Hali,
A gyomoregesem meg nem olyan rossz (kopp-kopp), azt viszont nem tudom, mely etelek okozzak, mert altalaban olyankor jon, amikor mar egy ideje nem ettem, bar ehes sem vagyok meg. Koszi a tippeket.
Most mar ertem, mi is ez a szules utani nagy ismeretlen dolog, amire nem keszitik fel az embert. Na de en nem aggodom, ugy latom, titeket + Az Elso Napokat olvasva, en felkeszult leszek
. Na meg optimista vagyok, tenyleg ugy kepzelem, remelem, ahogy Geri te is irtad, ha a babara koncentralok, a tobbi eltorpul.
Eva16, tehat mar a 32-ben jarsz - de igazad van, azert meg igy is osszefuthatunk (bar eddig nem a gyakori korhazlatogatasrol voltam hires). Majd meglatjuk, mit "ir elo" az uj SOTEs dokim.
Kata, az uj lakas szerintem tok jo, csak annyi a fontos, hogy nehogy pont a szules utani elso napokban szakadjon rad a berendezkedes minden gondja.
Lara, en is sajnalnam, ha te lennel az utolso ervenyes tag ebben a topicban, bar persze a korabbi resztvevok is visszaneznek. En ezert ereztem volna esszerubbnek a Friss Mamak megnyitasa helyett ezt a topicot tovabb eltetni, mert ugye Kata annakidejen ugyanazon cellal nyitotta. Csak sajnos a cime, helye miatt az uj erdeklodok valoszinuleg ugy hiszik, ez csak a szuletes elotti napokrol szol? Szoval en is sajnalnam, ha kihalna, mert tok jo.
Sziasztok,
Cili2