Sziasztok lányok!
Kerestem képet a komprol. Rájöttem hogy amig nyugodtan ült benne addig nem volt gond vele. De amikor elkezdett már később ficánkolni akkor csuszott ki.
Rágcsa
Nekem is jo a képekkel egy kicsit nosztalgiázni. Találtam egyet ami a kis takaroján készült. Jo volt mert még a hipot is birta, mert persze mindig jött belőle valami.
Baba Robi
Ádibaba neked szopik még a kicsi? Ha van iwiwed akkor be tudsz jelölni meg a "Babanetesek" is fent vannak. Én nagyon tiltakoztam az internet ellen annyi roszat halodtam. De bárcsak elöbb hagytam volna magamat rábeszélni! Olyan jo lett volna ha más kismamákkal beszélhettem volna meg a babás problémáimat. Mindenki azt hiszi hogy engem már érhet meglepetés a 4.után de ez nem igy van. Annyi minden változik pl.-ul, az elsőnél még nem jöhettek be az apukák a szülésre, a 2.-nál már a szülőszoba elött várhatott, a 3.-nál már bejöhettek az apukák, a 4.-nél minden apuka jött ment a felesége körül, kivéve az enyém. Lehet hogy az unokámat már a fiam fogja szülni
Ki tudja a mai világban!
Amit régen adtak azt most tiltják, pl.liszt, tej.
Mano neked miért volt ilyen szép a babád? Én még egy kis csunyácskát vittem haza! Vagy te szenvedtél többet nem ő?
Nálatok milyen a kapcsolata a fiuknak? Elfogadta a fiad? Az igazi elviszi néha magához?
Nálunk a közös szülői felügyelet működik.
Akkor a papucs nálatok is nyerő. A kinaiba vettem, nem drága, bohockodni jo.
Sok locsolot kivánok nektek holnapra!
Jo éjt!