Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: 11-én költözünk.
Hú és bármelyik helyre is mentek nagyon szupi lesz az biztos:)
Na onnan feltétlenül kérünk képet:)

Kép
csucsu05

Húúú, akkor már lehet dobozolni lassan!Én imádtam költözni!(perverz vagyok...na...) :wink:
Vendég

Sziasztok!!!!

Végre itthon és net is rendben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: Én is nagyon várom a képeket a f. szobáról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri:
Madeira-ra ha mentek, hát bevallom, engem meg fog enni a sárga irigység :oops: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csucsu:
Hova költöztök???? Vagy írtad már???? Ha igen, akkor szégyellem magamat, hogy elfelejtettem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hali!

Én is várom a konyha képeket, mert az enyém is felújítás alatt van. Nálunk az elképzelés terrakotta padlólap, világos homokszín csempe (ez már megvan) a munkalap szintén terrakotta a konyhabútort még nem t'om milyen lesz!

Nóri:
Nagyon szép helyre mentek nászútra, akár A. akár B. tervre gondolok! :wink:

Kép
anda81

Kép
Ez a fürdőszobánk, de gondolom magatokról is rájöttetek... :)
Vendég

Kép
Ez meg a zsúfolt fürdőcsapunk...
Vendég

Kép
Ez meg a csempe közlebbről... :D
Vendég

A konyhát most inkább nem fotóztam le, mert elég nagy a kupi... :oops: :D Meg idén szeretnénk bővíteni a pultot, mert így kevés helyem van a kibontakozásra... 8) :D
Vendég

Arikon:
Nagyon jó a fürdőszobátok!! :D

Kép
anda81

Arikon: Iszonyúan irigylem a fürdőtöket :oops: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon. Nagyon érdekes a fürdőtök.Nekem eszembe nem jutott volna a fekete szín de aki mer az nyer. Nagyon jó és egyedi:)

Nóri: Mi már egy hónapja bedobozoltunk mindent hisz a költözés biztos időpontja képlékeny volt. Csak a napi dolgok vannak még elől. Azt az utolsó napon elpakolom. Jó is a költözés ha már túl vagyunk rajta:)

Kuzsanna: Maradunk Halásztelken csak az új részére megyünk.

Kép
csucsu05

Ja és amit nemírtam. A fürdőn színe megvan:) Sötét mályva és vilásos mályva. Néztük a pirosat de itt máshogy volt kirakva mintába és nem is tetszett annyira már. Ez új fajta ezt még azért nem láttuk de mikor a pasi a boltban mutatta meg is tetszett.
A nappalink is megvan meg a terasz. Szóval amint kész lesz a képeket feldobom.

Kép
csucsu05

Köszönöm a dícséreteket! :oops: :)

Csucsu,
őszintén, nem az én ötletem volt a fürdő. Férjecske már "előttem" megcsináltatta, így Ő találta ki a csempe színét is. :wink: :) De nekem is nagyon tetszik, csak takarítani ne kéne... 8)
Vendég

Arikon: NA ez a szin összeállitás tipikus pasi szin:) De be kell valalni nem is rossz sőt:) takaritani meg úgyse ő takarítja nem igaz??:)

Kép
csucsu05

arikon nagyon szép a fűrdőszobátok!
A konyhád is ilyen szép lehet!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
Nem bizony!! Ezért is bosszankodom olyankor, mert a fekete csempén abszolúte mglátszik minden egyes vízcsepp :x és hát a fürdőszobákban elég gyakorta vízcseppes lehet a csempe. :D

Nitácska,
a konyha (inkább amerikai konyhás) a fürdőhöz képest sokkal szolídabb. Fa bútor (imádom a fát), de majd inkább lefotózom, miután rendet raktam. :D
Vendég

Arikon:
Kíváncsian várjuk a fotókat! :D :D

Kép
anda81

arikon nagyon várjuk a konyhai fotókat!
amugy szerintem is szép a fa bútor is sokkal természetesebb! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Arikon: nekünk a bordón is meglátszik a vizcsepp hidd el azt is kell takarítani.

Kép
csucsu05

Csucsu:
Ezt én is megerősítem! A bordón is meglátszik minden. De amikor szép tiszta és csillog, az mindenért kárpótol! :D

Kép
anda81

na jóklegyetek lányok.puszi!jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjszakát Nita!

Kép
anda81

Csucsu,
tudom én, szerintem is minden színű csempén meglátszik a vízcsepp...sajnos. Imádom ha csillog-villog, de akár minden héten törölgethetném a csempét ha ezt szeretném. De hál'Istennek mániákus azért nem vagyok. :lol:

Nita,
jó éjszakát! :)
Vendég

Jó éjszakát nektek!

Kép
anda81

Szoasztok még nem olvastalak beneteket végig de holnap délelőt megteszem készlett a bolt megpróbálok tenni fel képet ja és konyhásat is na ha sikerül meg nézhetitek ha nem akkor holnap meg próbálom puszi nektek hiányoztatok :lol:

Kép
bévi

Sajnos nem tudtam majd holnap

Kép
bévi

Szép reggelt mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jóóó reggelt! :D

Kép
anda81

Mindenkinek kívánok egy szép napot!
Remélem mindenkinél ilyen szép tavaszi idő van,mint nálunk.
andi1979

Szisztok!

Jelentem: a madárka a fészkében :!: :lol: :lol: :lol:

Ezerrel takarítok ma, de akit érdekel: tettem fel képeket a blogba :wink:

babszika

Babszi:
Nagyon édi! Szépek lesztek! :D

Kép
anda81

KÖszi!

Azt még nem is írtam, h tök jó a fürdőtök! :wink:

Legyen szép napotok!
Rohanok is tovább!
Pusz-pusz!

babszika

Szasztok...nem tudtam teljesen visszaolvasni...2napja lotok-futok :? Szal 1gyors kerdesem lenne...amelyik nap mondtam megjott...hat nem teljesen...epp csak vollt egy dionyi es annyi
ma meg egy cseresznyenyi barna :? ennyi...se hasfajas se piri...most ilyenkor mi van :?: :? :roll: Csak epp volt 5percem mer megyunk el megint de vacsi utan visszanezek 8) probalok legalabbis ha nem megy akkor majd vasarnap reggel :!: Help :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

sztem majd ismételd meg a tesztet 2 nap múlva, hátha ott bújkál valaki :D :wink:
Vendég

Bridg:
Babának igaza lehet! :wink:

Kép
anda81

Babszika:Nagyon jók a képek és nagyon szép minden! :P
Jó munkát! :D
andi1979

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép FÜRDŐ1

Kép
bévi

Kép FÜRDŐ2

Kép
bévi

Kép EBÉDLŐ Kép NAPALI Kép KONYHA

Kép
bévi

Márti:
Semmi gond! Én is láttam az IWIW-en, én kitettem az üzenőfalra!

Évi!
Nagyon jó a füdőtök! Kellemes ez a szín! :D

Kép
anda81

Évi:
és a többi sem rossz, csak az előbb még nem töltötte be! :D :D

Kép
anda81

ÉS VÉGÜL A BOLT: Kép Kép Kép Kép PERSZE ÉLŐBE NEM ILYEN HANEM SOKKAL SZEBB BOCSI A SOK KÉPÉRT :lol: :oops:

Kép
bévi

Évi:
Szupi kis üzleted van! Remélem hamarosan szükségem lesz ilyen dolgokra! :D

Kép
anda81

Anda köszi hát ez a mi izlésünk mondjuk a párom helyeselt én meg épitkeztem a nyáron nálunk mindent én vettem meg az utolsó cserépig de mindenben kikértem a véleményét azért előtte nekem a lágy szinek tetszenek és előny a fürdőben hogy nem látszik rajta a vizcsepp és ez nagyon jó a bolt meg sokkal jobb élőbe de ebben is nagyon sok munkám van benne ezért nem is voltam most 3 napig nagyon sok puszi mindenkinek végre itt lehetek és bocsi ezért a sok képért :oops:

Kép
bévi

Évi!
Semmi gond! Legalább láthatjuk, hogy miért dolgoztál olyan sokat, és veled is tudunk örülni! Kívánom, hogy a boltod hozzon legalább annyi örömet az ott vásárlóknak, mint amennyi munkát bele tettél! És hozzon neked is sok-sok jóságot, örömet!

Kép
anda81

Köszönöm szépen remélem igy lesz én meg kivánom minden topikos barátnémnak hogy ilyen cuki ruhába feszengjünk mindannyian puszi

Kép
bévi

Évi:
:D :D :D :D

Kép
anda81

bévi

Nagyon tuti lett a kis bolt! És a kismama ruci is nagyon dögös! Remélem, nemsokára szükségem lesz rá, és akkor veszek ilyet nálatok! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?