Sziasztok!
Szerencsére úgy néz ki szemölcs, nagyon gyanakvó vagyok a gyerekkel kapcsolatban.
1. Megkérdeztem anno amikor megjelent az első, a dokinénit. Ő rögtön ezt mondta.
2.Aztán a szomszéd gyerekorvost, amikor lett még kettő. Ő is. Ő mondta, hogy fertőző.
3. Aztán a védőnőt. Ő is.
4. Aztán egy másik védőnőt. Ő is
Lehet, hogy rászánom magam a bőrgyógyószra.
Kajailag nekem még mindig a citrom a sláger, bár a fogaim szerintem már fele olyan vékonyak
de úúúgy kívánom, ha esténként nem ehetek meg min 3-at, elvonási tüneteim vannak. Viszont valaki mondta, hogy ez jó fogyókúrának. Hááát nem akartam igazán fogyózni, de azért....
Voltam imádott Dokimnál
ÚÚÚgy felderült a képe amikor meglátott. Jól van jól van, nem utál akkor a hülyeségeim miatt mégse....
Volt egy jó beszólása: - Ön már olyan tájékozott, úgy sem tudok újat mondani...csak nem babanetezik??
NAgyon beégtem, jövök ki az öltözőből (a szám be nem áll szokás szerint), és magyarázok, hogy az egyik anyuka mondta, nem is látszom 5 hónaposnak, csak 2-3-nak. Közben megyek a székhez, és mutatom a hasam. - Ugye nem is kicsi?? Erre:-nem ,nem, de a bugyit azért levehetné..........
Csak egyetlen egy dolgot felejtettem el megkérdezni: Meddig "ér" most a méhem? Mert reggel feküdtem, és a köldököm felett egy jó lúdtojásnyi hosszúkás kemény valamit tapintottam, ami tuti nem volt ott előtte. El is tűnt....Csak nem az Anna volt? De mit keresett ott? És más kidugta valamijét? Elvileg a köldököm magasságában kéne érnie a méhemnek...Ja meg még egyet, meddig fekhetek háton? Elöl van a méhlepény, nem "nyomja - e agyon" a picit?
No, lányok, tudtok valami infót? Esteleg Vojőr?
Izgat a kérdés de jövő hónapig tuti elfelejtem....
JA, meg mondtam neki, hogy ok hogy 150%-ra mondták az Annát, de azért én megvárom, amíg Ő mondja
Akkor veszek csak rózsaszín cuccokat. Bár aznap, amikor megtudtam, vettem az Almássy téri börzén egy tündér rózsaszín selyemszallagos halványrózsaszín rucit. DE EGYET! Bár kimennék a börzére, de nem tudom, meg bírom e állni, hogy két kg rózsaszín ruhával jöjjelk haza. Olyan butaság, hogy hónap végén van....kinek van pénze akkor? Nekünk nincs
Igazán egy motoros (elektromos) "hinta" kéne. Amire rá lehet akasztani a babahordozót. Petit az ajtófélfán hintáztattun vagy fél évig. Elég fárasztó volt....
NA psuza:
Kata