2008.03.20 00:03
Szerző: zsoka26
Szia Gabi!
Elküldtem Lőkös számát neked pü-ben, majd írd meg, hogy megkaptad-e.Én már amikor az első alkalommal voltam nála, akkor megkérdezte Lőkös, hogy megadja-e a számát, mert bármikor hívhatom.Az egyik ismerősömtől kaptam meg, aki nála szült.Kb a 6. hónapban volt nálam olyan, hogy fel sem bírtam állni, annyira belenyilalt a derekamba, és percekig megsem tudtam mozdulni ilyenkor.5 napig tartott nálam.Felhívtam az orvosomat, aki elmondta, hogy milyen fájdalomcsillapítót szedhetek.Velem végig nagyon rendes volt.
A szülésznők nagyon rendesek a kórházban, úgyhogy szerintem nem érdemes fogadni.
A vérrel és a tű látványától én is hasonló véleményen vagyok veled.A szülésnél mindig cserélték alattam a lepedőt, úgyhogy véres látvány nem fogadott, de amikor kiakartak tolni kocsival,arra emlékszem, hogy nem tudtam felkellni az ágyról.Így lent kellett még maradnom, mert kaptam 2 adag infúziót.A szobában sem tudtam elmenni segítség nélkül a wc-re sem.Kértem EDÁ-t is a vajudás alatt, ami nagyon jó volt, mert nem éreztem semmi fájdalmat, sőt még gázt is kaptam.Az első adag EDA hatása kb 2 óra hosszáig tartott, már a 2. és 3. adag nem használt. A szülés közben már mindent éreztem.
Én egyébként 28 éves vagyok, a férjemmel pedig 8 éve vagyunk házasok.A város melyik részén laktok?Hanyadik héten tudtad meg, hogy kisfiad lesz?Egyébként is kisfiút szerettél volna?Szedsz magzatvédő vitamint?
Zsóka