Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Ezer ágra süt a anp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt visszaolvasok.... termeltetek ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: te pedig szereztél egy laptetőt:)

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!
NA ja....... hátha szerencsét hoz majd csütörtökre :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda: Jó lett az új vonalzód :lol: :lol: :lol: Sajnálomnagyon pirit :evil: :evil: :evil:
Bridg: Doki azt mondta, hogy meg fog jönni????? De káááár :cry: :cry: Méééééééééé :?: :?: :?: :?: :?: Én is azt hittem, hogy drágább a fagyasztás és a műtét hozzá...... mondjuk ezt a pént előteremteni hozzá sem kis munka :roll: :roll:
Évi: Szupi a lakásotok, nagyon kellemes színeitek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: És a bolt is nagyooooooooooooooooooon jó lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nóri: Mi is szeretenénk majd megnézni a vadasparkot..... csak Pesttől olyan messe nav :roll:
Csucsu: Nagyon drukkolok a következő teszthez.... mikor lesz :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Nem tudom mert nem akarok csalódni. Inkább várok még.

Kép
csucsu05

Egy az enyém, van két eladó... :wink:

Kép

Csókjelenet...

Kép

Babszinak!!!

Kép

Almaevő tarajos sül...

Kép

Cicusok...

Kép

Ezt imádtam!

Kép

Kép

Kép

Kép

Relax...

Kép

Ez komoly volt!!! :D

Kép

Ez a tábla nem semmi...

Kép
Vendég

Nóri: Köszia képeket. Jók lettek. A Tábla valóban érdekes:)
A Zebrát köszönjük szinte sejtettem , hogy lesz most is zebrás kép:) A képeken is látszik, hogy nagyon jó idő volt:)

Kép
csucsu05

Csucsu:szívesen, legközelebb a szegediből jelentkezek! :wink:

Zsu:szerintem nincs annyira messze, mi 200 km-re vagyunk és mégis mentünk, másfél óra alatt ott lehet lenni kb! :wink:
Vendég

Csucsu nem gond :roll:

Zsu
Na veled mizu :?: Hianyoztal am :lol: :oops: Nem tom miert mondta :roll: kicsit sem csodalkozott en annal inkabb...mert ilyen meg nem volt :roll: mostanaban sok furcsa dolog tortenik velem es o mindenre csak azt mondja barkivel megeshet :evil: Ez engem nem nyugtat mert velem eloszor fordulnak ilyen dolgok elo :roll:

Nori
Koszi zebrat 8) de nekem az a feher pava vonta el a figyelmem :shock: az curva jo 8) vgy az nem feher pava :?: :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

De, páva, gyönyörű volt élőben...volt zöld -kék is, de az le sem szart, nem akart pózolni! :roll:
Vendég

Arikon:téged elfelejteni???Neeem, Te sem felejtenéd el, tudom! :wink:

Kép
Vendég

Nóri drága :oops: Nos túl vagyok a vizsgán, és azt mondta a "tanárnéni" (akivel egykorúak vagyunk :D ), h. már szerdára megmondja az eredményét. Szerdán szép kis napom lesz, mert 3-tól internet vizsga. Juhéjjjj :twisted:

Állati jó képeket csináltál! Szinte ott éreztem magam én is. Az egyik zebra stipistop! 8)

Bridget,
amúgy a stressztől is csúszhat a menszi. Nekem most azért pöttyözget, mert nem ittam végig cickát. :oops: De ha megjön rendesen, akkor megint rendesen inni fogom. :)
Vendég

csucsu hajrá neked!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Arikon:tudom a szerdait is, megjegyeztem!Mennek majd a drukkok.Következő ciklusban én málnalevél teát fogok nyomni+palástot, így döntöttem!(azt hiszem Bíbi is málnalevél teát ivott, mikor csiribébi fogant)
A nyuszikat már sajnálom, hogy nem fotóztam le neked, de fedett helyen voltak és annyi kölyök volt, hogy nem fértem oda...pedig eszembe jutottál, nagyon édespofák voltak!!! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nóri!
Köszi a képet!!!!!!!! Én is menni akarok!!!!!!!!!!!! Hihetetlen, h amikor még én metnem, akkor Szabolcs elefánt egyedül volt.... most meg már.... :roll:

Csucsu!
Remélem, h a te csíkod valós!!!!!!!!!!!! :wink:

Én ma totál kiakadtam!
Ma reggel bevittem a betegácsis papírom a céghez és elfaxoltam. Felhívtam a csajt, h akkro mikor menjek ma be hozzá, h kiadja a papírjaimat. Erre közölte, h ma nem tudja megcsinálni!
Totál kiakadtam, mert ő kérte, h reggel 9ig faxoljam el neki és utánna menjek be hozzá. :evil:
De úgy voltam vele, h leszarom, nem foglalkozom vele.

Hazafele bementem a gyógyszertárba és kiváltottam a gyógyszerem. És mit ad Isten??!!
Közlik velem, h NEM ÉRVÉNYES A TAJ SZÁMOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hallottatok ti már ilyet? Röpke 3 éve dolgozom ugyanott!
Felhívtam a céget és közöltem velük, h adok egy hetet, h el legyen intézve visszamenőleg minden, mert különben asztalt borítok valakire. Nagy nehezen ideadta a gyógyszeremet egyébként a csaj, de kész voltam.

Pörgök most is ezerrel!
Még nem is ettem ma, de msot már érzem, h muszáj lesz.
Jövök még!

babszika

babszi: jól is tetted, hogy bekeményitettél. Hisz a cég nagyot bukhat ezen.

Kép
csucsu05

Babszi:a k....a anyjukat!Jól kicsesztek veled...jól tetted, hogy beolvastál nekik!
Sajnos a TAJ szám ügyről tudok...hallottam már sok helyről.Gáz. :twisted:
Vendég

Csucsu,
drukk nagyon!

Bridget,
sajnálom! :cry:

Nóri,
ezek a képet egyszerűen állatiak! :lol: Nagyon jó lehetett nektek élőben is látni őket!
sirkici

Sziasztok!

Arikon, nagyon szép a fürdőszobátok!

Bévi, nektek meg az egész lakás és a bolt is nagyon szép!!!!
Irigykedem egy kicsit. Hozzánk még csak most jön a fűtésszerelő. Burkolás még min. 1 hónap múlva. De még nem sikerült csempét választani.

Arikon, szerdán gondolok majd rád!

Nóri, szerintem benned egy fényképész veszett el!!!! Tuti állatok ezek a fényképek! Nem lehet a teknősöket egy jelnek venni?

Csucsu, holnap azért tesztelsz? Kezem, lábam csuriban!!!

Babszika, nem semmi dolgok történnek veled!!

Bridget, sajnálom. :(

Kép
Kép
gabi82

Babszika, megnéztem a friss képeket. Annyira gyönyörű lesz minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
köszi a dícséretet és a drukkokat is! :)
Mesélj, h. vagy? Remélem rókakoma elkerül...
Vendég

Arikon:hajrá babona? :wink:
Vendég

Nóri: Én vfevő lennék egy zebrára :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arikon: Drukk eredményért és hajrá másik vizsga+++++++++++++

Babszi: Hát nem semmi, hogy veled mik történnek :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két anyuka beszélget !

- Na, hogy van a lányod?

- Nagyon jól. szuper állása van, egy nagy cégnél dolgozik közvetlenül a
főnöknek, sokszor elkíséri a külföldi útjaira is, és olyan jól dolgozik,
hogy rendszeresen kap céges ajándékokat, ékszereket, meg ilyesmi. Céges
kocsija is lesz. És a tied?

- Az is kurva

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Halihó!

Én is itt vagyok! Voltam ma bent a cégnél, mert kaptunk fizut, és ugyebár a számlák nem nézik, hogy én beteg vagyok... :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó sokat termeltetek!

Birdg:
Sajnálom, de ha a doki azt mondta, hogy volt pé-d, akkor az már egy nagyon jó hír! Fel a fejjel!!!!! Csak pozitívan!

Nóri:
Nagyon jók a képek! A zsiráfos állati jó! Látom a zebrák már elkeltek, de azért remélem így is szerencsét hoznak mindenkinek! :wink:

Arikon:
Nagyon fogok rád gondolni szerdán! Mennek a drukkok! :D Ügyes csajszi vagy, meg fogod tudni csinálni! :wink:

Csucsukám:
Ezerrel drukkolok!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Nóri:
Nem semmi napod volt akkor neked sem! Igazad van, hogy lebaltáztad őket! UFF! :D REmélem minden rendben lesz!

Gabi:
Sok-sok kitartás! Meg lesz az a csempe, meglátod! :D Hogy vagy?

Huh, hát remélem nem hagytam ki senkit! Ha mégis, akkor bocsika! :oops:

Kép
anda81

Csucsu: Én is nagyon drukkolok neked :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az egyiptomiak találnak egy nem kirabolt sirt a sivatagban es a sirban egy
mumiat, de nem tudjak eldonteni, hogy melyik korbol szarmazik.
Elkuldik a franciakhoz a mumiat. Visszaerkezik a mumia egy honap mulva egy kis karcolassal a mumia koponyajan a kovetkezo uzenettel:
"A mumia korat i.e. 2000 es 3000 kozottire becsuljuk. Termeszetes halallal
halt meg. A mumiat rontgen felvetelekkel vizsgaltuk meg."
Ez nem eleg az egyiptomiaknak, elkuldik az angoloknak. Harom het mulva jon vissza a mumia ket uj karcolassal a koponyajan a kovetkezo uzenettel:
"A mumia korat i.e. 2200 es 2800 kozottire becsuljuk. Termeszetes halallal
halt meg, valoszinuleg valamilyen ulomunkat vegezhetett. Kora 25 es 30 ev korul lehetett, amikor meghalt. A mumiat rontgen es ultrahang
felvetelekkel vizsgaltuk meg."
Ez nem eleg az egyiptomiaknak, elkuld! ik az amerikaiaknak. Ket het mulva jon vissza a mumia harom uj karcolassal a koponyajan kovetkezo uzenettel:
"A mumia korat i.e . 2400 es 2500 kozottire becsuljuk. Termeszetes halallal halt meg, nagy valoszinuseggel egy oroklott szivelegtelensegben. Nagy
valoszinuseggel irnok lehetett. Kortarsaihoz kepest valoszinuleg
fejlettebb volt az agya. Kora 26 es 28 ev korul lehetett, amikor meghalt.
Jobb labara santitott. A mumiat rontgen, CT es haromdimenzios ultrahang
felvetelekkel vizsgaltuk meg."
Ez meg mindig nem eleg az egyiptomiaknak, elkuldik az oroszoknak. Egy het mulva jon vissza a mumia darabokra torve, tobb helyen egesnyomokkal, a kovetkezo uzenettel:
"A mumia i.e. 2471-ben szuletett egy gazdag sivatagi nomad csaladnal. Neve Anon Re Martuf. Apja a farao udvaraba kuldte kivetelesen ertelmes fiat, ahol hamar elso irnok lett. Egy baleset soran eltort a jobb laba, ami utan
santitani kezdett. 27 evesen halt meg szivinfarktu! sban, otthon..."
Az egyiptomiak teljesen el vannak kepedve. Megker dezik az oroszokat, hogy honnan tudtak meg ennyi mindent, mire az oroszok:
"Bevallotta..."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hova tűnt mindenki? Ennyire nem volt fárasztó a viccem.... vagy mégis :roll: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi
Ari vgy koszi.Nalad mi zu?Tyu mar 8hetes leszel :o Meselj ma tenyleg 8)

Sirkici
Koszi :roll:

Arikon
Tudom en de ha errol lenne szo nekem minden honapban kesne :lol: :lol: :lol: Meglatjuk holnap...de ma mar a 29.napomon voltam :shock: en csak orulnek neki ha visszaallna normalba :wink: :lol:

Anda
Ngyon pozitiv vgyok foleg,hogy megmondta volt pe-m :wink: :P :P :P jovohonapban jobban ragyurok :wink: vettem a normal homerot nem digitalis...es most azt vetem be 8) :lol:

Nori
A pava albino volt :shock: En imadom oket... 8)

Zsu
Velem mar szoba se allsz :?: :?

Na mentem csajok aludni reggel irany Shimoda 8) nem tom viszem-e a gepem ha nem csutortokon itt vgyok 8) addig mindenki babasodni kerem+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Dehogynem..... köldtem privit is, nem kaptad meg :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Most mentek csajos napokat tartani :?: :?: :?: Jó szórakozást nektek :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

babszi: Megnéztem végre blogotokat..... csudiszépe lesztek.... és nagyon édes a "kismenyasszony" :lol: :lol: :lol: is :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok köszönöm mindenkinek a sok bókot a boltra s és a házra is nagyon jól esett :lol: :oops:
Babszi jó kis napod volt nem irigyelek kitartás hát ha valami jó is közbe jönn.
Nóri nagyon jók lettek a képek köszönjük már lassan annyi zebrát hozol hogy mindnekinek jutt egy hurrá :lol:
Zsuzs veled mi zu ugy látom ma is alakitotál viccek :lol:
bridget:jó utat neked érezd jól magad és reméljük hogy április még jobb lesz :lol:
Nitacska?????????????????nem irsz
Gabi meglátod ha meg leszminden a házhoz megy az már könnyen tudom könnyü mostmár mondani én is egyszere akartam mindent :lol:
Andi jó neked fizu lehet költekezni én nagyon szeretek :lol:
Csucsu neked 1000 drukk de tudod mennyire drukkolok ha nem irom akoris remélem majd este leszel msn en dumálunk vigyázz magadra és remélem babásodsz küldök majd sok cuki ruhát :lol:
Arikon drukk neked a vizsgához

Kép
bévi

Jaj nem is neztem mert tisztara kivgyok:vizum miatt,csalad,piri...ahh...a laptopot se viszem...mert mindenki csak zaklatni fog :evil: Igen csajos napok bar csak ketten megyunk mert az egyik lany nem hagyja itt a ferjet :? a masik meg kifarsult :evil: de igy is jo lesz szupi hely es tok szep 8) :wink: Privit nezem de mar megyek am ugyhogy legy jo :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Évi!

Végre valaki.... már azt hittem, hogy magammal beszélgetek :roll: 8) :shock:
Sok sikert boltodhoz :!: :!: :!: :!: Vagy mit szokás kívánni :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most megyek metr apának csinálok vacsit de jövök majd még később nem szabadultok ilyen könnyen :lol:
Csucsu van egy ötletem most jutot eszembe nyára te is terhes leszel meg én is és majd ha eljösztök a nyáron akkor együtt sétálunk a tisza parton nagy pocakkal de jó lenne :lol: :lol: :lol:
Gyurunk rá és ugy lesz holnap megyek dokihoz utényleg még fel hivom időpontért na puszi megyek főzni majd jövök puszi mindenkinek :P :P

Kép
bévi

Bridg: Jó utat nektek és kapcsolódjki teljesen, felejts el mindent :!: :!: :!: :!: És ha megjöttél, jelentezz :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi zsuzsa de megyek de jövök remélem még leszel később is de apa imádja a pociját ezért megyek főzni puszi

Kép
bévi

Évi: Menj csak....... nálunk is apácska pocija eléééééééééégé fontos :wink: :lol: :lol: :lol: Én meg itt vagyok legalábbis hétig tuti.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Már hetedszerre sem sikerült eltalálnia a vénámat, nővérke! Döntse már el, hogy most vért vesz tőlem, vagy tetoválni akar.
______
Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen.
Erre a ló megszólal:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is!
A paraszt beparázik, leugrik a szekérről, és fut a kutyájával, el az erdőbe.
Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú bazd meg! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?
_____________________________________________________Két béka beszélget az árokparton.
- Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban.
- Ja. De azért a varazsló lányát kihagyhattuk volna...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hajrá csucsu megy a drukk ezerrel+++++++++++ :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok:)

Csajok szerdáig tutti lesz netünk de ezt a netet átvisszük tehát úgy néz ki nem kell hanyagolnom a babanetet:)
Mensi sehol eddig.

Kuzsanna: Jó volt a lányos vicc:)

Évi: benne vagyok, hoyg egyszerre babásodjunk. De a tutti az lenne ha tényleg mindenki babás lenne és lehetne egy pocaktalit szervezni:)

Nóri: Lassan kinevezünk téged állatkerti riporternek na meg zebra felelősnek:)Te leszel a főzebra főnők:)

Babaszi. Én is illetve mi is megnéztük a blogodat a párommal. nagyon szupi és édes a kis koszorúslányotok? 1lesz vagy? Ő családtag?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Birdg:
Jó utat! Kapcsolódj ki és pihenj sokat! :D

Csucsu:
Jó ötlet a pocaktali! :lol: Remélem bejön! :wink:

Kép
anda81

Sziasztok kész a vacsi :lol:
Csucsu én is annak örülnék ha mindenki pocakos lenne ez természetes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem azért emlitetem csak kettőnket mert másnak nem drukolok mindenkinek drukolok ez természetes
Mi van veletek csajok mindenki távol van gyertek ti is netezni
Babszi é nis néztem a blogodat nagyon szupu és arik vagytok és nagyon szép lagzitok lesz gratula :lol:
Nóri tőled is kapunk majd képeket ugye???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Ja azt elfelejtetem mondani holnap este megyek dokihoz 7-re majd leirom mi volt puszi jó éjt

Kép
bévi

Évi: Akkor szorítok, hogy valami jót mondjon a dokid. este leszek ird meg majd msn-en kiváncsian várom a híreket!

Bridget: Jó pihenést kívánok:)

Kép
csucsu05

Bridget!

Jó pihit!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Jó reggelt!!

Csucsu, igazi koránkelő lehetsz. Teszteltél??????

Rólam röviden: rókakoma nem környékez, hanem rajtam ül. Eddig este. Most volt egy kis szünet, erre ma reggel megint kidobtam mindent. A piciért mindent, de már nagyon várom, hogy elmúljon. Húst nem tudok enni. Illetve szinte semmit, csak üres levest. :D

Évi, várjuk a híreket!!!

Bridget, jó pihenést!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: Én nem vagyok korán kelő de a lányom igen:) Igy én is korán kelek:(

tezsteltem ma is. Ugyanaz mint vasárnap. semmi. talán az a halovány csik ha nagyon nézem. De nagyon kell néznem. Lehet átüt a teszten nem?
A mai az 25-ös a vasárnapi 10-eserősségű volt. nem jöttmeg piri de a reményem maradt 50-50% os.

Kép
csucsu05

Szép reggelt Lányok!

Csucsu,
akkor továbbra is mennek a drukkok! :wink:

Gabi,
bizony ezek a kis csöppségek, már most felborítják az életet, muszáj hozzászokni. :D Kívánom, h. mihamarabb kényelmesebb, és róka mentes legyen a kismamaságod! :)

Csajok köszönöm a sok drukkot, meg is lett az eredménye. SIKERÜLT A VIZSGÁM!! Nem is akárhogy, maximum pontot értem el, hibátlan lett. :D Olllan büszke vagyok magamra! :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?