Új privát üzeneted érkezett!

Na, akkor leírom, hogy csináltam...úgy, ahogy a papírjára volt írva: gőzön megolvasztani, majd lepirítani kicsit, hogy ne maradjon benne víz. Utána olvasztott vajat bele. Vajig nem is volt gond, azt beletettem és tiszta sűrű lett.
A házilag gyártott mázaimmal meg az a baj, hogy puha marad. :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, itt vagyok,ma van áram szerencsére :) de apáék holnap mennek társ-ismeretből vizsgázni,és az egyik barátjának én csinálom az esszéjét,és oda akarom adni neki,hogy vigye el a tanárnak,hogy jó- e ? És ép azzal sznevedek.
Amugy tegnap jött haza apa,végülis oldalast sütöttem neki,ma meg rántott hal lesz mire hazaér.Ma van újra nyelvvizsgázni :roll:
szóbeli+hallgatás,remélem ez már sikerülni fog neki/alapfok/

Erika,szerintem is menj el dokihoz!Mutasd meg neki magad,és inkább mondja azt,hogy nincs baj,minthogy ne menj és legyen vmi gáz.

Ivett, éjszaka 2x kelt a kisasszony,ez nálunk jónak számít :) De ma elég nyűgi,mindig akkro nyűgi,ha vmit időre kell megcsinálnom :wink:

Judit,majd szólj,ha a férjedék fognak játszani,mi mindennap nézzük :) Hátha siekrül nekik,és nyernek is.Nálunk apa szinte minden kérdést tud,de nekem nem lenne bátorságom oda kiálni :oops:

Mongi,igen igen pocakos képet kérünk! :)

Na most megyek folytatom a beadandót :) Ja a stresszről írok,jól beleválasztottam..de lehet még cigányságról,és feketegazdaságról,de egyik sem túl könnyű..

Kép
Kép
tundi24

Szilbee, ja arik a képek :) Mint mindig :wink:

Kép
Kép
tundi24

Erika,melyik az a puma póz?

Szilbee,én is próbálkozom igy,de nem nagy sikerrel :(

Egyébként köszönöm mindenkinek a tippeket! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Húha,ti aztán termeltetek,de így a jó! :wink: :D
Én tegnap már nem tudtam írni mert apa volt a gépnél,esélyem se volt! :lol:

Franciskának szépen javulgat a bőre,és ami még jó hír,hogy azóta hál'istennek új pöttyök már nem is jöttek ki!
Doktornéni azt mondta,hogy a szárazságtól van,de ha esetleg nem jönne helyre két hét alatt a bőre akkor vérvétel,meg mondott még valamiféle allergia vizsgálatot de szita az agyam,bízom benne,hogy helyrejön már sokat javult szerda óta!
Advantan kenőcsöt írt fel rá,meg javasolta a Atoderm testápolót,és a Babe omega tusfürdőt!Meg is vettük nagyon jó mindkettő,csak mondjuk elég drága,de jelen esetben a legfontosabb,hogy renbejöjjön Franci,nem mertem mással próbálkozni!

Cleo!
Igen olyan kis pöttyök vannak benne,voltak olyan aprók is kialakulóban a hasán,és olyan volt mint ahogy leírtad!Az a nagy folt ott alul a vádliján is sok kis pöttyböl folyt úgy össze!

Erika!
Szerintem is menj el a doktorbácsihoz!Aranyos a Réka baba! :D Méghogy élőbe nincs ilyen szép miket mondasz te!Mert valami ilyemit mondtál nem? :roll:

Nóri!
Ne bánkódj a torta miatt,de az íze biztos finom volt attól,hogy a máz nem lett tökéletes!Vagy majd csak hétvégén tartjátok a bulit?Én meg bele se merek kezdeni ilyenbe,hogy torta,annyira béna vagyok!
Munkahely,mondjuk igazad van,hogy már nem is akarsz oda visszamenni!Ja és szerintem ne szólj a bölcsibe,nehogy aztán tényleg még kitegyék Lilcsit!Te is könnyebben tudsz így keresgélni!Remélem nem lesz beteg Lilcsi! :(
Nagyon tuti az új vonalzó! :wink: :D

Szilbee!
Nagyon jók a képek,olyan sokat nőtt már Dávid is!De még mindíg kis szumós! :D
Táblival kapcsolatban,tőlem kiírhatod a nevem,úgyis tudja mindenki! :wink: Az adatokba még annyi,hogy Dávid 17:00-kor született! 40+4 (szokásom túlhordás :lol: )Ja és a névnapok:Dávid:dec.30 Franci: márc.9 :D Na nekem ennyi!Vagy privibe kellett volna megírnom? :oops:

BBj, Ildi, Betti!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntést nektek is! :D

Judit!
Ha sikerül bejutni a párodéknak szóljál mert szurkolunk nekik! :D Én is nagyon birom azt a műsort!
Vendég

Tündi: drukkdrukk apának!

A puma a fán póz az, amikor a karodban tartod a babát, de fordítva, a mellkasa, pocakja pihen a karodon. Fekszik, mint....puma a fán. Réka imádja.

Ezt találtam még róla
úgy veszed karba, hogy hason van, a feje a könyökhajlatodon nyugszik, és a keze-lába oldalt lelóg, mint valami lustán elnyújtózó macskafélének.

hasfájás esetén jön be
jaimee1

Hajni, örülök,hogy Franci lába kezd szebb lenni,és reméljük nem lesz neki több!!Ezek a szerek bizony elég drágák :evil: szerintem azért,mert úgyis tudják,hogy megveszik :roll:

Apa most telózott,sikerült a nyelvvizsgája,legalábbis a szóbeli része,hallgatást még nem tudni :P :)

Kép
Kép
tundi24

Erika,köszike az infót,igy már ismerem,csak a nevét nem tudtam :oops:

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Haha, persze. És Rékával mit csináljak, amíg dokinál vagyok?
:D :D Hát érik a vizit...Most már kevésbé érzem, hogy feleslegesen megyek, bár már ez a sokadik kör, miért pont most oldódna meg a probléma?
jaimee1

Gratu apának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
jaimee1

Hajni! Vettem!! Kiegészítettem a táblit, még így izibe... nehogy elfelejtsem.

Petri!
Katlina!
Betti!
Ildi!

A csemeték névnapját megadnátok?! 8)
szilbee

Én vigyázok rá!!! Délután épp kimenőm van!!! :D:D 15:30-tól!!! :lol:
szilbee

Tündi! Gratula párodnak! :D
szilbee

Erika! A sapis-húsvétis képet ide is tedd már fel!! :D ... ne csak a fogamzós topikba! ;) :D Olyan tündéri!!! :lol:
szilbee

Szilvi: hol nem jársz te! :D :D
:shock: Á, már tele van az egész babanet Rékával.... :oops: :oops:

Judit: Olyan ügyi vagy, hogy ilyen könnyen visszarázódtál kismamából dolgozó anyává. Nekem biztos fél éve gyomorideg lesz előtte és hónapok idegbetegsége utána.... :D
jaimee1

Kép

Ez a sapis, ugye?
jaimee1

Igen! :mrgreen:
szilbee

Erika!
Jaajj de édes!!! :D :D :D Egy igazi kis tündér!Nagyon nagyon tetszik!!! :lol: :lol: :lol: Meg kell zabálni!!!! :lol: :lol: Még jó,hogy Szilbee,ilyen szemfüles,és észrevette! :wink: :D Hidd el,nem sok a kép Rékáról,meg mondjuk egyik babáról sem a topikban,én annyira szeretem őket nézegetni,annyira édesek! :lol: :lol:

Tündi!
Nagy nagy gratula apának! :D

Szilbee!
Köszi,hogy kiegészítetted a tábliban az adatainkat! :D

Pusszantás!
Vendég

Katlina,Judit!
Nektek is köszönöm a köszöntést! :oops: :D
Vendég

Átadom apának a gratulációkat! Én is örülök,hogy sikerült ,mert még ott van neki az érettségi,meg az előmeneteli suli is. Remélem a hallgatásos része is meglesz neki!!

Erika,zabálnivalóan cuki Réka abban a satyekban :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee!

Febr. 18

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Gyorsan irok egy pár sort lehet, hogy a hétvégén nem lesz rá alkalmam.
Anta éppen az apjával kerekezik valahol.

Készülődünk a vasárnapi bulira, csak a szokásos nagyszülős party, de nekünk ez igy nagyon elég.

Vasárnapi képekből majd teszek fel addig is növesztem a pocimat, ami tényleg nem mondható kicsinek.

Jaimee! Olyan Réka mint egy játékbaba, nagyon fotogén egy kisnő.
A puma póz nagyon tetszik, megjegyzem, még jól jöhet.

Cleo! Mi volt a kardiológusnál, hogy van Sziszi?

Judit! Nekem is biztos sok időre lesz szükségem, hogy ha majd vissza kell szoknom a dolgos hétköznapokba. Tényleg jó nektek, hogy ilyen simán veszitek az akadályokat.

Ird meg, hogy mi lett a széffel, engem is érdekel.

Tündi! Nagyon jó témákat választottál, lehet róluk irni bőven.

Nóri! Én még szoktam tejszinben is olvasztani tortabevonót, Marikát, Katicát,/ fele tej fele ét arányban ha elég sűrüre főződ azzal is be lehetne vonni. No nem akartok okoskodni.

Szép hétvégét mindenkinek, ha már nem jelentkeznék.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok

CSak egy mondat erejéig,mert most értem még haza :)
Köszi amúgy az érdeklődést .cupp

A kardiológushoz kb 11:40-re értünk (12-re volt időpont)
és már 12:15-kor benn is voltunk.apa is jött velünk,de azt mondták elég leszek én is 8) .
Szerencsére MINDENBEN kellemesen csalódtam
A lényeg,hogy semmi baja,minden oké.nem is kell többet menni.
DE A DOKINŐ IS NAGYON ARANYOS VOLT :shock: egy csomót beszélgetett,kérdezgetett,Sziszivel dumcsizott...dícsérte stb.stb.úgyhogy egy szavam sem lehet.
Szal...megnyugodtam...de jó,hogy túlvagyunk rajta

Majd jövök...de vissza kell,hogy olvassak. :oops:

köszi a drukkot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi,nagyon jó hír,hogy minden rendben van!! És ez már igy is fog maradni biztosan! :) Azt hiszem tartottál a dokinő viselkedésétől,ugye?vagy nem jól emlékszem?De a lényeg,hogy minden ok,és még ő is rendes volt!! :) :)

Mongi,kellemes hétvégét és jó szülinapozást,majd az aktuális napon rakom a köszöntéses képeslapot,de előr is boldog szülinapot Antóniának! :)
Hát igen jó téma..15 oldalt írtam,kész,de szerintem 2snél jobbat ugy sem ad rá a tnár,mert szerintem tudj,ahogy nem az a személy írta meg akinek kell :oops:

Elteszem magam holnapra,mert mára leszívta az erőmet ez a dolgozat!
Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Andi! De jóóó! :D:D
szilbee

Mongi!
Hétvégén akkor ti is nagykanállal esztek! :D Hogy elszállt az idő,már 3 éves lesz Anta! :shock:
Várjuk ám nagyon majd a fotókat! :wink: :D

Cleo!
Ez nagyon jó hír! :D :D :D Örülök neki,hogy minden rendben, túl vagytok rajta megnyugodhatsz! :D

Szilbee!
És mit jót csináltál a kimenődön? :wink: :D

Jó éjszakát,és szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Cleo! Én is örülök, hogy minden rendben van, és most már megnyugodhatsz!

Mongi! Jó szülinapozást nektek! Aztán tegyél majd fel képeket, meg a pocakodról is! :)

Jamiee! Nagyon aranyos ez a sapis kép. Hát, azért nem volt olyan könnyű belerázódni a dolgos hétköznapokba. És nem is minden megy olyan simán. Mint már panaszoltam, kevés időm marad a lakás rendbentartására, és persze Marcira is lehetne több. Bár ő nagyon aranyos és alkalmazkodó (amellett hogy egy kis rosszcsonti) és szerencsénk van a bölcsivel. Csak így lehetek nyugodt, hogy ő jókedvűen megy, és a páromra is maximálisan számíthatok mindenben.

Na megyek is, mert mindjárt fürdetés.
Majd beszámolok a holnapi napról.
Jó éjt és jó hétvégét mindenkinek!!
judit_79

Cleo: De jó! SZupi! :D

Judit: Megnyugtatlak, nálunk most sincs katonás rend, pedig itthon vagyok... :oops:

Tündi, már te is a tyúkokkal, mint Nóri?

Nóri: Jó ünneplést nektek a hétvégére!

Hajni: Cupp!
Nem azt akartam írni, hogy Réka ronda, hehe, csak a fotók nagyon szépek, előnyösek. Majd dobok egyet, ami nem előnyös. :D Fotogén a kicsike.

Vali: Te merre bújkálsz? Füstjelek, morze vagy valami????? :D
jaimee1

Még most értem haza,de hulla fáradt vagyok!

Mongi!

Akkor a párod nagyon örülhet,hogy kisfiatok lesz legalább lesz egy trónörökös is!
Pesten vásárolni voltam!

Szilbee!

Máté teljesen meggyógyult,minden rendben van vele!
Amióta beteg volt nagyon meg volt fázva kb. 3 hétig azóta meg nem akar enni csak egy nap egyszer!
Sok folyadékot iszik inkább,de már nem tudom mit csináljak vele hogy egyen is!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szép jó reggelt mindenkinek!
Süt a napocska,remélem jó idő lesz ma! :D :D :D

Franci 6:15-kor ébresztőt fújt! :? Pedig mondtam neki este,hogy ma alszunk 10-ig :D de ezek szerint nem hatotta meg! :D Na de nem panaszkodhatom mert az éjszaka legalább jó volt!
A lába is szépen javul a kencéktől! :D

Erika!
Megnézném azt a nem előnyös fotót Rékáról! :wink: :D Én úgy értettem,hogy azt írtad,hogy Réka élőben nem ilyen szép(nem azt,hogy rondaaaa) :roll: :oops: De lehet csak félre olvastam valamit!

Ivett!
És mi jót vásároltál pesten?
Biztos nyugtalanító,hogy nem eszik annyit mint régebben,de a folyadékot issza az a lényeg!Megtömni úgysem tudod! :wink: :D Dávid mikor pici volt nagyon kicsiket evett,mondjuk nem látszott rajta,de azért természetesen engem is nyugtalanított!A dokinéni
mindíg azt mondta,Nagyon jól hasznosítja a gyerek szervezete azt a kis kaját amit megeszik,ne aggódjak!Tudják ott a babók mi jó nekik! :D

Judit!
Hát igen az nem utolsó dolog,hogy a gyereket jókedvűen hagyjuk ott a bölcsibe,és nem üvöltve!
A lakás takarítás meg megvár,szerintem gyerek meg munka mellett képtelenség mindíg rendbe tartani a lakást!

Puszantás mindenkinek,szép napot!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Vége jó idő van,csak maradjon is igy:) Szóval egyetértek veled Hajni! :) Luca már fél6kor riadót fúj,de visszalaudtunk 7ig :) Csoda :) Jó,hogy javul Franci lába.Mit csináltok hétvégén?

Erika,hát bizony elmentem a tyúkokkal :) mert minden erőmet leszívta a dolgozat,nem vagyok én ehez már hozzászokva :oops: Én is kiváncsi vagyok arra a fotóra,amire te úgy gondolod,hogy Réka nem fotogén.

Szilbee,hogy telt a kimenő? :)

Nóri,mikor lesz a buli?

Ivett,mi jókat vettél Pesten? Ha éhes lesz Máté úgyis enni fog, a bnőm kislánya volt igy,hogy betegség után alig akart enni,de most bepótolja :) Úgyhogy ne aggódj!

Kép
Kép
tundi24

Rakok képet Lucusról,hogy hogy tud ülni játék közben és a fürdőkádban :)
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Csak beköszönök, ....arul vagyok. :cry: :cry:

Luca de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy ül, aszta! :lol: :lol:

Majd jövök. Ha nem, akkor agonizálok. Hétfőn várhatóan doki. :( :( :( :( :(

Jó hétvégét!
jaimee1

Tündi!
Jajj de kis édes Lucus! :D Olyan szép!!! :D :D Látom nagyon élvezi a pancsit is! :D Kis vigyori! :D Ő is szereti ha fotózzátok,nem?És sokáig elücsörög már így? Egyszer csak azt veszitek észre,hogy elmászik a játékok közül! :lol:
Ma délután meglátogatjuk a barátosnőméket,holnap meg jön az egyik ismerős délután újratelepíteni a gépet!Ez a program hétvégére,no meg ha jó marad az idő játszóterezés,és nagy séták! :D :D

Erika!
Jobbulást,remélem semmi komoly! :( Jól teszed,hogy meglátogatod dokibácsit!
Vendég

Jaimee
:cry: :cry: mi a baj, a hasad?

Tündi
Azta de ügyesen ül Luca :D Forgni is elkezdett már? Én még ott tartok hogy ezen aggódsz.

Mi megvagyunk, reggel 8-ig aludtunk :) Mi győztünk? :wink:
Viszont 11-kor ismét elaludt Timi, remélem nem beteg lesz..

Tegnap óta nincs kocsim, apa lecseréli. Elvittük leadni a kereskedésbe, Timi hazafelé jövet azt mondta Hozzuk vissza az autóját, ne hagyjuk ott messze.(Kisújon) Szegénykém sajnálja.. az új meg még nincs itt.

Szilbee
Én nem kaptam levelet a tábláról.
Névnap: máj. 3.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Hajni! Jó, hogy Franci bőrének használt a krém! Aztán jön mindjárt a pelusvillantós idő, szép legyen a lányok lába! :wink: Nekik legalább még epillálni nem kell :lol:
Délutáni progi nálunk is a homokozóhoz vezet! Meg motor, meg séta, meg csúszda. Legalább én is levegőzök már.

Erika...jobbulást :cry: !
Ezt a puma pózt én is alkalmaztam, aztán, amikor már sózsák volt inkább, mint puma, a combomra feltettem hasra és csak a feje volt a karomon és úgy ringattam. Szunyált úgy is a lelkem :lol:
Réka, mint mindig.....anyaros :lol:
És kikérem magamnak, hogy a tyúkokkal fekszem :o ! Mostanában este 1/2 10-kor még itt pötyögök :lol: !

Mostanában esténként szoktam arra felébredni, hogy Lilcsi vagy a hasamra, vagy a derekamra fekszik :shock: Szerencsére neki sem olyan kényelmes, mint szeretné, így le szokott mászni rólam :lol:

Tündi! Gratulálok a párodnak! Érettségizni is most fog, vagy még most kezdi majd a sulit? Vagy először kimegy-hazajön?
Nagyon ügyesen ül Lucus! De azért szokik még borulni, ugye? Ez még nem az az igazi ülés?
Hogy te milyen rendes vagy! Más helyett írsz esszét!

Andi! Tök jó, hogy ilyen pozitívan csalódtál a dokinőben! Én is hallottam róla rosszat, de nem írtam inkább...minek stresszeljelek? És az meg pláne jó, hogy semmi probléma a kis szöszivel :lol:

Judit! Szerintem, ahol gyerek van, ott már sosem lesz igazán rend a lakásban. De ez így jó! Az lenne szomorú sztem, ha minden patyolat lenne, mert az már jót nem jelent a gyerek szempontjából :roll: .

Pircsi! De jót pihiztetek akkor! Mi csak 1/2 8-ig, igaz, előtte én már 4-kor felébredtem és csak 6 körül aludtam vissza :cry: , miután Lilcsi megitta a teáját. Timi alfa még? Vagy sikerül alakítani valamit?
De jól keres apa! Új autó! Én meg azon filóztam, hogy el kéne adni az enyémet, de iszonyú ráfizetés lenne, úgyhogy nem is tudom :?

Tudja valaki, mi az a gyökérfőzelék???? :shock: Tegnap azt evett Lilcsi, de ma kakilt olyan bordót, mintha tojásfestéket ivott volna :lol:

Lányok! Nem hétvégén ünnepeltünk! Igazán nem is ünnepeltünk, de azt tegnap anyumnál megtettük. Elvittem az ajándékokat, meg a tortát, odaadtam Lilcsinek, eszegettünk, utána én jöttem haza, mert 5-től lakógyűlés volt. És a lényeg, amiért eljöttem rá, a kutyatartás, alig kapott szót :evil: És 7 után értem vissza anyumhoz, a gyerek már 2x lefeküdt, hogy alszik :cry: Én is át voltam fagyva, éhes és szomjas voltam, úgyhogy közöltem, hogy most 2 évig engem gyűlésen nem látnak :evil: .

Teszek még most képeket a tegnapi napról, mert holnap Antáé lesz a porond :lol: !
Kép Szépséges torta :? (Direkt nem csináltam olyan képet, ahol jól látszik :oops: )
Kép Kép Fujaja Kép Kép
Ezek meg ma készültek....levágtam a frufruját :lol:
Kép KépMotormánia

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika, jobbulást,és hétfőn tényleg menj dokihoz!!!

Hajni,már elevickél Luca a játékok közül :) Odanézek ott van ahova raktam,később odanézek már totál máshol :wink: Akkor mozgalmas hétvégétek lesz! :)
El is felejtettem írni,hogy 25én megszületett Jucikáék kislánya Zsófi :)

Petri,már megfordul,csak a vissza fordulással vannak gondok :( És milyen autótok lesz?

Nóri,hát igen ilyen rendes vagyok,mert ha nem csinálnám meg neki,sztem ő nem írná meg :P Most is üzentem neki,jöjjön el megnézni hogy megfelel-e neki,erre, olyan lesz amilye írok :wink:
A torta meg szerintem jól néz ki!! :) Biztos fincsi is volt,milyen ízű volt? Tetszenek a képek,és csini lett Liulcsi haja :)
Én nem tudom mi az a gyökérfőzelék,de szerintem zöldség,de lehet badarságot mondok,mert még életemben nem ettem olyat.
Apa májusban fog érettségizni,remélem sikerül is neki.Most nagyon összejöttek neki ezek a sulik,de muszáj..
Luca meg még eldől persze :) Felülni nem tud,csak megülni,de már elég hosszú ideig bírja,és játszik is igy :)

Kép
Kép
tundi24

Petri! Megnéztem az elküldött levelet és a gmail-es címedre keüldtem a táblit. ... vagy azt a címedet már nem használod? Akkor milyen milyen címre küldhetem?

Erika! Javultál vmicskét?? :(

Tündi! Nagyon szép Lucus!! Nekem tünik úgy vagy tényleg nagyot nőtt?? :shock:

Nóri! Tök frankó lett a torta! :mrgreen: Olyan vagyán Lilcsi ezzel a mocival! :lol:
Ja és sirály az új avaratod!!! :)

Tegnap végül nem mentem kiruccanni... legalábbis nem egyedül. Vacakolt a gyomrom (nem mertem egyedül kocsiba szálni), így a fiúkkal kimentünk a Tiszaligeti játszóra.

... most nem tudok többet írni... a fiúk...

Pusz!
szilbee

De jók a Lilcsis fotók!!!!!! :D
Nem olyan rossz az a torta! :D

Bocsi, olvasni olvasok, de nincs kedvem írni. :cry: :cry: :cry:
Le vagyok törve, hogy dokihoz kell mennem.
jaimee1

Szia Szilvi! Olvastam, hogy ramatyul voltál, de most már jobb, ugye?
Én -lekopogom- vasárnap óta ma tudtam enni először rendesen, és még a gyomrom sem fáj :lol: Yippy!

Szilvi...te...mint photobucket guru....az avatar képet oda is feltöltöttem, azzal a céllal, hogy majd beteszem a vonalzóm elé. Lekicsinítettem 80x80-ra, de akkor is olyan böhöm nagynak teszi be, mintha 400x400-as lenne. MIÉRT????
Amúgy édes a nyuszód! :lol:

Tündi...meg aki kérdezte még...finom ám a torta....van még belőle :wink: lehet jönni rá! A tésztája az kakaós piskóta, a krémje meg kávés.

Lent voltunk játszótéren. Az Eötvös téri teljesen le van amortizálva :evil: A csúszdáról elvitték a létrát, a homokozóban alig van homok. Átmentük a Mikszáthra, ott meg nyüzsögnek a macskák, homokozni nem nagyon lehet egyedül hagyni a gyereket, mert bűzlik a homok a macskakakitól. Viszont a libikóka, a hinta és a csúszdavár még jó :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Látod Erika, ha akkor mész, amikor először gondoltál rá, lehet, már el is felejtetted volna....de a hasad nem fáj már? Vagy fáj folyamatosan? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Manó!

Máténak vásároltam Pesten ruhákat,mert ott több a választék!

Tündi!

Nagyon édes Lucus!
Azért meg vagyok ilyedve hogy Máté nem eszik,azért is mert félek hogy mit mondanak a tanácsadáson hogy nem hízott!

Jaimee!

Ne legyél letörve biztosan rendben van minden!
Ha vaami baj lenne akkor már a szülésed után jelentkezett volna egyből szerintem!

Elin!

Milyen nagy lányod van!Nagyon aranyos!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri! Halvány lilám sincs! :shock: :lol: Lehet van egy alsó és egy felső limit... gondolom...
Egyébként kutya, nem nyuszi! :wink: :lol:
Ó igen... már jobb.. vagyis már nem fáj, tehát jól vok! Többet ilyen kalcium+magnéziumos+cinkes csodát nem szedek... még ha növeli is a tejcsi ásványianyag tartalmát... akkor se... mert totál kész volt a gyomrom tőle... :? :x

No menek motyogatni! :?
szilbee

Milyen kis huncut:
Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok Lányok!

Ivett!
Nekem olyan sokat változott Máté!Nagyon szép kisfiú! :D Ja ,és tényleg nagyon huncutnak tűnik!
Méghogy mit mondanak tanácsadáson,ne is törődj velük,erővel úgysem tudod megetetni a gyereket,annyit eszik amennyi neki jól esik!Egyébként meg szerintem tök jól néz ki,nem egy csont,és bőr,hogy aggódni kelljen miatta!

Nóri!
Nem is néz ki olyan rosszul a torta! :D Amúgy meg az a lényeg,hogy finom lett! :wink: A képek nagyon jók,a második tetszik a legjobban,olyan édesen nézi Lilcsi ahogy égnek a gyertyák! :D
Fujaja :D ,na akkor mostmár hallgathatod a remekműveket! :lol:
Jó az új avatar!
Macskakaki:de honnan van ott annyi macska :shock: kóborjószágok?
Na a mi új játszóterünkről is leszedték már a kaput,leloptak 2 hintát szóval... :roll:

Képzeljétek el,tegnap meg látom,hogy a tesco tetejére nagy zsákokba földet hoznak :shock: gondoltam valami új szigetelési módszer lehet,erre mondja a szomszéd néni,hogy ő állítólag megkérdezte a munkásokat,hogy az a föld meg minek! Hát képzeljétek el befüvesítik a tesco tetejét,hogy innen fentről ne csak a kopár tetőre lehessen lelátni ha már elvették tőlünk ezt a szép zöld területet! :lol:
Mit szóltok?Mindenesetre én még nem hallottam ilyet,majd lefényképezem a műt ha készen lesz! :D

Erika!
:( sajnálom,hogy nem vagy jól!Remélem hétfőn mond valami okosat a dokibácsi!
Vendég

Műt :oops: :oops: szóval értitek! Majd lefényképezem a remekművet! :wink: Nyelvtanból 1-es :oops:
Vendég

Ivett! Nekem meg a 2. képen tetszik Máté! Olyan szép tiszta a tekintete....ebben a korban még. És szép metszésű a szeme :wink:

Manó! Akkor már játszóteret is csinálhatnának oda :wink: Mikor nyílik, nem tudod?

Ott nem csak nézi a gyertyát, hanem fújja is :lol: . Igaz, hogy "fff-fff" technikával, de fújta :lol:

Kóbor macskák, igen, de a környék mamái sztem jól tartják őket :?

Találtam egy oldalt: Atópiás bőrgyulladásról ír

Megyek már, mert Lilcsi feküdne nagyon...elfáradt, úgy látszik :lol: Az egyik játszón egy sérült kislány üldözte a szeretetével, végül én fogtam meg Lilcsit, hogy szegény kislány ne legyen már csalódott. Lilcsi nem az a puszilkodós fajta, ezt te tudod, Hajni :wink:

Nézem mindjárt az Uri Gellert...régebben nagy csodálója voltam.

Jó éjt!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, nem is értem miért jó ez embereknek hogy tönkreteszik a játszótereket :evil: szerintem alig van már normális játszótér bárhol is..
Biztos tényleg fincsi volt a torta,ha nem lennék lusta elmennék :oops: :oops: na jó csak vicceltem :)

Hajni,na látod pótolják a zöld területet,lehet tényleg építenek majd a tetjére valamit :) Csak ez szerintem akkor sem kárpotolja a természetes füvet.

Ivett,hol szoktál Máténak vásárolni? Kis édes a képeken,és tényleg nem úgy néz ki,mint akit éheztetnek!Ne aggódj,amugy is tudják,hogy beteg volt,nem fognak annyi hízást várni tőle sztem.

Szilbee,hát lehet nőtt Luca én úgy nem veszem észre :)

Erika jobban vagy?

Jó éjt,menek H.P-t nézni :)

Kép
Kép
tundi24

Ivett, Máté nagyon kezd rád hasonlítani sztem :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Pedig mindenki azt mondja,hogy tiszta apja Máté!
Pesten a Brendonba,Kenguru Goldba és a minimanóba szoktam vásárolni!
Nagyon jó cuccok vannak minden hónapban szoktam menni!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?