Jó reggelt!
Na, ezért jelentettem be, hogy nem jövök sűrűn, mert lám-lám, nem tudok jönni sűrűn.
Először is Rékának és Tüncinek nagy-nagy gratula a járáshoz!! 1-2 hét és futni fognak! Iszonyat gyorsan belejönnek, olyan ügyik!
Eper: adtam már, gyümölcssaliba volt amit csináltam, nekem dokinéni azt mondta, hogy mehet a málna és eper, a ribizlivel várjak még.
Húsvéti csoki: 1-et kapott, az tegnap feláldozta magát a télapókkal együtt egy diós süti oltárán. amúgy danoninot kapott és túró rudit, annak én szokton leenni a külsejét. de amúgy múltkor ahogy voltam fogdokinál azt mondta, hogy ne tiltsam el teljesen a csokitól, nyugodtan egyen, csak tanulja meg, hogy mindig csak ebéd után és utána öblítsük ki a száját. (azt hogy???
) meg mondta, hogy nyugodtan mossam fogkrémmel (azzal szoktam), meg tök jó, hogy ilyen hézagos, mert nem szuvasodik majd úgy.
Tőlünk is könyvet kapott a kis könyvmolyom, meg építőkockát.
Gyerekszeretet: Petra is imádja a gyerekeket, fiút lányt vegyesen. Tescoba a hétvégén futott oda minden gyerekhez, állt előttük és vigyorgott mint a tejbetök.
sajnáltam néha, mert egyik-másik csak nézett hót komolyan, nem viszonozta.
Jaj Mági! oooolyan édes lehetett Anna, gondolom nagyon megsajnáltad. Ez is jelzi, hogy nagy szíve van!
így még nem jártam, pedig próbáltam sírni (úgy csinálni) 1-1 harapás után, de letojta nagy ívbe.
Óraállítás: egész jól megúsztuk. szombaton dél helyett 11-kor elaludt, így 8 helyett 7kor fürcsi volt és utána tente, így aztán gondoltam, hogy pont kevesebbet alszik egy órával és nem lesz gond, de erre 8-ig nyomta!
az amúgy 6-7 közt kelő lányom. Most is alszik még.
Tánci: pici kézmozgással elintézi a táncit, risza és ilyesmi nincs
pedig nagyon díjaznám. olyan édes volt Bazsi is pénteken, ahogy nyomta (Petra a zenélő mesekönyvet olvasta, Bazsi meg táncizott rá
)
Tegnap újfent beidegeltek anyósék. nem jutottunk el csak fél 6-kor és apa már rázendített, hogy az ő szüleihez sose jutunk el csak fél órára (megjegyzem nagyihoz -én anyukám - ebben az évben 2-szer jutottunk el úgy hétvégére, de ő jön, nem bírta még 2 hétnél tovább, hogy ne lássa az unokáját) szóval én újra visszavágtam, hogy tudják anyósék hol lakunk, nyitva a kapu, ráadásul ők itt vannak helyben, mégsem jönnek ergo nem kíváncsiak Petrára. na odajutottunk, a lakás isszonyat hideg volt. olyan 17-19 fok lehetett. apa közölte, hgoy : tudtátok hogy jövünk, miért nem fűtöttetek be? a mama tagadta, hogy neki bizony nem mondta apa. na aztán kérdezzük, hogy sógornőmék voltak-e itt. erre a tata: nem, mi voltunk náluk tegnap (úgy 3 utcányira laknak tőlünk sógornőmék...), mert most volt a szülinapja. erre kicsúszott a számon: nekem is. nem volt rá reagálás. aztán kérdezi a tata a mamától: felhívtad már E-t, hogy hogy van mára? beteg, náthás. erre kicsúszott nálam: én is az voltam. apa: én is, Petra is lázas volt 2 hete. anyós: és túléltétek?
amúgy a szokásos felállás, semmi dédelgetés. én küldtem oda többször Petrát a mamájához, hogy vigye oda a mesekönyvet, majd ő olvas neki.
na erről ennyit, bocsi, hogy leírtam, de nem bírtam ki.
na akartam még mást is írni annyi minden volt a fejembe, de most elfelejtettem.
olyan feledékeny vagyok, már kértem egy asztali naptárt, mert a fontos dolgokat is elfelejtem amiket apa mond aztán ajajajj.