Új privát üzeneted érkezett!

Éééééééééééééés igeeeeeeeeeeeen! LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!
(majdnem az írtam laptetű) :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Tücsi, jaj, dehogy!

Hajni, laptetűűűű :lol: ez jó!
Vendég

Juhj, bocsika:

Rejó: Bódógságos Johannát!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni!
Egyáltalán nem untatsz a hőtérképpel!Egyre szebb!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dehogynem veszünk ilyenkor mindent tünetnek, ez ilyen.Próbálunk fogódzót találni, amiből már sejthetnénk, hogy van valaki... :wink:
És én emlékszem Monee, hogy ezzel te is pontosan ugyanígy voltál! :wink: Mindenki így van ezzel, és bizonygatjuk, hogy erősek leszünk, ha mégsem sikerült, de azért mégiscsak eltörik a mécses olykor-olykor.Így van ez jól!

Kép
Kép
zazzy

Charlott!
Nem voltál rosszul amikor megittad a cukros löttyöt?
Mert egyszer nekem 9 egész valamennyi lett a 120p-es cukrom és akkor annyira rosszul voltam, hogy hánytam is. T. doki mondta, hogy ettôl is lehet. Persze újra megnéztük és akkor már nem volt magas a cukrom.

Hajni!
Reménykeltô nagyon a hôgörbéd!
Szerintem bizzál és lesz ami lesz.

Lona
lona1

Hajni!

Csendben ...drukkolok :wink: Tetszik a görbéd!

Gina
Vendég

Majd el felejtettem!

Kedden voltam ugye uh-on ahol szerencsére nem láttak semmilyen endot amit a Kaáliban emlegettek. Volt viszont jobb oldalon egy 20mm-es bal oldalon egy 12mm-es tüszô. Visszahívtak péntek estére, az endo miatt, több szem többet lát felkiálltással. Szerencsére most sem láttak semmi elváltozást. 35! percen keresztül uh-oztak. Mindent többször lemértek. Még három dimenzióba is átrakták a képet (nagyon érdekes volt, engem a kozmoszra emlékeztetett). A lényeg: a jobb oldalon már nem volt semmi, a balon viszont 18mm-es lett a tüszô.
Nem szedek semmit a meten kív?l! És lehet, hogy két peteéréssel is megajándékoz a szervezetem? Nagyon büszke vagyok rá!! A méhnyálkahártyám is szép, hármas tagozódású.
Hatalmas kô esett le a szívemrôl, hogy rendben mennek a dolgok!
Az a fél óra nálam felért egy terápiával!

Lona
lona1

Lona!
Gratulálok!Elhiszem, milyen jó érzés volt!

Kép
Kép
zazzy

Lona ezek nagyon szép eredméynek!!! lehet finisben vagy már te si? :wink:

Charlott a hormonjaid viszont pazarok, LH/FSH arányos maga a tökély, a progid kicsit magasnak is tűnik így 3. napon...

inzulin-cukor: tényleg nagyon magasak, és másnál is volt már ilyen, hogy metszedés után jóval magasabb lett a terheléses cukra és inzulinja...szóval van ilyen is, Tűű biztos tudja mi a teendő, legtöbbször avandamet ilyen értékekre és tendenciára...

Kép

Kép
rejo

Tücsi: Hát, akkor jó hogy elmentél dokihoz. Mázlid volt, hogy nem kellett végül lemondanod. Örülök, hogy bejöt a doki ;)

Hajni: Mennek a drukkok, nagyon szépen haladsz, ebből lehet valami ;) Ha más nem, hát egy gyönyörű ciklus! És az sem semmi ám :)

Gina: Hogy vagytok? Minden rendben?

Lona: Gratulálok én is! Javulsz azért Te is ;)

Vicky: Ez a 120perces cukor elég gáz... Mondjuk sok mindentől lehet, van akinek a cukrát nagyon is befolyásolja pl egy front... Ugye Lafi? A dokid majd elmondja, hogy most akkor mi a teendő, reméljük nincs nagy baj... Kitartás! Minden más eredményed szép ;)

No megyek viszadőlök egy kicsit, ez a frontosdi nem túl jó, 3 napja szédelgek, a vérnyomim meg a padlón van :(

Kellemes napot!

Kép

Kép
bettica

Ja...Nem Vicky, hanem Charlott... Mondom én, hogy le kell dölnöm :lol:

Kép

Kép
bettica

Lona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni++++++++++++++++

Charlott, Betticának igaza van....hátha front...nekem olyankor 10-es cukrom is volt/van :?
Vendég

Hajniiii, szuper a görbéd! Én most már hátradőlök, tuti babás vagy!;-) :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

sziasztok!

Lona :D
Gratula! Ezek nagyon jó hírek. 2 tüsző is? Fantasztikus!

Hajni :D
Én csak csendben szorítok neked a zebráig! (és persze utána is)
Addig keresztbe rakom a kezem-lábam, remélem már nem sokáig kell így maradnom - nehogy elzsibbadjak. :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Lona: igen, rosszul voltam a lötty megivása után, de eddig mindig. Ilyenkor egésznap gyenge, fáradtnak érzem magam. Ebből tudom, hogy az IR nagyon nem jó.
Eddig ilyenek voltak: 188, 88, 78 és most 178!! Eddig a cukor értékem jó volt. Kétségbe vagyok esve, most mi lesz velem?

KépKép
charlott

Lona: örülök a szép tüszőknek, hogy-hogy ilyen sokáig UH-tak,néztek téged? Inszeminációra, lombikra készülsz?

Hajni: ez igen, szép felfelé ívelő görbéd van. Mikor csinálsz tesztet.
Sok kis dolog van? és alhasi fájdalom?

Rejo: igen, valószínű gyógyszerváltás lesz, és ezek szerint szigorubb diéta. :-(

KépKép
charlott

Sziasztok!

Tényleg köszi a drukkokat. Azon tűnöcdtem el, hogy melyik hőt írjam ma be merthogy én hülye kétszer is mértem: reggeel 4:50kor felébredtem hogy pisilni kell és reflexszerűen dugtam a hőmérőt, még meg is néztem: 36,7. Aztán reggel 8kor is mértem mert elfelejtettem hogy már megvolt, megint kidobott az ágy, ami mostanában elég soxor előfordul azokon a napokon mikor alhatnék még:36,9
Most akkor melyik a jó?

Charlott: ha a pisikére gondolsz, már megőrülök tőle, de komolyan. A melóhelyen nem hülyéskedek órával lehetne mérni hogy 3/4 vagy 1óránként megyek pisilni és nem is keveset. Bár mondjuk 1,5lityi vizet beszlopálok. Na dehát eddig is annyit ittam és nem mentem ennyiszer. :shock: Éjjelről meg ne is beszéljünk, rendszerint 12, 2, 4 és 6-fél 7. Aztán fél 8-8 körül kidob az ágy. Ez elég dühítő mert régebben alomszuszi voltam, mostmeg basszus nem tudok aludni. :cry:
Alhasi fájdogálás is van mintha meg akarna jönni, de persze semmi, eddig. A cicik változatlanul fájnak mint atomanti. :D

Egyébként nem fogok elkeseredeni ha jön piri, persze nem lesz jó érzés, de annak is nagyon örülök, hogy ilyen brutál érésem volt. Ez számomra meglepő és hihetetlen. Lehet elkezdtem működni?????

Ha meg megjön akkor elkezdhetek azon agyalni hogyí beszedjem e a clostit amit Arnold doki mondott és írt fel.

hajni...
Budaörs

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egyre izgibb!!!Lehet, hogy első pé-ből baba lesz???Annyira drukkolok!
Írtam neked, hogy én meggyőztem Arnoldot, hogy hagyjuk egyelőre a clostyt, hadd induljon be ez a működés, és hátha sikerül spontán!Én úgy szeretném!
És tessék megint volt pé-m! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy drága! Fejlődünk, fejlődünk pé ügyileg. Legalábbi Te tuti. Hogy én? Azt méhg nem tudom, de reméelm hogy javuló tendencia jön. :D
Szerinted akkor most mit írjak bééééé mára?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Köszönöm a dícséretet, szervezetemnek átadtam!
Komolyan majdnem annyira örülök, mintha a kétcsíkos teszthez gratulálnátok.

Charlott!

Én mondtam T.-nek, hogy nagyon rosszul voltam és végül nem kaptam mást és megismételtük pár hónap múlva, amikor már nem lett magas a cukor. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ismétlésnél nem az MM-ben voltam vérvételen. Mert nekem a korai idôpont is ront a dolgon. Egyébként is iszonyú hányingerem van, ha hat elött kell felkellnem. Plusz ha még cukros vizet is iszok akkor az kész öngyilok.
Nem készülök ebben a hónapban inszemre. A Kaáliban mondták, hogy "mintha" kiújult volna az endom. Mivel nem bírom a bizonytalanságot elmentem egy 4D uh helyre ahol nem csak babákat lehet nézni, hanem nôi diagnostikus uh is van. Ott foglalkoztak velem ennyit.

Hajni!
Szerintem 36.9-et írj be. A másik korán volt.
Ez a sok pisilés fárasztó lehet... :wink:

Lona
lona1

Ajjjjjj, lona! Mekkora egy buzernyák vagyok, pedig akartam írni, hogy : gratulanciám a szép tüszikékhez. Ikrek,ikrek?

hajni...
Budaörs

Hajni!Én is a 36,9-re szavazok! :wink: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!

Lehet szavazni? Akkor természetesen én is 6.9-re voksolok :lol:

Szép napot!

Kép

Kép
bettica

Hajni???????????????????????????????????????????????????????? :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hűűű a mindenit! Itt babaeső lesz! Nyárra meg is szűnik ez a topik, mindenki megy eggyel feljebb!

Hajni, ma pont úgy jártam, mint te, 5körül 36,5, 8körül 36,7, úgy, hogy az előző napokban 36,6 és 36,7 volt. Szóval én is a kéőbbire szavaznék. ;) Szerintem baba van a pocidban...
Kíváncsi leszek mi lesz a magas hőmböl. Mármint, hogy volt-e pém, mert a szokásos pés jelek nincsenek, csak a magasabb hő. (átlag hőm 36,4-5). De ha volt pé, akkor ledöbbenek, milyen jól működik a női megérzés. Annak ellenére, hogy semmi ciciérzékenyéség nem volt, éreztem, hogy valami volt, és pénteken mértem egyet, és rögtön 36,6 lett. Tehát előtte pár nappal lehetett pé. Ami, ha a tickeremre néztek nagyon szuper! Úúúúgy örülnék végre egy normális ciklusnak. De persze a hülye para is bennem van, hogy most miért nem érzem, azt, amit szoktam? Múltkor már a pé napján éreztem cicifeszülést, most meg még mindig nem. Kevés a progi? Vagy az egész mögött a csökkenő prolaktinom van? Mindnesetre talán már csak 1,5-2 hét, és megtudom :)

Pogikám! Én is kérlek szépen, gyere vissza! Annyira hiányoznak a beszámolóid. Látod, velem sincs semmi különös, már egy talán pének is örülök. Baba meg még jó ideig nem is lesz!

Kép
mamint

Hajni!Merre vagy???Ugye nem bujkálsz??? :wink: :lol:

Kép
Kép
zazzy

hajni!Látlak!Gyere! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Halihó!

Itt vagyok, de nem sok jóval kecsegtetem magam: mai hőm 36,7 bár szerintem bazira bekavart ez az óraátállítás, hisz 1 órával kevesebbett aludtunk nem? tehát ez a 6:30as mérés elviekban 5:30 nem? Nah, mindegy. Ma éreztem picit a pocim, pont most mondtam Apának hogy ebből mensi lesz.

Mamint: ez aranyos volt, köszi

Ja, Zazzy nem bújkálok csak bazira nincs kedvem semmihez, mert asszem kost hiúsult meg igazán az hogy visszaköltözzünk a szülőfalumba Anyuék mellé. Mert m ost szembesültünk azzal, hogy mennyi illetéket kellene befizetnünk... :cry: :evil: :cry: :cry: Még a ház árát csakcsak megkapjuk, de hogy az ez után járó illetéket hogyan azt nem tudjuk. Szóval letörtem mint a bili füle

hajni...
Budaörs

Nah, tessék mikor én gyüvök Te zazzy elmész....... :lol:

hajni...
Budaörs

Most mi vaaaaaaan? Egyszer 21 órási a hozzászólásom, egyszer meg 22? Úgy látszik a babanetet is meggjdította ez az átállás. :lol:

hajni...
Budaörs

Vendég

Hajni!

És ma mennyit mértél?
Az illetéket lehet részletekben fizetni. Mi is így csináltuk. Csak kérvényezni kell.
lona1

Helloka!

Hajni!

Ma mit mértél???????????!!!!!
Megy az izgulás érted!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szép jó reggelt!

Hajni: Várunk nagyon!!!!

Zsizsik: te is nagyon elbújtál :( Remélem nem a rossz hír miatt.

Csók!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok, látom még mindig nem pisilt Hajni nekünk egy szép zebrát!

Hajni, az illetéket mi is részletben fizettük, sőt olyat is lehet kérni, hogy egy részét elengedik, beadod a kérvényt aztán kiküldenek egy nyomtatványt amihez csatolni kell a jövedelem igazolásod, az előző évi adóbevallásod meg ilyenek! ha el is utasítják a csökkentést, a részletfizetést tutira engeélyezik, de amíg levelezel addig is telik az idő és nem kell addig sem fizetni, szóval az illeték miatt nem szabad lemondani a költözésről!
Vendég

Hajni: illetéknél sírni kell mint egy fürős qva. már bocsánat!!
mi 8m hitelt vettünk fel a lakáshoz, mert a szülők nem tudtak jobban segíteni , és kijött , h 650.000 illetéket fizessünk be. még a nevünkön sem volt a lakás, mikor megkaptuk a csekket.
írtunk egy kérelmet, mellékelve jöv igazolást, ktg kalkulációt, és kértünk csökkentést és részletfizetést is! mindketten be vagyunk rendesen jelentve, tehát nem tudtunk (nem is akartunk) jöv-nél még csak kicsivel kevesebbet sem írni, és megkaptuk a csökk-t és a részletfiz-t is! elengedtek 200000-t! és 2 évig kellett fizetni 16e/ hó.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

LÁNYOK KÉRLEK LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!
az inszemes lányoknál elpanaszoltam , h romlott az ir-m, meg minden és bogarat ültettem a fülükbe! elmentek 2 és mind2 nél magas volt a terheléses ir.
ha nem pcos vki , nincs semmi tünet (hajhullás, pati, túlsúly, rossz hormon, pé és menszi probláma, cisztás pf) , ,,csak,, az ir rossz, akkor mi van? lehet, h ,,csak,, a stimuktól romlik vkinek az ir-je?
mert az ok, h egy eleve rossz ir-ű pcosnak a stimu rontja, de lehet, h vkinek , akinek alapból teljesen normális az ir-je, annak is rontja a stimu?
nagyon kiváncsi vagyok, mert teljesen kétségbe van most mindenki esve, h rossz az ir-je.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

stimu is ronthat az ir-en de lehet valaki ir-es enélkül, hogy pcos volna.
Vendég

Lafi: köszi!
akkor ezek szerint 50-50 %. lehet, h a normális ir-jük a stimuk miatt romlott, de lehet, h amúgy is rossz volt az ir, amit lehet, h a stimuk még rontottak?
egyiknek se volt eddig ir vizsgálata, csak most . és az egyik lánynak 70vmennyi, a másik lánynak 80vmennyi lett a 120pes ir. nagyon maguk alatt vannak szegények. mindketten sokadik inszem után vannak és meddőségibe (az egyik kaáliba ) jár.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czimki!

Nekem már inszemek elött is megvoltak a tüneteim, de csak a stimuk után váltak annyira markánssá, hogy utána járjak.
Szóval nekem a három clostis hónap rengeteget rontott, mert utána váltak egyértelm?vé a jelek!

lona
lona1

Czinkeb!

Viszont lehet, h. végre mindkettőjüknek kéne egy kis szünetet tartani, mielőtt teljes sebességre kapcsolnának és belevetnék magukat a lombikozás "örömeibe", mert, ha már a sokadik sikertelen stimun túl vannak, akkor talán utána kéne nézni, h. mitől is sikertelenek azok a stimuk!
Az IR önmagában egy dolog! A pajzsmirigyproblémák, a hiperprolaktinémia és a Cushing egyaránt bekavar a cukoranyagcserébe, és mindkettő teherbeesési nehézséget okozhat!
Szóval pont itt az ideje, h. kilépjenek a meddőségi kezelés mókuskerekéből és végre kiderítsék, h. mitől is meddők ők tulajdonképpen?
Hátha még időben kiderül, h. nem is stimuzni kéne, hanem az alapbetegségüket kezelni!

A PCOS-nak egyébként nem feltétele sem a policisztás petefészek, sem a peteérés hiánya, sem a hiperandrogén tünetek, sem a hiperandrogénia labortüneteinek EGYÜTTES jelenléte!!!!
Az elhízás meg főleg nem!
Kinek-kinek egyik-másik különböző arányban jut ki!
Nekem jók voltak a laborjaim, mégis rettenetesen ragyás voltam, policisztás volt a petefészkem, mégis volt PÉ-m, csak éppen nem akart a baba jönni!
De van, aki szőrősödik és van, aki kopaszodik, de ez sem általános!
A policisztás petefészekre nem egy UH-ban járatlan doki mondta már, h. "Nini, mennyi kis pete érik ottan!", pedig pont, h. nem! :evil: De sok meddőségiben nem is közlik a beteggel, h. PCO-s a petefészke. És azt sem, ha szar a laborja, mondván, lényegtelen, úgyis megstimuláljuk! :evil: Szóval nem is olyan egyszerű eljutni a diagnózisig!

Nem beléjük akarom beszélni a betegséget, hanem azt akarom mondani, h. éppen itt az ideje, h. kezükbe vegyék a sorsukat, kikérjék az UH és egyéb eredményeiket és elmenjenek más dokihoz is konzíliumra! Azzal veszíteni nem fognak!

rambóka

Rambóka: köszi szépen!! engedelmeddel becopy-zom a hsz-dat az inszemes lányoknak!

Lona: köszi neked is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

egyébként az egyik lány szed a pajzsmirigyére gyogyót és ,,csak,, clostyt kap.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Hajni??? Merre vagy? nagyon szorítunk és várunk!

Norka! A cikk nagyon jól összefoglalja a lényeget, holnap viszem Tűű dr.-hoz egy barátnőmet, aki erősen PCOS - gyanús, odaadon a leányzónak is ezt a cikket tanulmányozásra (percsze csak ha beigazolódik a gyanú, fölöslegesen nem stresszelem). A cikkben különösen tetszett egy mondat - valahogy így szólt - : ma már egy kislány boldog édesanyja. Ezen jót musolyogtam és tovább folytattam a mondatot : és egy pocaklakóé is!!!!!

Holnap este jövök az eredményeimmel, kíváncsi vagyok a véleményetekre, szükségem lesz a tanácsotokra!!!!!
lyutka

húúú ennyi gépelési hibát, bocsi :oops: :oops: :oops:
lyutka

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, de asszem megjött. Egyik szemem sír a másik örül, hisz volt egy bivaly peteérésem- legalábbis szrintem - ráadásul spontán, és meg is jött 13, vagy 14 napos lut. fázissal. Reméelm innentől kezdve csak jobb lesz a helyzet, és javulok. A hasam rettentően fáj, görcsöl. Először azt hittem nem is jön meg mert csak rózsaszínes izé volt (bocsi) de asszem ez tényleg piri. Jó hülye vagyok mi hogy ennyire hezitálok hogy piri e vagy csak szórakozik velem? :D :roll: Szal asszem ez az 1.cn, de holnap tutira tudni fogom. :D

hajni...
Budaörs

hajni: azért ha valahogy nem az igazi a vérzés akkor tesztelj egyet... ha meg nagykönyv szerinti akkor örülj neki, mert működsz:) Ha kész lesz rá a szervezeted és a baba is egyetért ezzel akkor jönni fog:)
Vendég

Persze csakegy, én már ennek is örülök, hogy kezdek működni, bár lassan de annál biztosabban. :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Úgy olvasnálak titeket!
Írjatok, mi van veletek?

Hajni!

Gratulálok a luteális fázisodhoz!!
Nagyon szépen sikerült!

Lona
lona1

Én jelenleg nem érzek semmit...
Eddig éreztem a tüszôrepedést, aztán jött a cicifájás. Most meg akkora a csönd odabent, hogy nem is értem.
Nálam tényleg lehet valami lelki gát. Mert amíg nem mentem újra m. központba minden ment mint a karikacsapás, most meg még a ciklusom is hosszabb lesz?

Lona
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?