Új privát üzeneted érkezett!

Agi: tarkoredő nekem is ennyi volt mindkét babámnál. Ez rossz? Nekem azt mondta a doki minden stimmel. Apf meg 2.1 Erre már húzta a száját a doki a genetikai uhn. Pedig ha jól tudom ez még beleesik a tartományba. Főleg hogy ikreknél eleve magasabb. Hát nem értem :o
Vendég

jaj, marcsi,
szonjával nekem is 1,2 volt az afp-m, rá se hederítettem (tegnapig még ezt sem tudtam, hogy 1,2 volt, este vadásztam elő)

most persze ezen kornyadozom egész nap.

szerintetek a 4D uh kimutatja kedden, ha van valami gáz? A GENESISben?!!!
Már bánom, hogy nem a Bolgárkerék utcába kértem időpontot... de ezen nem múlhat, ha tovább is ilyen paragép leszek, elmegyek oda is.

Miért nem adott ez a nyomorult doki egy leletet a 20. héten??? :twisted: Onnantól kezdtem ezen agyalni. Hogy biztos azért nem adott, mert... meg mennyit hümmögött...
Ismeritek ezt az érzést?

KépKép
szkagi

maverick, a tarkóredő az tényleg jó érték, és a te afp-d is jó, mert tényleg magasabb lesz ikreknél.
De az enyém elég alacsony, és mindenféle borzalmat összeolvastam a szívfejlődési rendellenességtől kezdve a down-kórig...

biztosan túlságosan ráérek parázni.

KépKép
szkagi

Nyugi!!!!

Ne aggódj!
Olyan egészséges kisbabád lesz, mint a makk!

Érdekesek vagyunk mi mamik...
Én pl soha sem azon aggódtam, hogy egészséges e, hanem azon, hogy még nem akarom megszülni... :roll:

Persze minden tőle függ... :roll:

Valakinek volt még alacsony a topicban...
De most nem tudom, ki volt... :roll:
Már sajnos nem emlékszem. De komolyan nem aggódj rajta, mert ha csak egy pici gyanú is felmerült volna, a dokid nemcsak hümmög, hanem elküld genetikai vizsgálatra.
Vendég

És interneten rémtörténet olvasgatás helyett javaslok egy jó kis könyvet. Kizárólag szórakozás jelleggel...
Vendég

Szkagi! Az Én AFP-m 0.85 MOM lett és Én is féltem ezért elmentem egy Genetikai ultrahangra és rizikó faktor számolásra az I. számú Női Klinikára , de szerencsére semmi eltérést nem találtak! A doki azt is elmondta, hogy ezek az értékek összefüggenek az Anya életkorával, súlyával és egy csomó más dologgal! Ha nagyon parázól akkor inkább szólj a dokidnak és kérjél tőle beutalót!
Vendég

csak április 14-én megyek a dokimhoz (ha addig kibírom), de majd megkérdezem tőle, mi van ezekkel. Biztos elhajt a fenébe. Biztosan igaza is lesz.

Milyen az a rizikófaktor számolás? És hanyadik héten mentél?
(nekem a genetikai uh-t is a saját dokim csinálta, az arról szóló papírt meg az integrált tesztnél elkérték)
összeesküvés-elméleteket gyártok

Volt még valaki integrált teszten közületek? Vagy én vagyok az egyetlen veterán anya??? :oops:

KépKép
szkagi

22. héten voltam! A rizikó faktort az UH-n mért adatokból számolják ki Nekem azt írták a papíromra, hogy: A kromószoma-rendellenesség kockázata: 0.5 %-on belüli. Ami jó értéknek számit ha ettől magasabb a kockázat akkor szoktak magzatvíz vizsgálatot csinálni!
Vendég

marcsika, már a Harry Potter utolsó kötetén is túl vagyok :roll:

mi az a laptető?
Ha most is tanulsz, akkor nagyon okos kisbabád lesz, ugye tudod?

(nekem meg egy aggódós kicsi fiam???? neeeeemakaroooom)

mellesleg amióta dolgozom, azóta van ennyi időm :?

KépKép
szkagi

Ági!
Én a Bolgárkerék utcában voltam integrált teszten. Te is ott voltál?
Ha ott azt mondták, hogy nem javasolják a magzatvízvizsgálatot, akkor tuti, hogy minden rendben van. (egyébként is minden rendben van, no para!!!)
Nekem ott az AFP-m 0,75 lett.
Mindjárt nézem a többi értéket is amit kérdeztél.

Kép
Kép
patr

Na megtaláltam.
uE3 1,05
BhCG 0,55
Inhibin A 1,25

Tarkóredő a 12. héten 1,1 mm

A 4D genezisről meg nekem is az a véleményem, hogy mozizni jó, de orvosilag nem 100 %-os.
Nagyon kedvesek, van csokika, bájolgás, de nekem pl. nem látta, hogy pontosan hol tapad a lepény. Amikor mondtam, hogy négy hete a dokinál még mélyen tapadt, akkor ő is ráírta a leletre.
Két napra rá, a saját orvosom meg azt mondta, hogy már szépen feljebb húzódott.

Kép
Kép
patr

csajok tessék befejezni a parát az eredményeken! Nekem eddig egyetlen értékem sem volt a megengedett tartományon kívül (még a teljes vérképeknél sem, ahol ugye millió dolgot néznek) úgyhogy innentől kezdve szerintem az összes vizsgálat tök felesleges volt... Gyerek ígyis-úgyis biciklizni akart. :)

KépKép
muffin

Muffin! Az biztos, hogy most már többet Én sem hiszek az eredményeknek mert mind hülyeség! A barátnőmnek semmilyen vizsgálata nem volt mert a 20. héten ment először dokihoz és 2007.12.21-én egy gyönyörű és egészséges kisfiúnak adott életet!
Eliotnak üzenem, hogy csak finoman a biciklizéssel! Kell a fiamnak egy játszó pajtás! :D
Vendég

Muffin! Már csak 100 napod van! :D
Vendég

köszi, patr,
úgy látom, csak az inhibin A tér el nagyobb mértékben - amit persze assetudommi
kár ezen aggódnom, tudom :oops:
viszont nem a Bolgárkerék utcában voltam, hanem a Schöpf-Mérei kórházban az integrált teszten. Most 4D-re megyek a Genesisbe, és kicsit meghasonlottam ezzel kapcsolatban. Nem akarok csokit, nem akarok mást, csak biztosan tudni, hogy mi van a kis kölkömmel odabent.

KépKép
szkagi

igazatok van,
eldugulok

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert a doki szigorú pihire ítélt. Igazából azért jttem, hogy Aminak sok boldogságot kívánjak és egy nagy szekérrel a holnapi menyegzőhöz!!!

Tegnap voltam a védőnéninél és mondta, hogy hívjam fel a dokit, mert sokat keményedik a hasam. Míg ott voltam vagy 3X. A "megengedett" napi keményedés 10, nekem vagy 25-30. Szóval semmi gond, csak pihi ezerrel. Meg magasabb a fehérvérsejtem, valami gyulladás miatt. És jövő héten festünk. Na erre leszek még kíváncsi. :?
Bocsi, hogy csak magamról írtam, de tegnap meg ma is csak feküdtem. Apa elment nekem gyümiért, gyorsan bekapcsoltam a gépet. De megyek is, nehogy észre vegye, hogy felkeltem. :lol:
Ma meg szédülök és fáj a fejem. Vérnyomás: 80/50. Nem csoda, pedig kv-t is ittam.
Mindenkinek szép hétvégét!!

sz.andi

Andi! Pihenj sokat és vigyázz Magatokra! A vérnyomid nagyon alacsony! :(
Vendég

Andi!
Pihenj, vigyázz magadra, mi most festettünk, hát nem tudom, hogy fogsz jövő héten pihenni!

Muffin, ez a bicikli nagyon tetszik. :D
Az én lányom nyáron rollerezett, és a roller megállt, ő meg továbbment! Átesett a kormányon, fejre esett beverte az orrát, a száját, az állát. Az orrán még most is látszik! Ha a gyerek biciklizni akar...

Ági, tényleg ne izgulj!

Kép
Kép
patr

Ági!

Nekem a férjem azt szokta mondani, hogy könnyű nekem, mert beépített memóriával rendelkezem... :wink:
Vendég

Andi!

Akkor biztosan én is azért szédülök, amiért te is... :roll:

Azért csak pihi, vigyázz magadra! Gyümi nekem is jöhet... :P
Vendég

végre elkezdődött a színházban a nyüzsgés, már nem tudok aggódni magamon.
Asszem beülök az előadásra, vígjáték - és még úgysem láttam.
Holnap egy vidám, gondtalan Ági leszek - újra itt, munkában.

szeressük a színházat :)

KépKép
szkagi

[quote]W írta:era: a fánktésztát amikor kinyújtod 1 ujjnyi vastagra teszel alá lisztet, hogy ne ragadjon le? Vagy mitől nem ragad le?

Persze-persze! Kelesztés előtt is kilisztezem a tálat, aztán a gyúródeszkát is nyújtás előtt és még a szaggatót (ami nálam történetesen egy kis kávés csésze :D ) is szoktam lisztbe nyomkodni. Máskülönben mindenhová odaragad! :wink:
Vendég

Wera: nagyon köszi a fánkreceptet, már kész is csak a páromat várom. Biztos tök odalesz tőle. A fiam már kettőt benyomott és még mindig kell neki. Tehát hálás vagyok neked érte.

Muffin: teljesen igazad van!!!

Nekem rohadtúl fáj a gyomrom. Ma tök sokat idegeskedtem Olivér teljesen kiakasztott. Egyáltalán nem fogadott szót és még a képembe is röhögött amikor rászoltam valamiért. Már alig várom, hogy Tamás hazaérjen és átvegye Olivért. A mai napot kitörölném a fánk kivételével. :cry: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

lányok!

szerintem az AFP eredmények miatt ne izguljatok. 50 kg-os emberre van kitalálva az érték. nah mármost nem mindenki 50 kg. és ráadásul azt tudtátok hogy nálunk csinálják, de más országokban nem?????
más országban nem csinálják, mert torz eredményt mutat elég gyakran, és ott inkább már nem is csinálják. nem akarják paráztatni a kismamákat.
és amit magyarországon használnak mondom, 50 kg-os emberre találták ki. nah már ha valaki 60 kg, totál más lesz a határérték amiatt a 10 kg eltérés miatt...

legalábbis én ezt hallottam és olvastam is valahol!

NO PARA!!!!

Kép

Kép
timi1982

Én is csak panaszkodni jöttem.Már 3 napja napja fáj a gyomrom. 11kor lemegy egy kis reggeli,3kor ebéd de aztán másnap reggelig semmi.Félek hogy nem jut a piciknek elég kajcsi. Szerintetek mit csináljak?
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Úgylátom ez nem a mi hetünk volt!
Mindenki keményedik és minden baja van!
Nem is csoda ilyen időben!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és jókívánságokat!
Aranyosak vagytok!
Remélem minden rendben lesz Áron babával is és a holnapi napon is mindennel!

Sz.andi! Köszi! Vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat!!!

Köszi még1X mindenkinek mindent!
Vigyázzatok magatokra és a pirinnyókra!!!!!
Ha tudok vasárnap jelentkezem!
Ja!!!!!!!!! És Apa hétfőn is itthon lesz!!!
Jupijéééééééééé! :lol:
Aztmondta puszilgatni fogja a FELESÉGÉT!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt és szép álmokat!!!

Pápá

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Maverick!

A baba elveszi a szervezetedből, amire neki szüksége van, ő elég tápanyaghoz juz. ;) Inkább magad miatt aggódj, próbálj meg többször keveset enni.

Ég a gyomrod? Rennie nem segít?

IBM!
Sok boldogságot!
20150601134430

Ibm:Nagyon sok boldogságot! :D

Valamit úgy tűnik ért hogy beszéltünk a LKristivel-fél ötkor ájött,bebújt Apa mellé és fél hétig aludt.És nem ébresztette fel a Vercsit :D

Csakhát ez hosszútávon nem jó hogy Apa mellett alszik,mert mikor itt lessz a pici,akkor azért jobb lenne ha a saját ágyikójában alukálna,szépen reggelig.De majd még úgyis alakul.

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsesz:Szép jó reggelt mindenkinek!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

babuli :)

IBM neked tényleg nagyon sok boldogságot! És ennél szebb időt nem is kérhettetek volna. :)

KépKép
muffin

[b]IBM! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK![/b]
Vendég

Ibm! Sok Boldogságot Kívánunk Nektek!

Kép
szly27

Jó reggelt!

A kisfiam még alszik, ami csúcs, mivel kicsit beteg, de a kislányom úgydöntött, hogy anyának fel kell kelnie! Kirugdosott az ágyból. Ehez úgy néz ki már most hozzá kell szoknom. Ha az egyik végre jót alszik, akkor a másik tuti nem hagy. :)

Kép
szly27

Jó reggelt !

Ami: nagyon sok boldogságot!

Ági: Az Afp-t önmagában nem nézik külföldön mert sok mindentől függ az eredménye, pl. súly, terhességi kor stb. (de ezért van a MoM érték ami egy átlagolt érték, amibe ezeket már beleszámolják)
Az integrált tesztet viszont csinálják, aminek a része az Afp is és még ált. 3 másik vizsgálat pl. Bhcg meg amiket írtatok és ezeknek külön nem érdekes az eredménye, hanem egymáshoz viszonyítva adnak több infót!(csak sajnos nálunk ezt csak külön pénzért nézik, így a "népnek marad az Afp magában)
Szóval külön külön ne nézegesd, együttesen meg tökéletes az eredményed!
Amúgy nekem az Afp: 2,6 MOM lett (akkor kicsit elgondolkoztam :( )
De azóta voltam már 3 helyen is UH-n és nem találtak semmit, így én most arra gondolok, hogy egy teljesen egészséges kicsi mocorog odabent!
Ti is erre gondoljatok!
Vendég

Ami!
Sok-sok boldogságot kívánok!!!

Kép
kimma

jó reggelt!

csoda szép időnk van. szerintem a mi kis menyasszonyunkra is gyönyörűséges idő van! sok - sok boldogságot!!!!!

lányok segítsetek. nem tudom mit főzzek. semmi ötletem nincs. meg hát kedvem se sok :wink: :?
tésztát nem akarok, mert az most fogyott el. de akkor mit csináljak??? leveske készül, de kellene valami második is.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Én lángost és máglyarakást csinálok 2ra. A fini gyümilevesem meg kora reggel óta hűl.
20150601134430

"Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti
iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi
kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a
gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket
berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad
a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a
rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a
Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el
így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az
országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan
nem lett volna meg, ha elvitték volna. Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél,
bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Vigyázzatok!"

Kép
orsitigris

Pocifotók:
Kép

Kép

:D

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm! Nagyon-nagyon sok boldog évet kívánok nektek!!!

KépKép
szkagi

Kike! Szépen gömbölyödsz!!

Orsitigris! Még jó, hogy az anya ilyen talpraesett volt... ezektől a történetekről mindig a frász jön rám :shock:
Remélem, hamarosan elkapják őket :twisted:

KépKép
szkagi

Ibm!

Sok boldogságot nektek, és látod még az idő is nektek kedvez. Nagyon szép napos időt fogtatok ki!
Mégegyszer sok boldogságot. :)

Kép
linda24

Huh Orsi, amit írtál, hát teljesen rosszul lettem!
Tényleg ezt kéne leadnia a híradóban nem azt a sok hülye politikát!

Látszik, hogy hétvége van, mert ilyenkor mindig nagy a pangás. Valamelyik nap a héten meg mire így délben visszajöttem, teleírtatok 1,5 lapot! :D
Vendég

Kike! Nagyon szépen gömbölyödsz!

Orsi! Én tegnap már olvastam a sztorit hát nem semmi!

Ma megvettük a kisbabánk ágyát úgyhogy már van miben aludnia! Képet csak később tudok felrakni mert csak a költözés után rakjuk össze! :evil: A költözést már most utálom!
Vendég

Hát Csajok... Lehet, hogy nem leszek népszerű, de nekem elég kamu szaga van ennek a sztorinak. Ha valóban így lett volna tuti beszálmoltak volna róla a Híradóban.
Engem kicsit az iwiwen is terjengő Tescos sztorira emlékeztet (ahol levágták a gyerek haját).
20150601134430

Ami!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!
Legyen nagyon sok ilyen boldog napotok!!! :lol:

Mi végre hazaértünk!
Hulla vagyok. Nem panaszkodhatom, mert a lányom biztosan jobban elfáradt... :?
Reggel 3/4 8-ra mentünk, akkor hamar megírtuk (mindhárman apa+anya+Lilla) a táblázatkezelés vizsgát, majd 9-re elvágtattunk egy szomszédos ált. iskolába, ahol kicsi lányom megírta a 90 perces megyei kémiaverseny feladatsorát. Vissza a gimibe, ahol következett az adatbázis-kezelés vizsga, további 45 perc.
Onnan újra a kémia verseny, eredmény hirdetés: 5. helyezett lett.
Tudom, hogy nem dobogós, de én nagyon büszke vagyok rá!!!
És mégiscsak megyei 5. !!!
És kémiából, ami nekem a mumusom volt.... :?
(hát, nem rám ütött ez a gyerek!!! :shock: 8) )

Ti bizosan sétálgattok ebben a csodaszép időben.
Én asszem, most örülök, hogy ly.k van a seggemen, inkább mára pihi...
Holnap főzés, gulyáslevest és palacsintát rendelt a társaság.
K 8) rán tuti nem kelek, mert ez az egyetlen nap, amikor apával ébredhetek!!!!
Imádom az ilyen reggeleket! :lol: :lol: :lol:

Még benézek, mi van veletek, de elég nagy itt a pangás... :roll:
Vendég

Ami: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!

Marcsi: nálunk is az lesz holnap a kaja. Ma a tegnapról megmaradt fánkkal ettük és holnap pedig palacsntával.

Én amúgy is parázok attól, hogy nehogy valaki ellopja Olivért, hátha még ilyen sztorit is hallok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én nem tudom, ti milyen csodaszép időről beszéltek, de itt reggel óta be van borulva. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szia Titi!

Ezek valóban ilyesztő történetek... :?

Nekem már nagyok a lányok, de soha sem vagyok nyugodt, ha egyedül mennek valahova... :?

Na meg nekünk pl a pedifilokkal gyűlt meg a bajunk.
Azok még egy szemét népség!!!
Borzasztó!
És olyan munkahelyekre férkőznek be, ahol mindíg gyerekek közelében lehetnek!
Azt nem is mondom, hogy tiszteletreméltó pozíciót tölt be az illető, hogy még ne is merj más embereknek beszélni róla!
FELHÁBORÍTÓ!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?