Sziasztok!!
Itt vok
köszi a hiányolást csajok
Tegnap délben jöttünk haza,van egy kis élettani sárgasága(eddig mindkét fiamnál volt,szal valszeg genetikai a dolog)épp határérték felett egy kicsivel,de jöhettünk mert rengeteg a tejem és mondtam nekik "isi-bizi"szoptatom mint állat...
Ja,amúgy sem maradtam volna ha netán nem akarnak engedni,mert épp ezért hogy ilyen sok a tejem tudom hogy rendbe jön és a sárgaságra ez az egyetlen természetese gyógyír...meg a gyerekdokim itthon is bíztatott hogy nyugodtan jöjjünk...na szal itthon
Túl vagyunk apával az első 3 gyerekes fürdetős estén...
és így utólag elég jók helytálltunk,rosszabbra számítottunk
Babuci éjszaka nagyon jó fiú volt,evett este 8-kor,éjfélkor,hajnali 2-kor,4-kor és reggel 8-kor...és etetések között szépen aludt a mózesben az ágyam mellett....szal egy szavam se lehet a fiatal úrra
Viszont napközben jobb szeret ölben aludni(most is itt van a vállamon)
cicin elalszik,utána néha sikerül egy kicsit becsempészni a mózesbe
Annyira édes,úgy szeretem
A nagyok is jól fogadták,Márk már ölbe is fogta,annyira büszke volt
Krizsikém még kicsit szeles
nem nagyon marad csöndbe ha Oli épp alszik,de nem baj...Olika megkapja a kiképzést
Hozott nekik a kisöcsi ajándékot,nagyon bejött az ötlet(Gabi,nektek is ajánlom a dolgot)
Tejem van dögivel,még fagyasztok is...alkalmanként 100 lefolyik a gyűjtőbe amíg a másikból szopik...amúgy már kedd éjjelre belövellt a tej,jó hamra...
Nincs gátsebem viszont az aranyeren kijött rendesen
kenegetem,remélem rendbe jön.
A csecsemősök mesélték,hogy olvassák a SOTE-s topicot...
Na röviden most ennyi csajok....remélem lassan töbször is tudok jönni és reagálni,de tudjátok a picikém mellett még itt van a két nagy culám is
akik most felettébb igénylik a törődést
Apa mindjárt megy értük
Márk elment fél napra oviba,kicsi meg a nagyihoz.
Rita!
Klassz hogy ilyen szépn rendeződnek napjaitok
irígy vok...
Gabi,Andi!
Pihizzetek amíg lehet...
Nincs sok hátra,kitartás!
A dokink nagyon ari volt és rendes mint szokott és a Zsuzsit is nagyon ajánlom!!!!
A hét közepén szülési dömping volt...akinek nem volt szülésznője az a 6 ágyasban vajúdott
meg sok minden miatt sztem megéri fogadni.Sokkal jobban törődnek az emberrel ez tény!!
na lépek mert betrottyolt a pici
pusz,Panni