(
Emlékszem,mi is 3ma vagyunk tesók...
ÉS P baromi irígy, lehet, hogy abból fakad, hogy kb 3 évig nem kellett senkivel semmin osztoznia, de ha B csak ráNÉZ a játékára, már visít, h "azazenyéééém!". (Állítólag én is eléggé ilyen voltam :oops: , és én is 1.gyerek vagyok, 3,5 évesen lett tesóm. De azért ez biztos egyéniség kérdése is.)
Gondoljátok, hogy kis korkülönbségnél jobb a helyzet vmivel? Pl, mert közel azonosak az erőviszonyok. (Bár úgy tűnik, a kisebbek a nagytesó mellett ravaszak és élelmesekké válnak, igazi kis túlélők lesznek. :lol: )
rídonli#

Kép
Zsan,
boldog névnapot!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci!

"gyereket verni csak indulatból szabad"---> tudod ez mit jelent? hogy a figura számára még megengedhető, hogy az embernek eldurran az agya, és ad egy seggest a gyereknek, de a nem indulatból, tehát előre megfontolt verést elutasítja. én ezt nagyon aláírom. apám általában verési tervekkel élt, ha ennyi vagy annyi hármasom lesz, ilyen meg olyan verést kapok, ha ekkor vagy akkor érek haza, ennyi és annyi ütést, stb. ez az igazán alávalóság, nem mikor eldurran az ember agya és kinyílik a pofonos láda. a legutálatosabb meg a lelki sanyargatás, minden verésnél rosszabb.

de aláírom, hogy a verés az ember tehetetlensége, saját kudarca. úgyhogy igyekszem nem ütlegelni a gyerekemet :)

Deni,
olyan vagy, mint férjem. múltkor beboxolt Lencse cicájának a képébe. Lencsét baromira nem hatotta meg, de nekem tök szarul esett, hogy valójában egy ártatlan kapott Lencse miatt, még ha az csak egy plüss szar is.

Szrek,
Isten éltessen sokáig!

Votiv,
Isti nagyon találékony gyerek, pont mint Lencse. múltkor már leírtam a kizárós sztorinkat, csak ő már jobban kezeli a kulcsokat, mint Istók. viszont mi a szoba és egyéb ajtókból kivettük az összes kulcsot, azok után, hogy egyszer magára kulcsolta a WC-t. férjem valami "álkulccsal" (=másik ajtó kulcsával) nyitotta ki a zárat, de addig is elég ideges voltam, nem is amiatt, hogy mi lesz vele ott benn, mert titkon még örültem is, hogy most legalább megtudja... :D, hanem, hogy a vadi új ajtót széjjel kell rúgni.

ancsipancsi

Zsanci,
boldog Zsána napot :)

Lindi,
emlékszem, hogy mi is így voltunk a tesómmal, még egész nagy ovis korunkban is. főleg én gyepáltam, de nem tudom miért. biztos a féltékenységemet akartam levezetni. aztán utána 180 fokos fordulatot vett az ügy. én abba hagytam a verését, ő viszont folyton azt hazudta, hogy vertem, meg sikítozott, s zsarolt, ha ez vagy az nem lesz, akkor sikít és engem fenyíthetnek szüleim. innentől kezdve egész középsuliig ebben a "terrorban" volt részem.
ancsipancsi

Zsan :) Boldogot Neked utólag is!!! És most jóóól megnyugtattál a több gyerekkel kapcsolatban :mrgreen: :lol:

Lindi :) Gyerkőknek bulást+++++++ Enyimek is taknyolnak kicsit, de szerencsére az orrfolyáson kívül más nincs :) És én is leveszem a kalapom előtted, hogy ennyi mindent bevállalsz! :D Ezekszerint Bajnit már le szeretnéd szoktatni a szopiról?

Curse :) Még jó, hogy a legfontosabbakat megkaptad! :wink: legalább lesz miért menni a köv. börzére :wink: :lol:

Votiv :) Király, hogy így bejött ez a waldorfos hely!! :D Isti eszméletlen, hogy miket talál ki, ezekre tényleg nem lehet felkészülni, csak tapasztalati alapon...

Szrek :) Hajrá-hajrá kiképzés!! :lol:

Ancsi :) Hát igen, a legjobb az lenne, ha az ember soha semmit (még egy plüss vacakot se) csapna le, és ez a cél! csak hát senki se tökéletes... és akkor már inkább a plüss... A legjobb az, ha sikerül egy "zen állapotba" esni, ahol semmi nem tud kizökkenteni a nyugalmamból, csak néha nem találom a kulcsot :oops: :roll:
És el ne feledjem, hogy drukkhegyek!!

Ha már tesógyepa: tegnap este Bálint megharapta Bence kezét, mert hozzányúlt a dominójához :roll: :roll: néha nem ismerek rá az én szelíd nagyfiamra...

Na megyek, ovinézőbe indulunk 8)

Kép
Kép
denizsa

Zsan,
Boldog boldog névnapot!!

Barbi :) :) :)

Ancsi,
én is püföltem a tesómat, de már nem haragszik :D ő viszont nem mert volna engem bemártani! ha a visításra berohant anya, mindig azt mondta elesett, különben újfent dádádádá :mrgreen:
szerintem ez nem mar be mélyen a gyerekeknek, ellenkező esetben nem röhögnénk rajta mint a fakutya, manapság is. És tényleg baromi jó tesók voltunk mindig, még akkor régen is.
Viszont arra egyesével emlékszem amikor a szüleimtől kaptam és azon nem röhögök ma sem :?

Kép
akata

Kata,
köztünk 7,5 év van a tesómmal, köztetek mennyi? azt még jobban utáltam, ha a tesóm vert meg - baromira fel volt háborodva mondjuk, ha visszakapta (bár nagyobb volt ergo mindig lenyomott). de attól még nem nevetgélek ezen felnőttként sem, mert túl nagy a korkülönség és valahol felháborítónak tartottam, hogy milyen alapon pofoz meg engem a testvérem
Úgyhogy a tesóverés nagyban függ a korkülönbségtől, habitustól és attól, hogy valaki első vagy második gyerek (meg persze a sok gyerek is más). Mi ezekről a dolgokról sose beszélünk a tesómmal, én úgy érzem, inkább tartozik bocsánatkéréssel, semmint nevetgéljünk rajta (de mondjunk nálunk nagyon feszkó volt a családi légkör is).

Kép

Kép

szrekuc

Zsána!
NAgyon boldog névnapot!!! :D :D :D

Ancsi!
drukk, hogy szüljél már! :wink:

GYerekverés nagyon csúnya dolog :cry: Mindazonáltal nem tartom túl jó dolognak, hogy mai menő-benő pszichomókusok gondolatait szent írásnak vagyük. Én nagyra értékelem őket, szeretem az írásaikat, úgy vélem, sok igazság van bennük, de egy dolog hiányzik belőlük, ők mégiscsak pasik 8) A legfontosabb "hiányuk" az anyai ösztön, amit nem kellene annyira eltemetni magunkban. Utólag visszagondolva minden dolog, amire büszke vagyok a gyereknevelésben, az ösztönösen jött. Ugyanakkor annyi-de-annyi hibát követtem el azért, mert nem mertem "meghallgatni" az ösztöneimet, hanem azt mérlegeltem, hogy mit mond erre pp, rj, vt, stb :roll:
Azóta gondolom ezt, amióta egyszer sírtam anyunak, hogy nem bírok B-vel, hülyére vesz, stb, és ő mondta, hogy csapjak a kezére, mert meg kell tanulnia, hogy ezt nem szabad. És akkor elkezdtem neki mondani, hogy azt nem lehet, meg hogy milyen lelkifurim van, mert múltkor rácsaptam, mert pp, rj, vt szerint is ez bűn. Utólag olyan hülyén éreztem magam! Kit érdekel, hogy ők mit gondolnak??? Szerinem nem szabad és kész!
Bennem ezeket a gondolatokat indította el a "gyerekverős téma". Mert úgy gondolom, sokkal többet ártok a gyerekemnek azzal, ha mások által felállított mérce szerint próbálok élni, mintha csinálom legjobb tudomásom és szándékom szerint, de elpattan néha a cérna. (arról nem is beszélve, hogy nem is olyan régen még Mr. Spock szavait itta a kismamák zöme, aztán most meg...)
Amúgy B sokkal jobban megretten, ha török-zúzok. Na, én akkor nagyon szégyenlem magam :cry: És ő nem vigasztalós, múltkor sírtam, és akkor kérdezi, hogy miért sírok? Mondom, rossz kedvem van. Erre ő: akkor hagyd abba, mert nagyon mérges leszek! :cry: :lol: :cry: VAlószínűleg akkor mondtam ezt neki, amikor épp szokásos hisztijét adta elő.

Tesóverés: ez nem szeret-nem szeret kérdés. Én látom a gyerekeimen, hogy imádják egymást! B hazajön a böliből, és rohan PAnnus felé, megöleli, puszit ad neki, és kiabálja: "szia PAnnus, megjöttem a bölcsiből! " pár perc múlva meg már "nevelik" egymást. ÉS arra jöttem rá, hogy ez nekünk, szülőknek rossz csak, nekik tök jó. ANnak idején mi sem értettük, hogy anyánk miért van úgy kiakadva, meg miért jön mindig a "szeressétek egymást, mert csak egymásra számíthattok dumával". Hát nem egyértelmű, hogy szeretjük egymást?
zuzmo1

Sziasztok!

Megint nem sok időm van, de holnap nem jövök dolgozni! Hurrá!! és akkor majd olvasgatok! :)

Most csak azt írom, bocsi tényleg, ami hirtelen eszembe jut, de csak nagyjából olvastam bele a témákba.

Votiv

Nem írigyellek Isti miatt, ugye Bendivel eléggé hasonlítanak rosszalkodásban, úgyhogy nálunk csak egy megoldás van az ilyen esetek elkerülésére, hogy semmi nincs Bendi magasságban, ami veszélyes, pl. asztali lámpa kizárt nálunk, asztalon, komódon vagy semmi vagy csak Bendi kompatibilis tárgyak vannak... minden el van zárva vagy magasra téve, igaz, hogy most már sokszor odatolja a széket ha meg akar valamit szerezni, de azt meghalljuk, hogy tolja a széket és tudunk lépni, mert hát ugye még úgy is, hogy csak a Bendi van, nem tudunk mindig 100% rá figyelni, mert ha mondjuk a wc-n vagyok stb. De még így is vannak események, pl. múltkor hiába mondtam, hogy ne ülj az ágy szélére, mire kimondtam már háttal esett is lefelé, szerencsére nem lett baja, de én infarktust kaptam majdnem... meg még sorolhatnám, miket bír elkövetni, én már az ilyenekre, mint kiönt ezt azt, meg kiszór stb. már meg sem rezdülök...

És hát ezért nem kap biciklit sem, mert a kismotor után se bírok már szaladni, olyan gyorsan megy, főleg lejtőn lefelé nem még bicikli... :roll:

Másik, voltunk ovinézőben. Háááááááááát ki vagyok, mert nagyon ajánlották neki a logopédiai ovit, ahol meg is vizsgálták és mondták, hogy hát igen nem beszél és nagyon kezdetleges állapotban van és kellene neki mindenképpen a fejlesztés. És ebben az oviban Zölderdő óvóda, itt mindennap foglalkoznának vele, meg van mozgásterápia meg ilyen-olyan terápia meg minden, hogy ez nagyon jó lenne neki. De 70 ezer egy hónap és ha a XII. kerületben laknánk, akkor is 30 ezer, és most nem tudom mit tegyek, mert azt is lehetne, hogy egy sima oviba adom, de akkor is jó lenne a fejlesztés, viszont akkor külön vinnem kéne ide-oda és az is sok pénz meg macera, itt meg ovin belül meg lenne oldva...úgyhogy kicsit el vagyok keseredve, mert annyira bíztam benne, hogy majd magától elkezd beszélni és nem kell semmi külön segítség, de úgy látszik kell, mert már 3 éves és szótagokon kívül semmit nem mondt, bár próbálkozik meg minden, de ez a logopédus szerint eddig nagyon kevés. És már egy éve jár közösségbe és mégse indult el a beszéde magától.... :( Úgyhogy valahogy vagy gyorsan XII. kerületi lakosnak kéne lennünk vagy nem tudom...70 ezer túl sok nekünk, minden hónapban...

na mennem kell, de holnap jövök

ruz
ruzicsky

Illetve bocskérés után már lehet nevetgélni, de nálunk ez a soha fel nem merülő, talán tabu kategória

Kép

Kép

szrekuc

Ruz,
ez az ovi sztem nagyon jónak tűnik. egybként nem elég, ha csak Bendi van bejelentve 12. kerületbe?
mondjuk sajnos nem tudok segiteni, de esetleg utána kérdezek, háááátha....(mi 11. kerületben lakunk)
és akkor mindennap onnan vinnéd ide Bendit?
az sem egyszerű.
de biztos találsz vkit, aki "papiron" befogad titeket, és akkor "csak" 30. Mert nagyon nem mindegy, h 30 v. 70!
drukkolok!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie!
B sem volt annyi idősen kézenfogva sétálós. MOst viszont egyre inkább! :wink: Ez is kor függvénye. MInt ahogy Pannus is egyedül akar mindent, pl lépcsőzni :twisted: :lol:
ÉS én tuti babakocsiba tenném KAmillát :oops: , VAgy esetleg megveném a későbbiekre a tesófellépőt, és elkezdeném használni, legalább hozzászokik.

Deni!
Köszi :oops: Játszóteres tali: hát, amilyen a maii idő, gondolom abból se lesz semmi. De esetleg holnap délelőtt, ha mégis szép idő lesz, nálatoka játszótéren??? Pontos címet Te tudszu, írd le, és akkor mindenki jöhet, akinek kedve van. HA jól tudom, Herend utca??? Szuper az a játszó!

Curse!
Hova jártok börzézni???

És azért gondoltam, hogy esetleg PAnnus későn csinálja a puszidobást, mert azt vettem észre, hogy ő mindent magától csinál. Illetve, hogy én már csak azt veszem észre, hogy csinálja. Nem tanítgatom úgy, mint B-t. Egyszer csak megkérdezem tőle, hogy hova húzzuk a cipőt, és mutat a lábára. És akkor rájövök, hogy totál tisztában van a testrészekkel, még az apróbbakkal is, mint fül, haj, orr, szem, tudja, hol vannak a fogai, stb. Én meg csak kullogok utána :oops: . Viszont az is igaz, hogy sokkal többet dumálok hozzá, mindent kommentálok, B-nél idő volt, mire áttértem a narrátor szerepre :lol:
zuzmo1

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Megértek mindenkit, aki "panaszkodik" a gyerekére... Réka reggel óta nem evett semmit szinte, amit bekap, azt az arcomba prüszköli és röhög. Még jó, hogy itthon van Zoli (kezdem gyanítani, hogy azért csinálja, hogy elkotródjak imádott apja mellől :lol:ha ketten vagyunk, ilyen sosincs... ), mert már nagyon kivoltam. Zoli meg csak kérdezi, hogy miért kiabálok a gyerekkel 8) :lol: :lol: Úgyhogy most kivonultam, legszívesebben elmennék egy wellness hétvégére :roll: :roll: :oops: :oops:

Mindenkinek bodog névnapot és 18.-at :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: , főleg Szreknek és Zsancinak, bár lehet, hogy már írtam, de lusta agyok visszanézni. De inkább 2x, mint 1xsem :wink: :wink: :wink:

Ruz:
Ovi :shock: :shock: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: de egyben :D :D Vannak 12.ker ismerőseim, ha nagyon nem akad más...

nukada

Ancsi,
még mindig semmi? :lol: Gondolom ma még nem kérdezték ezren :lol: 8)
Egyébként meg tökre ráérsz 7-én is szülni,nem?Ne parázz,biztos nekiindul majd Adrika, amint felkészült.

Votív,
hát nem is kulcsos beázrásra gondoltam én sem: nálunk is csak a mi szemmagasságunkban elhelyezett "kallantyú" lett a megoldás.
És hasonlóan élünk Ruz-ékhoz a tárgyak hozzáférhetőségét illetően :wink:

Ruz,
tényleg próbáljatok valakihez bejentkezni a XII.-ker-ben!!

JAaaaaa és nagggyon jól kitaláltam magamnak,h hogyan kell "vigyázni" arra,h ne robbanjak fel és ne szálljon el az agyam,amikor alkalom lenne rá: elképzelem,h van valaki nálunk, aki előtt nem akarok beégni, és ez tökre bevált, totál nyugisan kezelem a legnehezebb szitukat is :wink:

Kép
Kép
szelloke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?