Sziasztok!
Inkább World-ba kezdem el,talán nem fog kibabrálni velem. (A sok J betű
akar lenni,World-ba.Nem írom át)
Szóval ott maradtam el,hogy
Adrienn felrakta a gyönyörűséges babaszobát,Dórácskáét. Nekem nagyon tetszeneJ A lámpa is nagyon klassz. És a színek….én tiszta sárga örült voltam valamikor,a családot,ha megkérdezed,tutti azt válaszolnák kórusban,hogy sárga a kedvenc színem. Jelenleg viszont a piros és árnyalatai állnak közel hozzám. És semmi baj nincs ezzel a bordűrrel,olyan kis kedvesJ
És egyuttal nagyon köszönöm a soraidat,olyan jól megfogalmaztad,hogy mit is érzek valójában ezzel kapcsolatban.
Judit!
Neked is köszönöm a Zorkás sztoritJ nagyon édes a képen. Örülök,hogy nem lett semmi komoly.
Tök jók a nyuszis keresgélős képek, nekem is tetszett a nyuszitok,micsoda rendes volt tőle a zacsiJ
Anikó!
Milyen tojásfestő cuccot vettetek?
Ja már látom,ez nagyon szuper,éppen nekem való. Hol vettétek?
Jövőre már Rékát is hagyom meglocsolni,idén csak vizzel lehetett és csokitojásértJ
Kiváncsi vagyok meddig bírja nálatok ez a fajta ugrálóvár. Nekünk egy idényt bír kiL a Dávidnál. Amig bent volt addig jó volt,de miután kivittük nem sokáig bírta. Mi is használtuk bábparavánnak.
Maja hajszerkezete nagyon ismerősJJJmármint a váron belülJ ha megtalálom felrakom Dávidot hasonló szituban.
Na ez a hóesés,hát én is kiakadtam rendesen. Bezzeg télen nem esett eg normális adag szinte.L
Anett!
Nyuszi lányok olyan édesek!!!!!J Egyre jobban hasonlít ez a két csajszi. Megadom a számod a hugomnak. A férjének szeretne meglepi fényképeket,ha bevállalod.
Szandra!
Köszi az ovis tudosítást. Mi lenne velem nélküled.
Nem semmi a sógorodL
Muti a hajad? Rád se fogok hétfőn ismerni. Feltéve ha sikerül kikurálnom Dávidot addig. Iszonyatosan néz ki szegéynkém. Piros az orrakörül ,csontsovány és fekete karikásak a szemei,sápadt. Úgy nincs láza vagy valami nem köhög,csak van egy kis hólyagocska a száján. Voltunk levegőzni,de nem lett jobbL Ja és nincs kedve semmihez,nem tudok vele órákig játszani,mint régen.
Remélem a hsz-em után csökkent valamelyest a feketepontom mérete,mert ekkora lapom nincs itthon.
Anita!
Voltatok végül valahol húsvétkor?
Köszi a sok linket,amit felraksz..
Jaj szegéyn Boti. Remélem nem holyagosodott fel a lába.
Vettél cipőt?
Gyöngyi!
Nagyon jó képeket csináltál a PraktikerbeJ észrevettem ám.
Szóval Botinak a Tami tetszett? (Anett Tamija) na és az Edó is bejön neki úgy látom.
Jók a locsolós képek. Ismerősek a fiúkák,talán Ciniről?
Katus!
Egyre jobban átérzem küzdelmedet a nemevős Ancsibabával. Asszem nálunk is elkezdődött valami a Dávidnál,én hűlye meg nem vettem észre. Most felírt nekünk a doki étvágyjavítót,majd meglátjuk mi lesz. Ez tényleg nem normális dolog,hogy 2 éves kora óta nem nagyon hízik,csak nyúlik,de így is kicsi. Lehet ezért vonzódik annyira az Ancsihoz? Rokonlelkek. Mondjuk nálunk nincs kitől örökölje,mert ha láttátok a Zsoltit ,akkor nem gondolnám,hogy a genetikai oka lenne a soványságának. Én sem vagyok egy csontkollekcióL
Micsoda mocskosok ezek az egészségügyben. Nem érdekel,hogy kit bántok meg vele,de katasztrófális amiket hall az ember,most miért nem tudnak egy kicsit odafigyelni? (Erzsi mama nem ide nézniL)
Te is ritkábban írsz,észrevettem ám.
Évi!
Már azt hittem szülni mentél,olyan régóta nem jelentkeztél. Jó nagy már a pockód. Örülök,hogy minden rendben van veletek. Gratulálok az ügyes babádhoz,én mindkettőnél annyit noszogattam őket NST-n.
Megvettétek a kiságyat? Majd megmutizod igaz?Van izlése a fiúnak,nincs mit tenni.
Ibolya!
Olyan ritkán írsz tényleg magatokról. Nem is tudom neked mit írjakL (szégyellős ikon,csak ne felejtsem el beszúrni)
Viki! Hogy vagytok? Eszti baba?
Erika? Pocakod növöget?
Kriszti!
Nagyon jól éreztem magam nálatok,köszönöm ezt a két napot,kicsit feltőltödtem.J
Jó munkát a FEHOVA-ra,idén sztem kihagyjuk. Mész egyáltalán?
Andi!
Végre!
Neked is tartozom még egy talivalJ szegény babócák. Jöhetne már a jó idő végre.
Gyógypuszi a lábadnak.
Betti!
Hova tűntél?
Szilvi,Csilla!
Látom ismét felbukkantatok,ide miért nem jöttök?
Megbántottunk talán?
Így vártuk a locsolókat a Rékuval:
Na kíváncsi vagyok ki fog írni,mert 2 nap szünet szokott ilyenkor következni:) (
amit meg is érdemlek természetesen )
Ildikó