Na csajok most írom az 1000-dik hozzászólásomat
csucsu:szerintem ha halvány csík van akkor az már valami.Az jó jel ha piri nincs,ne is legyen legalább 9 hónapig.
Az a lényeg hogy hanyadik dpo-n jársz.ma van a 14.?
azért én holnap reggel még csinálnék egy tesztet ha nem jönne piri.
Hát csajok én is eléggé fel vagyok háborodva a nyugdíjasokra.
nem tudom miért nyalja az állam a nyugdíjasok seggét állandóan?
Most nem azért de ismerek egy két nyugdíjast akinek 100e körül van a nyugdíja.+13.havi nyugdíj+ilyen olyan juttatások.
és arról nem beszélve hogy én már nem is számítok arra hogy nyugdíjas leszek egyszer.mert a 60-65 évet nem biztos hogy elérem+a mai fiatalok csak tanulnak és nem lesz aki dolgozzon=nem lesz nyudíjunk sem.persze addigra eltörlik majd az ingyenes utazást is.
A gyes pedig tényleg nem elég semmire,esetleg pelenkára.
szóval egy szó mint száz elkeserítő a helyzet.Az állam nem támogatja a családokat és nem teszi könnyebbé a helyzetünket sem.legalább is a miénket nem akik tisztességesen dolgoznak és utána szeretnének gyereket.
Azokét viszont igen akik csak segélyeken élnek és szülik az állam nyakára a gyereket mert nem tudják eltartani.(kisebbségek)
Mert a TV is tele van velük és még sajnálni kell őket.Mert nekik vannak jogaik.Én el is venném tőlük az összes jogot.
Egy felmérés szerint egy dolgozó emberre jut 3 roma gyerek.Magyarul én 3 roma gyereket tartok el az adómból.
Sajnos ez magyarország.........