Hű, de szép gyerekek vannak errefelé!
De komolyan, büszkék lehettek lányok!
Ildi, én azért megnézném, hogyan ijesztgeti Lilla az aprónépet! El nem tudom képzelni, hogy ez a kis tündi-bündi egyszer csak átmegy sárkányba...
Mi a baj a rózsaszínnel??? Szerintem jól áll a csajoknak, gyereknek, anyukának egyaránt. Nálunk pont a rokonok azok, akik inkább nem rózsaszín cuccokat vesznek, mert azt hiszik, nem örülnék. Nem értem. Akkor most a fiúknál se divat a kék már???
Köszönöm az elismerő szavakat fejés-ügyben. Ez tartja bennem a lelket. Mert hát tényleg nem egy leányálom. Pl. akkor amikor a gyereked az ágyában bőg, mert fejés közben felébredt, de nem mehetsz oda, mert hát fejni kell. Sokszor már azt gondoltam, hogy hagyom a csudába, ennyit nem ér az egész, de amikor látom, hogy Eszti milyen elégedetten hörpöli, akkor mindig meggondolom magam. Azért csak ez a legjobb táplálék a gyereknek.
Andi: tényleg bevállalós vagy. Én nagyon tisztellek azért, hogy a virrasztós éjszakák, hajnali kelések nem rettentenek vissza!
Babett, én ebédre adom a bébikaját, annyit, amennyit Eszti kér (agresszív horkantással jelzi, hogy most már elég
), utána még adok neki tápszert is igény szerint. Egyre több a bébikaja és egyre kevesebb a tápszer. Jövő hónaptól ebédre főzelékféléket adok tápival, uzsonnára meg a már megszokott gyümölcsöket tápival. Bár lehet, hogy az uzsonnához már nem is fog kelleni a tápi pluszban, majd meglátjuk.
Mostanában Eszti is általában egyszer felébred hajnalban, utána cumival még visszaalszik kb. fél 7-ig. Este meg már fél 8-kor ágyba dugom, mert holtfáradt, 7 órától már csak rajtam lóg, szó szerint, a hordozókendőben van csak el. Az óraátállítás nála már megtörtént ezek szerint!
Én is csatlakozom két képpel:
Angyalka alszik - rózsaszínben...
Fürdés közben a Révay Nagylexikont tanulmányozom