Zsu: ez az utolsó ez nagyon duuuuuuuuuuuurva
Magamról:
Hát túl vagyok végre a mai napon
Nem volt egyszerű
Ugye szerdán azt mondta nekem az asszisztens, hogy ráérünk odaérni 10-re, merthogy a vérvétel "nem sürgős", pedig én kétszer is rákérdeztem, de hajthatatlan volt - erre, amikor bejelentkeztem a recepción, mondja a hölgy, hogy reggel már kerestek vérvételen
Vártam így vagy egy órát, mire sikerült oda bekerülnöm, aztán a nőgyógyinál már szerencsére csak perceket kellett várni
Hosszas keresgélés és telefonos interurbán pécsi konzultálás után április 15-re be lett vagyon írva kicsiny nevem az előjegyzésbe
:D
Aznap 9-re kell odaérni, meglesz az altathatósági vizsgálat, majd a műtéti előkészítés és másnap lesz a műtét.. Ha nem kell "bántani" semmit, akkor aznap délután haza is jöhetek, de ha korrigálni kell a dolgokat, akkor csütörtökön.
Még az lesz a kérdéses, hogy a következő vérzés mikor jön meg, hát most nagyon reménykedek, hogy nem akkor, mivel azon a héten lesz esedékes
:(:( mondjuk ez a ciklusom 32 naposra sikeredett, remélem most is hasonlóképpen alakul.. Mert ha nem, akkor csúszik a dolog.. mivel mensi alatt nem lehet megcsinálni.. Így ebben a ciklusban is szorgalmasan LH-zok majd, hogy nagyjából betudjam határolni az időszakot..
:):)