Sziasztok!
Uuuuutttááálllloooommmm az óra átállítást. Már 6 óra, olyan gyorsan elment a hétvége.
Kriszta, köszi a tippet a ringatásról. Hát igen, tényleg szép voltam, magamnak is nagyon teccetem.
Ildi, javítottam a táblit. Nagyon szép pocid van, nekem a 20. hétig semmi de semmi nem látszott.
Szilvi, sajnálom ezt a házas mizériát, de reméljük hamar megtaláljátok az igazit. Te vagy a következő
(vagy én?!
)
Nati, tornán talizunk!
A pincébe van egy helyiség ahol székek vannak, ott át lehet öltözni. Ebből nyílik egy másik helyiség ahol szivacsok vannak, ott tornázunk. Semmi extrára ne gondolj! Igen a Várkörúton van, nincs semmi a közelébe, ja de, a buszmegálló. Lehet hogy korai volt még a virágok kirakása, de megkockáztatom. Olyan szépek, és mi a másodikon lakunk, itt talán már nem lesz fagy. Nagyon szép Bencus és jó nagy már. Élvezd ki minden percét az állapotosságnak, olyan gyorsan elmegy az idő. A sztetoszkóppal mi se hallotuk még a szivét a pincurnak.
Chrissy, nagyon jók a képek. Apával jókat nevettünk az alvós pozitúrákon.
Judy, nagyon megható volt a szüléstörténeted.
Alexa, köszi. Sajna nem tudom hogy összesen hány kavicsom volt, mert csak annyit írtak a papírra hogy "több". Viszont ha mind így jön ki akkor tőlem lehet még 100 is.
Nagyon jók a képek!
Ibi, nagyon szép a pocakod.
Andesz, várjuk a képeket.
Bocsi hogy nem írtam mindenkinek, de elég szétszórt vagyok ma.
Holnap millió drukk Bessynek, Vikinek, Ildinek!